in , , ,

Πώς να Πλένετε τα Λευκά Τζιν

πλύσιμο λευκών τζιν,καθαρισμός λευκών τζιν,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
Πώς να Πλένετε τα Λευκά Τζιν

Το λευκό τζιν μπορεί να φορεθεί casual με μια μπλούζα, σακάκι ή αξεσουάρ. Το λευκό τζιν είναι μια κομψή εναλλακτική του κανονικού μπλε τζιν και θα διαρκέσει όταν το φροντίζετε σωστά. Το σωστό πλύσιμο του λευκού τζιν το διατηρεί λευκό, αφαιρώντας λεκέδες και εμποδίζοντας άλλα χρώματα να βάψουν στο λευκό τζιν ύφασμα. Γιατί Πρέπει να Πλένετε τα Καινούργια Τζιν με Αλάτι

Πώς να Πλένετε τα Λευκά Τζιν

Θα χρειαστείτε

1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι
1/2 φλιτζάνι αμμωνία
Κουβάς
1/4 φλιτζάνι μαγειρική σόδα
Κουτάλι
2 κ.γ. υγρό σαπούνι χεριών
Μπουκάλι σπρέι
Πλαστικό δοχείο
Απορρυπαντικό πλυντηρίου
Χλωρίνη
1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα

Δείτε ακόμη Πώς να Πλένετε τα Μαύρα Τζιν για να Μην Ξεθωριάζουν

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι και αμμωνία στον κουβά. Προσθέστε το 1/4 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ανακατέψτε το μείγμα καθώς βγάζει φυσαλίδες και αφρίζει. Ρίξτε 2 λίτρα νερό και τις 2 κ.γ. υγρό σαπούνι χεριών στον κουβά και ανακατέψτε ξανά για να φτιάξετε ένα μείγμα που αφαιρεί λεκέδες σε λευκά τζιν και ρούχα.

Γεμίστε ένα άδειο μπουκάλι σπρέι με λίγο από το σπιτικό καθαριστικό λεκέδων και αποθηκεύστε το υπόλοιπο σε ένα πλαστικό δοχείο με καπάκι. Ψεκάστε το διάλυμα απευθείας σε λεκέδες σε λευκό τζιν. Αφήστε το στους λεκέδες για 10 λεπτά. Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και ξιδιού λειτουργεί για την αφαίρεση λεκέδων και τη λεύκανση των λευκών ρούχων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βάλτε στο πλυντήριο απορρυπαντικό ρούχων και υγρή χλωρίνη, χρησιμοποιώντας τις απαιτούμενες ποσότητες. Ελέγξτε την ετικέτα φροντίδας στο λευκό τζιν για τη σωστή θερμοκρασία νερού. Τα περισσότερα λευκά πλένονται σε ζεστό νερό, αλλά πάντα ελέγχετε για να αποφύγετε τη συρρίκνωση.

Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στον κύκλο ξεβγάλματος στο πλυντήριο. Η μαγειρική σόδα θα λευκάνει ακόμα περισσότερο τα τζιν σας, ενώ παράλληλα θα τα μαλακώσει και θα τα φρεσκάρει.

Πλένετε τα λευκά τζιν με παρόμοια ρούχα, ποτέ με μπλε τζιν. Καθαρίστε τους λεκέδες από τα λευκά τζιν μόλις συμβούν για να μειώσετε την πιθανότητα μόνιμου αποχρωματισμού.

Αποφύγετε την υπερβολική χρήση λευκαντικού χλωρίου καθώς μπορεί να κιτρινίσει τα λευκά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Διατηρήσετε το Χρώμα στα Τζιν σαν την πρώτη μέρα Αγοράς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Κάντε Αυτές τις 4 Ασκήσεις Προσώπου για Σύσφιξη του Δέρματός σας Χωρίς Χειρουργείο

Αυτά είναι τα Τρόφιμα που Μουχλιάζουν Γρηγορότερα. Οι συνθήκες Ανάπτυξης Μούχλας