in , , , , ,

4 Χρωματικές Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 47 Ιδέες

4 Χρωματικές Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 47 Ιδέες
4 Χρωματικές Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 47 Ιδέες

Εάν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση ή να ανανεώσετε τους εσωτερικούς σας χώρους, ίσως σας ενδιαφέρει ποια χρώματα θα είναι στην κορυφή το 2024. Εκτός από το Peach Fuzz που ανακοινώθηκε από την Pantone, θα υπάρχουν περισσότερες αποχρώσεις αν θέλετε μια μοντέρνα πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας;. Οι Διακοσμητές Εσωτερικών Χώρων Μίλησαν: 7 Τάσεις Διακόσμησης που θα Δείτε Παντού το 2024 και 5 που θα Εξαφανιστούν

Γήινα χρώματα

Οι χρωματικοί συνδυασμοί της Μητέρας Φύσης είναι πάντα τάση, αλλά ποτέ περισσότερο από τώρα. Οι διακοσμητές στρέφονται προς τις πιο θέρμες αποχρώσεις σε μια προσπάθεια να εμφυσήσουν χαρακτήρα στο περιβάλλον τους. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μια ανοδική τάση σε μια γήινη χρωματική παλέτα με λασπώδες πράσινο, μπορντό, κρεμ λευκά και αποχρώσεις του καφέ. Αυτή η μετατόπιση από το έντονο λευκό εκτείνεται πέρα από τους τοίχους και σε άλλες επιφάνειες και υλικά γύρω από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών, των διακοσμητικών και των υφασμάτων.

4 Χρωματικές Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2024 και 47 Ιδέες

Θερμά ουδέτερα

Υπάρχει ήδη μια στροφή από τα έντονα λευκά και τα ψυχρά γκρι προς τις αποχρώσεις του μπεζ, το πλούσιο καφέ, το κρεμώδες υπόλευκο και άλλα πιο θερμά ουδέτερα. Τα γκρι ανταλλάσσονται με γήινα μπεζ, μοντέρνα υπόλευκα και μπεζ-γρι που ταιριάζουν τόσο καλά με τα φυσικά υλικά και τη σκανδιναβική διακόσμηση.

Ενσωματώστε διαφορετικούς τόνους, υφές και μοτίβα για να δημιουργήσετε μια πιο πολυεπίπεδη εμφάνιση που δίνει στο δωμάτιο εποχιακή ευελιξία. Με αυτούς τους τόνους θα νιώσετε σαν να παίρνετε μια ζεστή αγκαλιά περπατώντας στο χώρο, καθώς αυτά τα θερμά ουδέτερα δημιουργούν μια ζεστή αίσθηση. Αν και οι ψυχρότεροι τόνοι έχουν κάνει την πορεία τους, η χρωματική παλέτα θα εξακολουθεί να είναι ελαφριά και φωτεινή.

Καφέ της Αναγέννησης

Καθώς τα ουδέτερα της δεκαετίας του ’90 είχαν προβλεφθεί με ακρίβεια ότι θα αντικαταστήσουν τους αμυδρούς γκρι τόνους το 2023, μερικά από τα ίδια χρώματα που ξεχωρίζουν είναι έτοιμη να κάνουν μια γήινη βουτιά φέτος. Αλλά σίγουρα τα καφέ παραμένουν σε μια παλέτα της δεκαετίας του 1970, και αυτά τα χρώματα καραμέλας, μαζί με κοραλί και λωτό. Είναι ειδικά σε άνοδο σε ταπετσαρίες, βαμμένα ντουλάπια, έργα τέχνης, επιφάνειες τραπεζίων, κοσμήματα και διακόσμηση. Το καφέ είναι ένα υπέροχο χρώμα—είναι πολύ ζεστό και πλούσιο, και στην πραγματικότητα είναι πολύ ουδέτερο για να στρώσετε με άλλα χρώματα. Το μπεζ και το καφέ βρίσκονται σε άνοδο μαζί με τα πολύ λασπώδη χρώματα που έχουν μια ηρεμία του 18ου αιώνα – σκεφτείτε τα γήινα χρώματα με λιγότερη ζωντάνια και περισσότερο πλούτο.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Αφαιρέσετε από το Σπίτι σας το 2024

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μια επαναφορά στο κιτρινοπράσινο

Από τις πασαρέλες μέχρι την κρεβατοκάμαρα, θα δούμε αυτή τη ζωηρή πράσινη απόχρωση παντού το 2024. Το κιτρινοπράσινο είναι ένα τολμηρό, δυναμωτικό χρώμα που θα πρέπει να ενσωματωθεί προσεκτικά σε ένα εσωτερικό για να αποφευχθεί το φουλ νέον και όλα τα άλλα να είναι αρκετά ήρεμα και χαλαρωτικά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 12 Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνα Που θα Εξαφανιστούν το 2024 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

30 Όμορφες και Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης Πρωτοχρονιάτικου Τραπεζιού

30 Όμορφες και Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης Πρωτοχρονιάτικου Τραπεζιού

Δαγκώνει το Αλογάκι της Παναγίας;

Δαγκώνει το Αλογάκι της Παναγίας;