in , ,

Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο
Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Όσο περνάει ο χρόνος, χάνουμε τόσα πολλά από αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της νιότης και της ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη βλάβη που προκαλεί στο δέρμα μας. Όσο τρομερό κι αν ακούγεται, μην ανησυχείτε καθώς υπάρχουν μερικές εύκολες ασκήσεις στο σπίτι που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες που θα αντέχει στο βάναυσο πέρασμα του χρόνου. Δέρμα για Φίλημα: Γιατί Δεν Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας Όταν Κάνετε Ντους

Μασάζ προσώπου

Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας

Εκτός από το ότι είναι ιδιαίτερα ηρεμιστικό, αυξάνει τη ροή του αίματος στο πρόσωπο. Επιπλέον, βοηθά στην τόνωση των μυών του προσώπου, καθυστερώντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Φροντίστε να καθαρίσετε τα χέρια και το πρόσωπό σας πριν ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας εκτείνοντας τα δάχτυλά σας από το κάτω προς το πάνω μέρος του μετώπου σας, προς την κατεύθυνση της γραμμής των μαλλιών σας.

Μπορείτε να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής τρίβοντας τα δάχτυλά σας με κυκλικές κινήσεις πάνω του. Μετά από αυτό, ταμπονάρετε τα μάγουλά σας προς την κατεύθυνση των κροταφών σας. Για να δείτε οφέλη, επαναλάβετε αυτή την άσκηση 20 φορές, ιδανικά δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Μασάζ αντίθεσης

Αυτή η άσκηση βοηθά στην εξάλειψη του διπλοσάγονου. Απαιτεί μια πετσέτα, μια κουταλιά αλάτι και λίγο νερό που είναι ελάχιστα κρύο. Ρίξτε το αλάτι στο νερό, διπλώσετε την πετσέτα στη μέση και μουλιάστε την στο αλμυρό νερό. Πάρτε τις άκρες της πετσέτας και ταμπονάρετε το σαγόνι σας με αυτές. Κάντε το δέκα φορές. Στη συνέχεια, αντικαταστήστε το κρύο νερό με χλιαρό. Χρησιμοποιήστε το χλιαρό νερό για να κάνετε ξανά την ίδια διαδικασία.

Δείτε ακόμη Ρυτίδες Αντιμετώπιση με Φυσικό Τρόπο: Το Καλύτερο Σπιτικό Αντιγηραντικό Τόνερ Προσώπου για τις Ρυτίδες

Το αλφάβητο

Ναι, η άσκηση αυτη είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Προορίζεται να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και στην ενδυνάμωση των μυών του προσώπου που μπορεί να έχουν γίνει πιο αδύναμοι με την ηλικία. Για αυτή τη δραστηριότητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαγγείλετε το αλφάβητο. Οι μύες του προσώπου στο πρόσωπό σας μπορούν να τονωθούν λέγοντας τα γράμματα “O” ή “X”. Αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη αρχή για την αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς σας, αν το κάνετε μερικές φορές κάθε μέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γυμναστική προσώπου

Κλείστε πρώτα τα μάτια σας, μετά βάλτε τις παλάμες σας στο μέτωπό σας και σπρώξτε απαλά. Προσπαθήστε να μετακινήσετε τα μάτια σας δεξιόστροφα ενώ το κάνετε αυτό. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τη μύτη σας χρησιμοποιώντας αυτήν την άσκηση.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Διώξε το Διπλοσάγονο: Πώς η Στάση της Γλώσσας Μπορεί να Αλλάξει το Πρόσωπό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.9 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάτια Ζυγούλη: Μας δείχνει τα κόλπα για να οργανώνει τις ντουλάπες των παιδιών της [Βίντεο] "Τα παιδιά δεν χρειάζονται τόσα πολλά ρούχα"

Κάτια Ζυγούλη: Μας δείχνει τα κόλπα για να οργανώνει τις ντουλάπες των παιδιών της [Βίντεο] “Τα παιδιά δεν χρειάζονται τόσα πολλά ρούχα”

πλύσιμο λευκών τζιν,καθαρισμός λευκών τζιν,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Πλένετε τα Λευκά Τζιν