in , , ,

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Αυτά θα είναι τα πιο καυτά χρώματα για το 2024

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Αυτά θα είναι τα πιο καυτά χρώματα για το 2024
Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Αυτά θα είναι τα πιο καυτά χρώματα για το 2024

Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε ένα καλοκαιρινό βάψιμο σπιτιού, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε. Είτε προσθέτετε χρώμα σε ένα υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι, οι επιλογές είναι φαινομενικά ατελείωτες.

Αυτά είναι τα χρώματα που οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων προβλέπουν ότι θα είναι τα κορυφαία για το καλοκαίρι του 2024.

Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού 2024: 77 Σούπερ Ντούπερ Ιδέες

Πράσινα

Αυτά θα Είναι τα πιο Καυτά Χρώματα Σπιτιού για το Καλοκαίρι του 2024

Το πράσινο είναι το χρώμα του φρέσκου χόρτου και των φυτών. Έτσι, είναι εύκολο να δείτε αυτό το χρώμα τους θερμότερους μήνες.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για ένα πιο σκούρο πράσινο χρώμα, χρησιμοποιείστε αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν καλά με μια σειρά από άλλα χρώματα.

Αποχρώσεις του ροδακινί

Οι αποχρώσεις του ροδακινί θα συνεχίσουν τη βασιλεία τους τους πιο ηλιόλουστους μήνες ακόμη και σε μερικές από τις πιο σκούρες αποχρώσεις όπως τερακότα και λωτός. Είναι ένα υπέροχο χρώμα για όλα τα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού! Υπάρχει όχι μόνο σε χρώματα αλλά και σε χαλιά, έργα τέχνης και ταπετσαρίες!

Δεν είστε σίγουροι πώς να ενσωματώσετε το ροδακινί στο σπίτι σας; Οι διακοσμητές συμβουλεύουν να το συνδυάσετε με γκριζοπράσινο και το δείτε παντού αυτό το καλοκαίρι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Διακόσμηση Σπιτιού 2024: 4 Τάσεις Για Υπνοδωματία και 40 Ιδέες

Μπλε

Περνάτε χρόνο στην παραλία ή κάθεστε δίπλα στην πισίνα; Μπορεί να ερωτευτείτε τα μπλε αυτό το καλοκαίρι. Τα μπλε μεσαίου τόνου προκαλούν συναισθήματα ηρεμίας και γαλήνης. Πιο κορεσμένα μπλε συνδυάζουν μοντέρνο και παραδοσιακό στυλ, διατηρώντας παράλληλα μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

Οι ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, τις οποίες θα δούμε όλο το χρόνο, μπορούν να προσθέσουν ενέργεια και προσωπικότητα σε έναν χώρο, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται ως τόνοι ή σε μικρές δόσεις.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για ένα ουδέτερο για όλες τις εποχές, ένα βαθύ κυκλοθυμικό χρώμα, όπως το μπλε ναυτικό, θα φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό με ζεστούς λευκούς τόνους.

Πιο σκούρες αποχρώσεις

Τα σκούρα χρώματα είναι δημοφιλή εδώ και καιρό και αυτή η τάση δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει όταν αυξηθούν οι θερμοκρασίες και ιδιαίτερα τα θερμά καφέ.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 12 Πράγματα που οι Διακοσμητές ΔΕΝ θα Έχουν στο Σπίτι τους το 2024

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το πολύ απλό κόλπο για να ελέγξετε την υγρασία του γκαζόν με ένα κατσαβίδι

Το πολύ απλό κόλπο για να ελέγξετε την υγρασία του γκαζόν με ένα κατσαβίδι

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια