in

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο
6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους. Ωστόσο, αξίζει να ελέγξουμε ποια λειτουργούν πραγματικά και ποια είναι μύθοι.

12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

Για να κάνετε τη ζύμη πιο πηχτή, ανακατέψτε μαγειρική σόδα με ξύδι.

outsideonline.com

Για να χρησιμοποιηθεί η μαγειρική σόδα ως μπέικιν πάουντερ, πρέπει να δημιουργήσετε ένα όξινο περιβάλλον. Στη δεκαετία του 1960, οι νοικοκυρές για κάποιο λόγο αποφάσισαν να αναμείξουν μαγειρική σόδα με ξύδι. η αντίδραση απελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο προσθέτει λίγο φούσκωμα στη ζύμη. Το πρόβλημα είναι ότι το διοξείδιο του άνθρακα θα διαφύγει πριν φτάσει στη ζύμη.

Είναι καλύτερα να ανακατέψετε τη μαγειρική σόδα με τα ξηρά υλικά ή κάτι όξινο, μετά με το υγρό και τέλος να ανακατέψετε γρήγορα τα δύο μέρη και να ξεκινήσετε το ψήσιμο. Aντί για ξύδι, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ξινή κρέμα, βουτυρόγαλα ή χυμό λάιμ ή απλά να πάτε να αγοράσετε μπέικιν πάουντερ.

Για να καθαρίσετε ένα καμένο τηγάνι βράστε νερό με αλάτι μέσα

youtube.com

Η παλιά μέθοδος για τον καθαρισμό ενός καμένου τηγανιού είναι να ρίχνετε μεγάλη ποσότητα νερού σε αυτήν, μετά να αλατίζετε και να το αφήνετε να βράσει. Δυστυχώς, το τηγάνι συνέχισε να είναι βρώμικο. Επιπλέον, μια μεγάλη ποσότητα αλατιού μπορεί να καταστρέψει τα τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τα σημάδια καψίματος είναι να μουλιάσετε την κατσαρόλα το τηγάνι σε ζεστό νερό και να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να το καθαρίσετε το πρωί.

Για να ξεφλουδίσετε πιο εύκολα τα αυγά, τοποθετήστε τα σε κρύο νερό αφού βράσουν

handimania

Πολλοί πιστεύουν ότι το ξεφλούδισμα των αυγών εξαρτάται από τη θερμοκρασία του νερού στο οποίο βρίσκονται αμέσως μετά το βράσιμο. Αποδεικνύεται ότι η τοποθέτησή τους σε κρύο νερό απλά δεν αρκεί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επαγγελματίας σεφ με χρόνια εμπειρίας συμβουλεύει να αφήνετε τα αυγά σε ζεστό νερό και όχι κρύο. Αποδεικνύεται ότι τα τσόφλια ξεφλουδίζουν καλύτερα όταν τα αυγά αφήνονται σε ζεστό νερό. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό το κόλπο, γιατί το αυγό μπορεί απλώς να σπάσει.

Δείτε ακόμη 12 Εύκολες και Αποτελεσματικές Συμβουλές Μαγειρικής από Master Chef

Για να ξεφλουδίσετε τα κρεμμύδια χωρίς να κλάψετε, τοποθετήστε το μαχαίρι σε κρύο νερό

handimania

Το μαγείρεμα με κρεμμύδια μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, ειδικά αν θέλετε να τα κόψετε στη μέση ή να τα ψιλοκόψετε. Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα και αρχίζουν να δακρύζουν σε δευτερόλεπτα. Αντί να μουσκεύετε το μαχαίρι πριν τα κόψετε, είναι καλύτερα να το βρέχετε περιστασιακά ενώ τα ψιλοκόβετε.

Για να διατηρηθεί το τυρί φρέσκο περισσότερο, τυλίξτε το σε χαρτί ψησίματος

handimania

Συνήθως αγοράζουμε τυρί σε πλαστική συσκευασία. Ωστόσο, κάποιοι θεωρούν ότι το χαρτί ψησίματος είναι καλύτερο για την αποθήκευση τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του τυριού. Σε ένα πείραμα έβαλαν τυρί που ήταν τυλιγμένο σε χαρτί ψησίματος στο ψυγείο για τρεις μέρες. Το δεύτερο κομμάτι έμεινε στην αρχική του συσκευασία. Αποδείχθηκε ότι το πρώτο το κομμάτι τυρί έγινε στεγνό και μπαγιάτικο, ενώ το άλλο ήταν άθικτο.

Για να μην μαυρίσουν τα μισά αβοκάντο, αποθηκεύστε τα σε μια σακούλα με κρεμμύδια σε φέτες

youtube.com

Πολλοί γνωρίζουν ότι αν κόψετε σε φέτες το αβοκάντο και το αφήσετε στο ψυγείο, μετά από λιγότερο από μια μέρα θα αρχίσει να σκουραίνει και θα αλλάξει τη γεύση του. Οι νοικοκυρές συνιστούν να τοποθετήσετε το αβοκάντο μαζί με μισό κρεμμύδι σε μια σακούλα Ziploc για να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία γήρανσης των φρούτων. Αποδεικνύεται ότι αυτό το κόλπο είναι αναποτελεσματικό – όχι μόνο το αβοκάντο θα γίνει σκούρο, αλλά θα μυρίζει και κρεμμύδι.

Δείτε επίσης 10 Λάθη Μαγειρικής που Κάνουν και οι πιο Έμπειροι Σεφ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες