in , , ,

Οι Διακοσμητές Εσωτερικών Χώρων Μίλησαν: 7 Τάσεις Διακόσμησης που θα Δείτε Παντού το 2024 και 5 που θα Εξαφανιστούν

Οι Διακοσμητές Εσωτερικών Χώρων Μίλησαν: 7 Τάσεις Διακόσμησης που θα Δείτε Παντού το 2024 και 5 που θα Εξαφανιστούν
Οι Διακοσμητές Εσωτερικών Χώρων Μίλησαν: 7 Τάσεις Διακόσμησης που θα Δείτε Παντού το 2024 και 5 που θα Εξαφανιστούν

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μοιράζονται ποιες τάσεις θα είναι στη μόδα τη νέα χρονιά και ποιες θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το 2023. Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Αφαιρέσετε από το Σπίτι σας το 2024

Ο βιοφιλικός σχεδιασμός ήρθε για να μείνει

Ο κύριος στόχος του βιοφιλικού σχεδιασμού είναι να αυξήσει τη συνδεσιμότητα με φυσικά στοιχεία μέσω της άμεσης και έμμεσης χρήσης της φύσης. Αυτό το στυλ διακόσμησης θα περιλαμβάνει περισσότερα φυσικά υλικά, ηλιακό φως και φυτά.

Οι θερμοί τόνοι θα έρθουν στο επίκεντρο

brizmaker/Shutterstock

Οι ουδέτεροι, γήινοι τόνοι πέφτουν σε δημοτικότητα και τα θερμά χρώματα θα κυριαρχήσουν το 2024 καθώς οι άνθρωποι αναζητούν άνετες ατμόσφαιρες στα σπίτια τους.

Το νέο έτος θα δει τα γήινα καφέ, τις πλούσιες τερακότες και τα βαθιά πορτοκαλί να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αυτές οι αποχρώσεις φέρνουν άνεση και ζεστασιά στους χώρους σας, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το πράσινο του δάσους θα έχει τη στιγμή του

Αναμένεται να δούμε περισσότερο πράσινο του δάσος σε διάφορα σημεία των σπιτιών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που επιλέγουν σκούρα και κυκλοθυμικά χρώματα θα βάλουν το πράσινο του δάσους στην κορυφή της λίστας τους το 2024.

Οι αναπαυτικές καμπύλες είναι σε στυλ

Ground Picture/Shutterstock

Τα στρογγυλεμένα σχήματα θα εμφανιστούν παντού στα σπίτια το 2024 λόγω της φιλόξενης φύσης τους. Οι καμάρες «παρέχουν έναν αέρα εκλεπτυσμένης αρχαιότητας», αλλά είναι αρκετά ευέλικτες ώστε να συνδυάζονται με μια σειρά από στυλ διακόσμησης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα κυματοειδή σχέδια θα κάνουν τεράστια επιστροφή

Οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα καλωσορίσουν κυματοειδή σχέδια σπίτια τους το 2024. Οι σκαλισμένες λεπτομέρειες στα έπιπλα και τα κομμάτια ταπετσαρίας μπαίνουν στον κόσμο της διακόσμησης. Οι κυματοειδείς άκρες θα είναι μια ωραία έμφαση στα ντουλάπια.

Τα στοιβαγμένα πλακάκια είναι μια καυτή τάση

Scott-lee/Shutterstock

Τα πλακάκια του μετρό είναι δημοφιλή εδώ και χρόνια, αλλά μια νέα εκδοχή τους θα κάνει πάταγο το 2024 και μετά.

Δεν είναι πολύ πιο κλασικό από το πλακάκι του μετρό, αλλά αντί για την κλασική διάταξη, βάλτε μια μοντέρνα πινελια στοιβάζοντας τα πλακάκια, είτε κάθετα είτε οριζόντια. Αυτή η τάση θα φαίνεται διαχρονική για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε ακόμη 12 Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνα Που θα Εξαφανιστούν το 2024 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Τα φράκταλ θα έχουν μια σημαντική στιγμή το 2024

Η επόμενη χρονιά θα περιλαμβάνει περισσότερα σχέδια φράκταλ, τα οποία συνήθως αποτελούνται από γεωμετρικά σχήματα που προσθέτουν διάσταση. Θα τα δούμε σε τραπέζια, ντουλάπια, κομμάτια έμφασης και φωτισμό.

Από την άλλη, το βιομηχανικό στυλ θα κάνει ένα βήμα πίσω

NataliaLavrivNedashkivska/Shutterstock

Το βιομηχανικό στυλ, το οποίο διαθέτει στοιχεία όπως δάπεδα από σκυρόδεμα, ψηλές οροφές και εκτεθειμένες αρχιτεκτονικές κατασκευές και σωλήνες, ήταν δημοφιλές εδώ και λίγο καιρό, αλλά μπορεί να μην φτάσει στο 2024.

Ο υπερ-μινιμαλισμός θα πέσει σε δυσμένεια

Ο υπερ-μινιμαλισμός, που χαρακτηρίζεται από ουδέτερα χρώματα και λίγες λεπτομέρειες και έπιπλα, θα αρχίσει να ξεθωριάζει.

Ενώ ο μινιμαλισμός θα έχει πάντα τη θέση του, ο υπερ-μινιμαλισμός μπορεί συχνά να φαίνεται ψυχρός και απρόσωπος. Οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερη ζεστασιά, άνεση και προσωπικότητα στα σπίτια τους.

Τα μαζικής παραγωγής έπιπλα εγκαταλείπονται από πολλούς

Τα φθηνά έπιπλα που παράγονται μαζικά είναι δημοφιλή εδώ και χρόνια λόγω της βολικής και οικονομικής φύσης τους, αλλά αυτή η τάση θα αρχίσει να εξαφανίζεται το 2024.

Υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση της βιωσιμότητας και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των αναλώσιμων ειδών. Οι άνθρωποι είναι πιο διατεθειμένοι να επενδύσουν σε ποιοτικά κομμάτια που διαρκούν περισσότερο και έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το γκρι χρώμα είναι ξεπερασμένο

Followtheflow/Shutterstock

Η κάποτε δημοφιλής γκρι τάση εξαφανίστηκε γρήγορα και θα συνεχίσει να το κάνει το 2024. Με πάρα πολλούς εσωτερικούς χώρους που έχουν την ίδια εμφάνιση και είναι υπερβολικοί, το γκρι έχει παραμεριστεί για να ανοίξει ο δρόμος για έντονα και κυκλοθυμικά χρώματα στο σπίτι.

Τα μπεζ μονόχρωμα σχέδια αρχίζουν να φαίνονται παλιομοδίτικα

Οι μπεζ εμφανίσεις ήταν στη μόδα πριν από μερικά χρόνια, αλλά οι βασικές αποχρώσεις θα αντικατασταθούν από πιο τολμηρές το 2024.

Οι χρωματικές, πλούσιες υφές και αναζωογονητικά μοτίβα, όπως η έντονη ταπετσαρία, έρχονται στο επίκεντρο το 2024.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Ενσωματώσετε στο Σπίτι σας το 2024

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καλλιεργήσετε Μαύρο Πιπέρι από Σπόρους στο Σπίτι

Πώς να Καλλιεργήσετε Μαύρο Πιπέρι από Σπόρους στο Σπίτι

Αλάτι Σέλινου: Η Εξαιρετική Υγιεινή Εναλλακτική του Επιτραπέζιου Αλατιού

Αλάτι Σέλινου: Η Εξαιρετική Υγιεινή Εναλλακτική του Επιτραπέζιου Αλατιού