in ,

9 Ασυνήθιστες Τροφές που Έτρωγαν Αιωνόβιοι Άνθρωποι

9 Ασυνήθιστες Τροφές που Έτρωγαν Αιωνόβιοι Άνθρωποι
9 Ασυνήθιστες Τροφές που Έτρωγαν Αιωνόβιοι Άνθρωποι

Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει 100 ετών συχνά ρωτιούνται ποια είναι η διατροφή τους. Κανονικά, περιμένουμε να ακούσουμε φρούτα, λαχανικά ή απλά μια ισορροπημένη διατροφή γενικά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι των οποίων οι απαντήσεις μπορεί να ήταν λίγο ασυνήθιστες. Τι Χρησιμοποιούσαν οι Άνθρωποι Πριν το Χαρτί Υγείας

Μπέικον

© depositphotos.com

Η Susannah Mushatt Jones έφτασε τα 116. Έτρωγε 4 λωρίδες μπέικον, αυγά και πολέντα για πρωινό. Φυσικά, το γεγονός ότι κοιμόταν για περίπου 10 ώρες κάθε μέρα μπορεί να συνέβαλε και στη μεγάλη της ζωή.

Ωμά αυγά

© shutterstock.com

Γεννημένη το 1899, η Emma Morano, που έφτασε στα 117, είχε μια ασυνήθιστη διατροφή που ξεκίνησε κατά την εφηβεία της. Για περισσότερα από 90 χρόνια της ζωής της, κατανάλωνε 3 αυγά την ημέρα, τα 2 ωμά.

Σοκολάτα

© depositphotos.com

Ο γηραιότερος άνθρωπος του οποίου η ηλικία είναι τεκμηριωμένη ήταν η Jeanne Calment, η οποία έζησε μέχρι τα 122. Είχε ένα δραστήριο τρόπο ζωής και οδηγούσε ποδήλατο μέχρι τα 100. Απολάμβανε να τρώει σοκολάτα και συνήθιζε να τρώει περίπου 2 κιλά την εβδομάδα.

Πατατάκια

© depositphotos.com

Η Matilda Curcia έφτασε τα 101 με ένα ασυνήθιστο βασικό στοιχείο στη διατροφή της. Εκτός από την καθημερινή ρουτίνα άσκησης, θεωρούσε ότι όφειλε τη μακροζωία της, εν μέρει, επειδή έτρωγε 3 πατατάκια κάθε βράδυ.

Σούσι

© shutterstock.com

Έχοντας ζήσει για 117 χρόνια, η Misao Okawa πίστευε ότι 2 βασικοί παράγοντες συνέβαλαν στη μακροζωία της: τον ύπνο και το σούσι. Εκτός από τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου καθημερινά, η Okawa απολαμβάνει ιδιαίτερα έναν συγκεκριμένο τύπο σούσι, το οποίο ήταν σκουμπρί με ρύζι στον ατμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Γιατί Μερικές Τρίχες του Σώματος Μεγαλώνουν Υπερβολικά και φαινομενικά σε μια νύχτα!

Ρέγκα

© depositphotos.com

Η Hendrikje van Andel-Schipper, γνωστή ως Hennie, απέδωσε τη μακροζωία της στο να τρώει ωμή αλατισμένη ρέγκα και να πίνει χυμό πορτοκαλιού. Όταν ήταν 82 ετών, η Hennie αποφάσισε να δωρίσει το σώμα της στην επιστήμη μετά το θάνατό της. Έζησε μέχρι τα 115.

Τηγανητό κοτόπουλο και παγωτό

© depositphotos.com, © shutterstock.com

Για την Gertrude Baines, η οποία έζησε μέχρι τα 115, το μπέικον δεν ήταν αρκετό. Η σταθερή διατροφή της περιλάμβανε όχι μόνο τραγανό μπέικον αλλά και τηγανητό κοτόπουλο και παγωτό.

Αναψυκτικά διαίτης

© depositphotos.com

Η Theresa Rowley απολάμβανε μια κόκα κόλα διαίτης κάθε μέρα. Φυσικά, δεν την έπινε όλη της τη ζωή, καθώς η Rowley γεννήθηκε το 1914, 68 χρόνια πριν βγει στην αγορά. «Το πίνω γιατί μου αρέσει», είπε σε μια συνέντευξη όταν ήταν 104 ετών.

Δείτε επίσης 13 Γνωστά Τρόφιμα που Κάποτε Φαινόταν Πολύ Διαφορετικά. ΤΟΤΕ & ΤΩΡΑ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Κινητό στην Τουαλέτα

Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Κινητό στην Τουαλέτα

8 Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2021 και 75 Ιδέες

8 Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2021 και 75 Ιδέες