Τι Φανερώνει το Χρώμα της Περιόδου για την Υγεία σας

Η γνώση του χρώματος του αίματος της περιόδου σας μπορεί να σας σώσει από πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Δείτε τι φανερώνει για την υγεία σας και πώς να το αντιμετωπίσετε. 9 Πράγματα που η Γλώσσα Φανερώνει για την Υγεία σας

Ροζ χρώμα

Το ροζ αίμα περιόδου μπορεί να σημαίνει χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων. Εάν τρέχετε τακτικά, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένας λόγος για το εμμηνορροϊκό αίμα να έχει ανοικτό χρώμα, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η άθληση, ειδικά το τρέξιμο, μπορεί να προκαλέσει πτώση των επιπέδων των οιστρογόνων. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε, καθώς ορισμένες μελέτες έχουν βρει μια σχέση μεταξύ χαμηλών οιστρογόνων και οστεοπόρωσης καθώς μεγαλώνετε.

Διάφανο

Διάφανο, σχεδόν χωρίς χρώμα ή υπερβολικά ανοιχτό ροζ εμμηνορροϊκό αίμα σημαίνει ότι έχετε είτε έλλειψη θρεπτικών συστατικών είτε θα μπορούσατε να έχετε ακόμη και καρκίνο των ωοθηκών. Αλλά μην ανησυχείτε καθώς ο καρκίνος των σαλπίγγων αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 2% όλων των γυναικολογικών καρκίνων.

Σκούρο καφέ

Σκούρο καφέ ή σκούρο κόκκινο μπορεί να σημαίνει ότι υπολείμματα αίματος περιόδου «έμεινε» μέσα στη μήτρα για πολύ καιρό. Κανείς δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά θεωρείται φυσιολογικό.

Δείτε ακόμη Τι Σημαίνει Όταν η Μύτη σας Είναι Κρύα

Related Post

Παχύ και μοιάζει με μαρμελάδα με κουκίδες

Το αίμα που μοιάζει με μαρμελάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου με σκούρες κουκίδες σημαίνει ότι μπορεί να έχετε χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης και υψηλά επίπεδα οιστρογόνων. Τις περισσότερες φορές, δεν σημαίνει τίποτα. Ωστόσο, εάν οι κουκίδες είναι μεγάλες και υπάρχουν πολλές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ορμονική ανισορροπία. Επίσης, ινομυώματα στη μήτρα θα μπορούσαν να είναι η αιτία. Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να σας τρομάξει.

Γκρι-κοκκινωπό χρώμα

Το γκρι ή γκρι-κοκκινωπό χρώμα μείγματος μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: εάν δεν είστε έγκυος είναι ένα σήμα για λοίμωξη ΣΜΝ, αλλά εάν έχετε χάσει τουλάχιστον μία από τις περιόδους σας, μπορεί να σημαίνει πρόωρη αποβολή.

Κόκκινο χρώμα του κράνμπερι

Αυτό το χρώμα αίματος κατά τη διάρκεια της περιόδου θεωρείται υγιές. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό που είναι φυσιολογικό για ένα άτομο μπορεί να μην ισχύει για ένα άλλο. Έτσι, ο τακτικός γυναικολογικός έλεγχος είναι χρήσιμος.

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί χρώμα μπορεί να σημαίνει ότι έχετε λοίμωξη. Ωστόσο, μια άσχημη οσμή και σοβαροί πόνοι θα το συνοδεύσουν εάν πρόκειται για ΣΜΝ.

Δείτε επίσης Τι Σημαίνει το Χρώμα του Κεριού Αυτιού για την Υγεία σας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα