in , , , ,

14 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2023 και 70 Ιδέες

τάσεις διακόσμησης σπιτιού 2023,διακόσμηση σπιτιού 2023,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
14 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2023 και 70 Ιδέες

Το 2023 πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε μερικές από τις πιο καυτές τάσεις διακόσμησης του σπιτιού σε περίπτωση που σχεδιάζετε μια ανακαίνιση ή απλώς να κάνετε κάποιες αλλαγές στους εσωτερικούς σας χώρους. Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 6 Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικού για το 2023 και 3 που θα Εξαφανιστούν

Διακόσμηση

Νοσταλγική διακόσμηση

Η νοσταλγική διακόσμηση είναι σχετική με τις αναμνήσεις ενός ατόμου. Δεν είναι πραγματικά vintage, είναι περισσότερο chic γιαγιά που εξελίσσεται σε ένα λιγότερο κιτς/πιο εκλεπτυσμένο στυλ. Απλώς μην ξεχάσετε να ενσωματώσετε μερικά νεότερα στοιχεία στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, αλλάξτε την ελαιογραφία που έχετε σε ένα επίχρυσο πλαίσιο με κάτι σύγχρονο. Είναι μια λεπτή αλλά επιδραστική αντικατάσταση.

14 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2023 και 70 Ιδέες

Διακόσμηση με γνώμονα την προσωπικότητα

Πολλοί άνθρωποι σήμερα απομακρύνονται από τα ουδέτερα, τέλεια δωμάτια για το Pinterest και επιλέγουν αντ’ αυτού τους πιο φιλόξενους χώρους που διαθέτουν προσωπικές συλλογές, πολυεπίπεδα υφάσματα, μοναδική τέχνη και έναν συνδυασμό παλιών και νέων επίπλων. Έχουμε δει τόσο πολύ μινιμαλισμό τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι λαχταρούν τώρα τη ζεστασιά, το βάθος και τον χαρακτήρα στους προσωπικούς τους χώρους.

Βιώσιμη διακόσμηση

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο προσεκτικοί στην επιλογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών. Ρωτούν όλο και περισσότερο «πού κατασκευάζεται», «πώς φτιάχνεται», κ.λπ. και επενδύουν περισσότερο σε ποιοτικά προϊόντα που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Αντί να αγοράσουν κάτι φθηνό για να αποκτήσουν την εμφάνιση αυτή τη στιγμή, είναι πιο επιλεκτικοί σχετικά με το τι θα βάλουν στο σπίτι τους για να το έχουν για τα επόμενα χρόνια.

Υλικά

Μάρμαρο

Το μάρμαρο με τη φυσική του φλέβα το κάνει ανεπιτήδευτα και αβίαστα διακοσμητικό και πλούσιο. Αν ψάχνετε για ένα πολυτελές υλικό που θα διακοσμήσει αλλά και θα ανεβάσει την τιμή του ακινήτου σας, αυτό είναι.

Σκούρο ξύλο

Τα σκούρα ξύλα προσθέτουν ευκρίνεια με φυσικό αλλά πλούσιο τρόπο — αρκεί να επιλέξετε ξύλα που είναι φυσικά σκούρα, όπως η καρυδιά, σε αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα ξύλα που είναι βαμμένα σκούρα. Η σκούρα ξυλεία είναι επίσης πολύ πολυτελής που είναι μια εμφανιση που πολλοί θέλουν να στα σπίτια τους.

Φυσικά υλικά

Καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα του να είμαστε πιο κοντά στη φύση, προσβλέπουμε στην αυξανόμενη τάση να φέρουμε μέρος του φυσικού κόσμου στη διακόσμηση των σπιτιών μας. Η χρήση φυσικών υλικών όπως μπαμπού, φελλός, σιζάλ και ξύλο μπορεί να προσθέσει υφή και χαρακτήρα σε έναν χώρο.

