in , ,

Μπανανόφλουδα για Αποτελεσματική Αφαίρεση των Μαύρων Κηλίδων και Ακμής

DIY μάσκα προσώπου με μπανανόφλουδα,μασάζ προσώπου με μπανανόφλουδα,αφαίρεση μαύρων κηλίδων,αντιμετώπιση ακμής,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
DIY μάσκα προσώπου με μπανανόφλουδα,μασάζ προσώπου με μπανανόφλουδα,αφαίρεση μαύρων κηλίδων,αντιμετώπιση ακμής,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Για καθαρό δέρμα, το τρίψιμο της μπανανόφλουδας στο πρόσωπό σας είναι αναμφίβολα η τέλεια λύση. Εκτός από τη θρεπτική τους αξία και την περιεκτικότητά τους σε κάλιο, οι μπανάνες και οι φλούδες τους παρέχουν μια ποικιλία από φιλικά προς το δέρμα συστατικά. Αυτή η υπερτροφή μπορεί εύκολα να διατηρήσει την ενυδάτωση του δέρματός σας. Χρειάζεται μόνο να τρίψετε τη φλούδα στο πρόσωπό σας. 12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

Τρίψτε τη φλούδα μπανάνας στο δέρμα σας

Μπανανόφλουδα για Αποτελεσματική Αφαίρεση των Μαύρων Κηλίδων και Ακμής

Συστατικά

1 φλούδα μπανάνας
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή αλόη βέρα τζελ

Διαδικασία

  • Απλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή τζελ αλόης βέρα στο εσωτερικό τμήμα της μπανανόφλουδας.
  • Με απαλή, κυκλική κίνηση τρίψτε απαλά το εσωτερικό τμήμα της φλούδας στο πρόσωπό σας.
  • Αφιερώστε 5 έως 10 λεπτά τρίβοντας τη μπανανόφλουδα στο πρόσωπό σας, προσέχοντας κάθε περιοχή. Ακόμη και τα μάτια σας μπορούν να τριφτούν για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω από τα μάτια.
  • Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με καθαρό νερό αφού περιμένετε 10 λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόστε τζελ προσώπου neem ή ορό νύχτας.
  • Κάντε το κάθε μέρα μέχρι να φύγουν η ακμή και οι μαύρες κηλίδες.

Δείτε ακόμη 10 Ασυνήθιστοι Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις Μπανανόφλουδες

DIY μάσκα προσώπου με μπανανόφλουδα

Συστατικά:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

1 μπανανόφλουδα
2 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού άργιλος μπεντονίτη
2 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο

Διαδικασία

  • Βάλτε τη μπανανόφλουδα, το γιαούρτι, τον άργιλο μπεντονίτη και το ροδόνερο σε ένα βάζο. Για να δημιουργήσετε μια μεταξένια μάσκα προσώπου μπανάνας, αλέστε και συνδυάστε τα συστατικά.
  • Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα για να καλύψετε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Μετά από 15 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Τρεις φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε αυτή τη μάσκα μπανάνας για λαμπερό, άψογο δέρμα.

Πλεονεκτήματα της μπανανόφλουδας στο δέρμα

  • Εξαλείφοντας τα βακτήρια, οι μπανανόφλουδες μειώνουν τα σπυράκια και ρυθμίζουν την παραγωγή λιπαρότητας στο πρόσωπο. Επιπλέον, βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος.
  • Το δέρμα γίνεται σφριγηλό, λείο και εύπλαστο χάρη στην ικανότητα της φλούδας να συσφίγγει τους μεγάλους πόρους και να αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Το peeling βοηθά στη μείωση και την καθυστέρηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και το κολλαγόνο.
  • Βοηθά επίσης στο να λευκανει τους σκούρους λεκέδες και τις κηλίδες που προκαλούνται από τα σπυράκια όταν χρησιμοποιείται συχνά.
  • Όταν εφαρμόζεται τοπικά, βοηθά το εξωτερικό στρώμα του δέρματος να αναγεννηθεί και να επουλώσει το κατεστραμμένο δέρμα. Το εσωτερικό μιας μπανανόφλουδας αντικαθιστά και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα σας.
  • Η φλούδα έχει μέτρια απολεπιστική ποιότητα που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και αντιμετωπίζει τα μαύρα στίγματα, τα λευκά στίγματα και τους φραγμένους πόρους.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Φανερώνει το Χρώμα της Περιόδου για την Υγεία σας

διατήρηση τροφίμων σε διακοπή ρεύματος,κόλπα διατήρησης τροφίμων,συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα,

7 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Τρόφιμά σας για Μεγαλύτερο Χρονικό Διάστημα σε Διακοπή Ρεύματος