in , , , , ,

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Κορσέ

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Κορσέ
Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Κορσέ

Οι κορσέδες υπάρχουν εδώ και πολλούς αιώνες και φορέθηκαν τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Σήμερα, ο όρος «κορσέ» έχει γίνει ντεμοντέ και ένας πιο μοντέρνος «προπονητής μέσης» έχει γίνει δημοφιλής. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα τους και τα δύο υπόσχονται να κάνουν τη μέση σας μικροσκοπική. Αλλά ενδέχεται να μην εχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Αν Σταματήσετε να Φοράτε Εσώρουχο

Δεν θα πέτυχετε το σχήμα κλεψύδρας.

© 0000001/Reporter/East News, © Depositphotos.com

Όταν φοράτε κορσέ, η μέση σας θα φαίνεται μικρότερη. Ωστόσο, μόλις το βγάλετε, θα επιστρέψει στο αρχικό της σχήμα. Ακόμα κι αν δείτε κάποια αποτελέσματα αμέσως μετά την αφαίρεση του και για μικρό χρονικό διάστημα μετά, αυτό το αποτέλεσμα δεν θα διαρκέσει πολύ.

Δεν θα χάσετε βάρος.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι έχετε χάσει λίγο βάρος αφού το φορέσετε. Αυτό το βάρος, ωστόσο, είναι πιο πιθανό να είναι νερό που έχετε χάσει λόγω εφίδρωσης και όχι σωματικού λίπους. Μπορεί να χάσετε λίγο σωματικό λίπος επειδή θα συμπιέσει το στομάχι και θα σας κάνει να νιώσετε χορτάτοι. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος απώλειας βάρους δεν είναι υγιής, ούτε αποτελεσματικός.

Θα νιώσετε άβολα.

© shutterstock.com

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι βλέπετε κάποιες μικρές αλλαγές μετά τη χρήση του πιθανότατα δεν αξίζουν επειδή είναι άβολο. Μια μελέτη του 2010 σχετικά με την απώλεια βάρους ήθελε να ερευνήσει αν η χρήση κορσέ θα βοηθούσε στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να την πραγματοποιήσουν, επειδή η πλειονότητα των συμμετεχόντων σταμάτησαν να φορούν τους κορσέδες λόγω δυσφορίας.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα

Μπορεί να προκληθούν προβλήματα στην πλάτη.

© shutterstock.com, © Depositphotos.com

Ενώ φοράτε «προπονητής μέσης», μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια καλή στάση του σώματος. Αλλά αν το φοράτε πάρα πολύ, μπορεί να αποδυναμώσει τους μυς του κορμού σας. Έτσι, όταν το βγάζετε, μπορεί να έχετε κακή στάση και ακόμη και πόνο στην πλάτη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα δυσκολευτείτε να αναπνέετε.

© Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl / Walt Disney Pictures

Ένας κορσές μπορεί να δυσκολέψει την αναπνοή. Μπορεί ακόμη και να μειώσει τη χωρητικότητα των πνευμόνων σας κατά 30% έως 60%. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να λιποθυμήσετε. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα, όπως φλεγμονή και συσσώρευση υγρών.

Μπορεί να καταστρέψετε τα όργανα και τα πλευρά σας.

© Depositphotos.com

Επειδή ένας κορσές συμπιέζει το στομάχι, επηρεάζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Αυτή η συμπίεση μπορεί να αλλάξει τη θέση των οργάνων και να επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας τους μαζί με τη ροή του αίματος. Το να φοράτε κορσέ τακτικά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί ακόμη και να προκαλέσει παραμόρφωση του θώρακα.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Τρώτε Φρούτα και Λαχανικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Γαλήνια και Ευάερα Σκανδιναβικά Μπάνια

25 Γαλήνια και Ευάερα Σκανδιναβικά Μπάνια

Αυτή Είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες - Δεν πάει ο νους σας

Αυτή Είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα οι κατσαρίδες – Δεν πάει ο νους σας