in , ,

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια
47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε gamer και αναζητάτε μερικούς ωραίους και χαριτωμένους τρόπους για να οργανώσετε το χώρο σας για παιχνίδια για να έχετε την καλύτερη εμπειρία, ακολουθούν μερικές ιδέες για να φτιάξετε ένα τέλειο gaming γραφεία. Υπνοδωμάτιο + Γραφείο: 61 Συνδυασμοί στο Σπίτι

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Επιλέξτε ένα κατάλληλο γραφείο

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η επιλογή ενός καλού και κατάλληλου γραφείου. Θα πρέπει να είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος. Ένα μεγάλο, στιβαρό γραφείο χωράει εύκολα πολλές οθόνες και είναι αρκετά βαθύ ώστε να είναι σε άνετη απόσταση από τα μάτια σας.

Αγοράστε μια σωστή καρέκλα

Το δεύτερο πιο σημαντικό κομμάτι είναι να αγοράσετε μια σωστή καρέκλα. Όταν παίζετε για ώρες, μια άνετη καρέκλα παιχνιδιού με καλή εργονομική υποστήριξη στο κάθισμα, τα υποβραχιόνια, την πλάτη και το προσκέφαλο.

Φωτίστε το χώρο

Το φως είναι αυτό που δημιουργεί μια διάθεση και μια ατμόσφαιρα στον χώρο παιχνιδιού σας, οπότε μην κάνετε οικονομία σε αυτό! Τοποθετήστε μερικά δημιουργικά φώτα νέον με διάφορα διασκεδαστικά σχήματα, γράμματα αλλά και μινιμαλιστικά για τους τοίχους. Τα επιτραπέζια φωτιστικά είναι επίσης ευπρόσδεκτα. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα χρώματα για τις λάμπες σας και θα μετατρέψουν αμέσως τον πιο απλό χώρο σε ένα τολμηρό gaming.

Δείτε ακόμη 29 Ιδέες Μαξιμαλιστικού Σπιτικού Γραφείου

Οργανώστε τα πάντα

Διατηρήστε τον χώρο παιχνιδιού σας χωρίς ακαταστασία με μονάδα συρταριού που σας προσφέρει εύχρηστο χώρο αποθήκευσης για αξεσουάρ και άλλα πράγματα. Τα άγκιστρα στα πλαϊνά είναι μια ωραία προσθήκη για να κρατάτε τα καλώδια οργανωμένα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι τοίχοι είναι ένας άλλος έξυπνος τρόπος αποθήκευσης, οργάνωσης και προβολής πραγμάτων που θέλετε γύρω από το γραφείο σας. Τοποθετήστε γάντζους ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας.

Διακοσμήστε το χώρο παιχνιδιού σας

Τώρα ήρθε η ώρα για το πιο χαριτωμένο κομμάτι: τη διακόσμηση! Πάρτε όσα παιχνίδια, φιγούρες και άλλα χαριτωμένα πράγματα θέλετε. Προσθέστε επιτραπέζια φωτιστικά και φώτα νέον, μπορεί να έχουν δημιουργικά σχήματα και μοναδική εμφάνιση, είναι πραγματικά απαραίτητα για τη δημιουργία ατμόσφαιρας. Πηγαίνετε για πράσινο σε γλάστρες και λουλούδια, ακόμη και ψεύτικα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 33 Ιδέες για Φανταχτερό Σπιτικό Γραφείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Αυτά θα είναι τα πιο καυτά χρώματα για το 2024

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Αυτά θα είναι τα πιο καυτά χρώματα για το 2024

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο