in , , , , ,

12 Πράγματα που οι Διακοσμητές ΔΕΝ θα Έχουν στο Σπίτι τους το 2024

12 Πράγματα που οι Διακοσμητές ΔΕΝ θα Έχουν στο Σπίτι τους το 2024
12 Πράγματα που οι Διακοσμητές ΔΕΝ θα Έχουν στο Σπίτι τους το 2024

Η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να είναι δύσκολη όταν δεν έχετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες ενός επαγγελματία σχεδιαστή. Οι διακοσμητές αποκαλύπτουν τα διακοσμητικά αντικείμενα που δεν θα έχουν ποτέ στο σπίτι τους το 2024. Οι Διακοσμητές Εσωτερικών Χώρων Μίλησαν: 7 Τάσεις Διακόσμησης που θα Δείτε Παντού το 2024 και 5 που θα Εξαφανιστούν

Μην υπερβάλλετε με πολύτιμες αντίκες.

Ground Picture/Shutterstock

Η vintage διακόσμηση μπορεί να προσθέσει προσωπικότητα στο σπίτι σας αλλά οι πάρα πολλές αντίκες μπορούν να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται παλιομοδίτικος και μη κατοικήσιμος.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα δεν είναι πρακτικά.

Followtheflow/Shutterstock

Τα ανοιχτά ράφια κουζίνας είναι μια τάση που σιγά σιγά εξαφανίζεται. Εκτός κι αν έχετε ομοιόμορφα πιάτα, γυάλινα σκεύη και μπολ που είναι τέλεια τοποθετημένα, τα ανοιχτά ράφια δεν είναι πρακτικά. Είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για τα είδη της κουζίνας σας να μαζεύουν σκόνη.

Τα ακρυλικά έπιπλα πρέπει να μείνουν στη δεκαετία του ’60.

FotoHelin/Shutterstock

Τα ακρυλικά έπιπλα είναι μια τάση που θα έπρεπε να παραμείνει στη δεκαετία του 1960. Το ακρυλικό δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο άλλα υλικά και οι μικρές ρωγμές ή γρατσουνιές δεν μπορούν να επισκευαστούν εύκολα.

Οι λάμπες φθορίου ή οποιοσδήποτε σκληρός φωτισμός μπορεί να κάνει το σπίτι σας αφιλόξενο.

alexrusso_snaps/Shutterstock

Ο θερμός φωτισμός είναι απαραίτητος για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται άνετος και πραγματικά σαν το σπίτι σας. Οι λάμπες φθορίου ή οποιοσδήποτε σκληρός φωτισμός μπορεί να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται αποστειρωμένος.

Επιλέξτε λαμπτήρες απαλου λευκού ή πυρακτώσεως, οι οποίοι εκπέμπουν ένα θερμό, χρυσαφί φως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι κορνίζες με εμπνευσμένες φράσεις δεν προσφέρουν τίποτα στον χώρο σας.

Albina Gavrilovic/Shutterstock

Οι κορνίζες και η διακόσμηση με εμπνευσμένες φράσεις είναι μια τάση συνώνυμη με το στυλ μοντέρνας αγροικίας που φθίνει σαν τάση.

Αντ’ αυτού, αναζητήσετε κάτι πιο πρωτότυπο, όπως εκτυπώσεις τοπίων, vintage ελαιογραφίες ή ακόμα και πολύχρωμα αφηρημένα έργα τέχνης για να δημιουργήσετε αντίθεση σε ένα δωμάτιο.

Τα υπερβολικά παλαιωμένα έπιπλα φεύγουν από τη διακόσμηση.

photostocklight/Shutterstock

Μια άλλη τάση της σύγχρονης αγροικίας που μας εγκαταλείπει το 2024 είναι τα παλαιωμένα έπιπλα. Ορισμένες ρουστίκ πινελιές είναι εντάξει, αλλά τα μεγάλα έπιπλα με ψεύτικη παλαίωση μπορούν να κατακλύσουν έναν χώρο.

Για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, επιλέξετε έπιπλα με ακατέργαστα φινιρίσματα και φυσικές υφές, όπως γιούτα, μπουκλέ και λινό.

Δείτε ακόμη 4 Χρωματικές Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 47 Ιδέες

Πετάξτε τα χάρτινα στόρια των παραθύρων σας.

Maridav/Shutterstock

Αν και τα χάρτινα στόρια είναι χρήσιμα όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι, υπάρχουν πολλές επιλογές στις οποίες μπορείτε να επενδύσετε για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας – ειδικά όταν πρόκειται για κουρτίνες.

Τα πολύ μικρά χαλιά σαλονιού μπορούν να κάνουν τον χώρο να φαίνεται ακατάστατος.

New Africa/Shutterstock

Τα χαλιά που είναι πολύ μικρά μπορούν να κάνουν το σαλόνι να φαίνεται ασύμμετρο. Ο γενικός της κανόνας είναι ότι θα πρέπει είτε να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει δύο πόδια από κάθε έπιπλο ή τουλάχιστον 15 εκατοστά πιο φαρδύ από το μήκος του καναπέ σε κάθε πλευρά.

Τα ασορτί σετ επίπλων στερούνται χαρακτήρα.

Artazum/Shutterstock

Τα ταιριαστά σετ επίπλων δεν έχουν προσωπικότητα και δείχνουν βαρετά.

Η αταίριαστη, εκλεκτική διακόσμηση επιτρέπει στο προσωπικό σας στυλ να εμφανιστεί πραγματικά στο σχεδιασμό του σπιτιού σας. Μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία σχετικά με το πού να ψωνίσετε.

Οι φουντωτές καναπέδες είναι πολύ ογκώδεις.

myboys.me/Shutterstock

Ένας φουντωτός καναπές – που συνήθως διαθέτει κουμπιά ραμμένα σε διαμάντια ή τετράγωνα σχέδια – είναι πολύ ογκώδης και μπορεί να κάνει τον χώρο να φαίνεται γεμάτος.

Ένας καναπές με τις σωστές αναλογίες μπορεί να κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο φιλόξενος και ευχάριστος στο μάτι.

Μην χρησιμοποιείτε shiplap για διακόσμηση.

Joseph Hendrickson/Shutterstock

Η ξύλινη επένδυση με shiplap στους εσωτερικούς τοίχους, έχει ορισμένα πλεονεκτήματα διακόσμησης αλλά είναι πολύ χρησιμοποιημένη και ξεπερασμένη .

Δεν είναι επίσης πρακτικό καθώς εάν ένα κομμάτι shiplap υποστεί ζημιά, μπορεί να είναι δύσκολο και δαπανηρό να διορθωθεί ανάλογα με την έκταση της ζημιάς.

Αποφύγετε τα δάπεδα laminate.

Serghei Starus/Shutterstock

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε ένα σπίτι που έχει ξύλινο δάπεδο, μην το αντικαταστήσετε με laminate. Μπορεί επίσης να προσθέσει αξία στο σπίτι σας εάν θέλετε ποτέ να το πουλήσετε.

πηγή

Δείτε επίσης 5 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 50 Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 18

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πρόληψη μέθης,αντιμετώπιση μέθης,συμβουλές υγείας,υγεία,

Οι πιο Πρακτικοί Τρόποι για να μην Μεθύσετε

Μην Ξαναγεμίζετε το Πλαστικό σας Μπουκάλι με Νερό Γιατί Υπάρχει Κίνδυνος Για Την Υγεία Σας

Μην Ξαναγεμίζετε το Πλαστικό σας Μπουκάλι με Νερό Γιατί Υπάρχει Κίνδυνος Για Την Υγεία Σας