in , , , , ,

7 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Τρόφιμά σας για Μεγαλύτερο Χρονικό Διάστημα σε Διακοπή Ρεύματος

διατήρηση τροφίμων σε διακοπή ρεύματος,κόλπα διατήρησης τροφίμων,συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα,
διατήρηση τροφίμων σε διακοπή ρεύματος,κόλπα διατήρησης τροφίμων,συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα,

Μια διακοπή ρεύματος μπορεί να είναι μάλλον δυσάρεστη, καθώς το ψυγείο δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να χαλάσουν πολύ γρήγορα. Μερικά απλά κόλπα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε διακοπή ρεύματος. Αυτά είναι τα Τρόφιμα που Μουχλιάζουν Γρηγορότερα. Οι συνθήκες Ανάπτυξης Μούχλας

Διατηρήστε ένα θερμόμετρο ψυγείου στο ψυγείο σας.

7 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Τρόφιμά σας για Μεγαλύτερο Χρονικό Διάστημα σε Διακοπή Ρεύματος

Τα θερμόμετρα ψυγείου θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τη θερμοκρασία των τροφίμων στο ψυγείο και τον καταψύκτη σας όταν δεν υπάρχει ρεύμα. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία στην κατάψυξη είναι στους -18°C ή πιο κάτω και η θερμοκρασία στο ψυγείο είναι κάτω από 4°C. Αυτές είναι οι θερμοκρασίες διασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων σας.

Κρατήστε τις πόρτες του ψυγείου και του καταψύκτη σας κλειστές.

Κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος, βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες του ψυγείου και του καταψύκτη σας παραμένουν κλειστές. Οι κλειστές πόρτες θα βοηθήσουν τα τρόφιμα μέσα να παραμείνουν κρύα περισσότερο. Μπορούν να παραμείνουν φρέσκα για έως και 4 ώρες στο ψυγείο, έως και 48 ώρες σε γεμάτη κατάψυξη και έως και 24 ώρες σε μισογεμάτη κατάψυξη.

Παγώστε μπουκάλια νερού και χρησιμοποιήστε τα για να κρυώσετε τα τρόφιμα στο ψυγείο.

Παγώστε μερικά μπουκάλια νερού στην κατάψυξη και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα για να διατηρήσετε τα τρόφιμα μέσα στο ψυγείο στους 4°C ή χαμηλότερα.

Δείτε ακόμη Χύτρα ταχύτητος: Μην βάζεις αυτά τα 10 τρόφιμα ποτέ μέσα

Σκεφτείτε να αγοράσετε λίγο πάγο.

Η αγορά μερικών συσκευασιών πάγου ή κατεψυγμένου τζελ μπορεί να είναι καλή ιδέα, ειδικά όταν συνειδητοποιείτε ότι η διακοπή ρεύματος μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ομαδοποιήστε τα τρόφιμα στην κατάψυξη.

Όσο πιο γεμάτος είναι ο καταψύκτης, τόσο περισσότερο διατηρούνται τα τρόφιμα σε αυτόν. Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον καταψύκτη σας γεμάτο ή τουλάχιστον να ομαδοποιήσετε τα φαγητά.

Καταψύξτε τα τρόφιμα από το ψυγείο.

Σκεφτείτε να βάλετε τα τρόφιμα που μπορεί να μην χρειάζεστε αμέσως από το ψυγείο στην κατάψυξη για να τα διατηρήσετε ασφαλή για περισσότερο. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν φρέσκο κρέας και πουλερικά, ακόμη και γάλα.

Ποιες τροφές πρεπει να κρατήσετε και να πετάξετε μετά από διακοπή ρεύματος.

Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να διατηρήσετε τη σωστή θερμοκρασία μέσα στον καταψύκτη και το ψυγείο σας, οι πιθανότητες είναι ότι τελικά μπορεί να αυξηθεί εάν η διακοπή ρεύματος διαρκέσει πολύ.
Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να μάθετε ποια τρόφιμα μπορείτε να κρατήσετε και ποια είναι καλύτερα να πετάξετε αφού διατηρηθούν για περισσότερες από 2 ώρες σε θερμοκρασία άνω των 4°C.

  • Μπορείτε να κρατήσετε: σκληρά και επεξεργασμένα τυριά, βούτυρο και μαργαρίνη, φρέσκα άκοπα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, φυστικοβούτυρο, ζελέ, σάλτσα τάκο, μουστάρδα, κέτσαπ, ελιές και τουρσιά. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε ψωμί, βάφλες, φρουτόπιτες, φρέσκα μανιτάρια, βότανα και μπαχαρικά.
  • Θα πρέπει να πετάξετε: μαγειρεμένο ή άψητο κρέας, πουλερικά, θαλασσινά, μαλακά ή με χαμηλά λιπαρά τυριά, γάλα και κρέμα γάλακτος, μαγειρεμένα ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μαγειρεμένα λαχανικά, σούπες και μαγειρευτά.

Θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα: όταν έχετε αμφιβολίες, πετάξτε το!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 τρόφιμα μακράς διαρκείας ή χωρίς ημερομηνία λήξης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY μάσκα προσώπου με μπανανόφλουδα,μασάζ προσώπου με μπανανόφλουδα,αφαίρεση μαύρων κηλίδων,αντιμετώπιση ακμής,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Μπανανόφλουδα για Αποτελεσματική Αφαίρεση των Μαύρων Κηλίδων και Ακμής

Μην Καθαρίζεις Τις Κεραμικές Εστίες Όταν Είναι Ζεστές - Υπάρχει Κίνδυνος Για Την Υγεία Σου

Μην Καθαρίζεις Τις Κεραμικές Εστίες Όταν Είναι Ζεστές – Υπάρχει Κίνδυνος Για Την Υγεία Σου