Χρώματα

Χρυσοί τόνοι

Αυτό είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα έρθει το 2023, η οποία έχει ονομαστεί «απεριόριστη πολυτέλεια». Ο χρυσός επέστρεψε για πάντα. Αυτό είναι παράλληλο με την κυρίαρχη τάση των ζεστών τόνων έναντι των ψυχρών τόνων.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τις 5 Κορυφαίες Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2023 και 4 που θα Εξαφανιστούν

Λευκές κουζίνες

Οι λευκές κουζίνες δεν αφορούν πλέον τον μινιμαλισμό, αλλά τη δημιουργία ενός καθαρού και ουδέτερου υποβάθρου για διακοσμητικά κομμάτια που προσθέτουν χαρακτήρα. Φροντίστε να επιλέξετε το σωστό είδος λευκού για να προσθέσετε ζεστασιά στην κουζίνα.

Απαλά χρώματα

Οι άνθρωποι αρχίζουν να αγκαλιάζουν τα χρώματα, αλλά όχι τις τολμηρές, ζωντανές αποχρώσεις. Αρχίζουν να εκτιμούν διαφορετικές αποχρώσεις εκτός από το πράσινο, το καφέ και το μπλε που θεωρούνται πιο γήινα και χαλαρωτικά.

Άλλες Τάσεις

Ρίγες

Είναι πιθανό να έχει να κάνει με το στοιχείο της νοσταλγίας, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στον εσωτερικό σας χώρο λίγο περισσότερη διάσταση και ενδιαφέρον χωρίς υπερβολική πρόσθετη προσπάθεια. Πέρα από τους τοίχους, βλέπουμε επίσης ρίγες στα έπιπλα.

Οι ρίγες αποτελούν το αυθεντικό στοιχείο σχεδίασης υψηλής αντίθεσης, είτε χρησιμοποιούνται σε ταπετσαρίες, υφάσματα ή βαφή και κάνουν μια αναμφισβήτητα τολμηρή δήλωση που δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο.

Χαλιά

Τα χαλιά προσφέρουν έναν βολικό και μη δεσμευτικό τρόπο για να προσθέσετε μοτίβο και προσωπικότητα σε ένα δωμάτιο. Ιδιαίτερα περίεργα ή κακοσχηματισμένα χαλιά που ευνοούν την ασυμμετρία θα είναι μια τάση. Αυτό στηρίζεται και πάλι στην επιθυμία μας για εξαιρετικά εξατομικευμένους και μοναδικούς εσωτερικούς χώρους και, φυσικά, μαξιμαλισμό.

Υφή

Το 2022, ο γύψος και τα ασβεστοχρώματα άρχισαν να ανοίγουν ξανά το δρόμο τους στη διακόσμηση και το 2023 θα είναι η χρονιά που θα εμφυσηθεί βαθιά στα σπιτια όλων. Αν και σίγουρα θα μπορούσατε να επιλέξετε τοίχους με ασβεστοχρώματα, ακόμη και η προσθήκη γύψου απορροφητήρα στην κουζίνα σας (μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της κουζίνας για το 2023) μπορεί να δημιουργήσει ένα σημαντικό οπτικό αντίκτυπο στον χώρο σας.

Καμάρες

Τα στρογγυλεμένα κουφώματα, τα κατώφλια και οι οροφές των πορτών θα είναι τάση το 2023. Οι καμάρες παραπέμπουν σε μια παλιά αρχιτεκτονική εποχή και φέρνουν μια αίσθηση διαχρονικότητας και απαλότητας σε κάθε χώρο.

Φωτιστικά

Θα δούμε πολύ περισσότερα κορεσμένα χρώματα, πιο γυαλιστερά από ματ φινιρίσματα και πιο περίτεχνες αποχρώσεις φωτιστικών. Τα παραδοσιακά εφαρμοσμένα υφάσματα και μοτίβα έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες κεραμικές αποχρώσεις, για επιτραπέζια, δάπεδα, ακόμη και κρεμαστά φωτιστικά που είναι μοντέρνα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 4 Τάσεις Διακόσμησης που θα Εξαφανιστούν το 2023 και 5 θα Δείτε Παντού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 21

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Θα εκπλαγείτε με αυτά τα 9 Σπιτικά Λιπάσματα Γκαζόν Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Θα εκπλαγείτε με αυτά τα 9 Σπιτικά Λιπάσματα Γκαζόν Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

γαστρονομικά μυστικά της Ανατολής,κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,

14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας