in ,

8 Ασκήσεις που Καίνε Περισσότερο Λίπος από το Τρέξιμο

8 Ασκήσεις που Καίνε Περισσότερο Λίπος από το Τρέξιμο
8 Ασκήσεις που Καίνε Περισσότερο Λίπος από το Τρέξιμο

Για όσους σχεδιάζουν να χάσουν βάρος, το τρέξιμο είναι από τις πρώτες ασκήσεις που έρχονται στο μυαλό. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν τρέχουν αρκετά. Ίσως επειδή καταπονούνται στα γόνατα και τις αρθρώσεις τους, ίσως απλά πιστεύουν ότι είναι βαρετό. Δείτε κάποιες άλλες ασκήσεις που μπορούν να κάψουν περισσότερο λίπος από το τρέξιμο. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην «άσκηση» μπόνους στο τέλος. 9 Συμβουλές για να Χάσετε το Επίμονο Λίπος της Κοιλιάς

Σχοινάκι – 372 θερμίδες

Αυτό δεν είναι μόνο ένα δημοφιλές παιδικό παιχνίδι, αλλά είναι μια κοινή άσκηση μεταξύ πολλών αθλητών. Το σχοινάκι είναι μια εξαιρετική άσκηση κάρδιο. Δεδομένου ότι μπορεί να γίνει με περισσότερους από έναν τρόπους, ο καθένας μπορεί να βρει τα δικά του «κόλπα» για να το δοκιμάσει.

Κολύμβηση (ελεύθερο) – 409 θερμίδες

Η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική επιλογή για την καύση θερμίδων και την πρόληψη πολλών ασθενειών ταυτόχρονα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αποφυγή διαβήτη, εγκεφαλικών επεισοδίων και άλλων μορφών καρδιακής ανεπάρκειας. Επίσης, βοηθά στην ενίσχυση των μυών, αλλά με το πλεονέκτημα ότι δεν ασκεί πίεση στα γόνατα ή τους γοφούς.

Αναρρίχηση – 409 θερμίδες

Είναι ένας συναρπαστικός και διασκεδαστικός τρόπος να κάψετε θερμίδες. Η αναρρίχηση ασκεί τους μυς από σχεδόν ολόκληρο το σώμα και τα οφέλη του μπορούν να γίνουν αισθητά ακόμη και στην ψυχική σας υγεία καθώς αυξάνει τη συγκέντρωση και την αυτο-αποτελεσματικότητα.

Ποδηλασία – 614 θερμίδες

Η απώλεια θερμίδων που επιτυγχάνεται με το ποδήλατο, όπως το τρέξιμο, έχει μεγάλη σχέση με την ένταση της άσκησης. Η προσθήκη περιοδικών σπριντ κατά τη διάρκεια της διαδρομής μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματική. Εκτός από την καλή προπόνηση, με οφέλη για τους μυς και την καρδιά, είναι ένας βολικός, φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος μεταφοράς.

Στεπ Αερόμπικ – 372 θερμίδες

Το στεπαερόμπικ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες στα γυμναστήρια, συνήθως συνοδευόμενη από μουσική μεσαίας ταχύτητας. Αυτή η άσκηση δεν είναι μόνο καλή για την καύση λίπους, αλλά και για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας. Δεδομένου ότι δεν καταπονεί τις αρθρώσεις, είναι ιδανική άσκηση για άτομα με οστεοπενία ή οστεοπόρωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ελλειπτική άσκηση – 335 θερμίδες

Οι ελλειπτικές μηχανές παρέχουν έναν καλό τρόπο άσκησης ολόκληρου του σώματος. Διαμορφώνουν το κάτω μέρος του σώματος (γάμπες, μηρούς, γλουτούς) και το άνω σώμα (χεριά, πλάτη και θώρακα). Ως άσκηση χαμηλής καταπόνησής, είναι μια καλή επιλογή για γυναίκες που θέλουν να επαναφέρουν το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμη 11 Τσάγια που είναι Καλύτερα από Μια Ώρα Γυμναστήριο

Burpees – 316 θερμίδες

Αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο δυναμικές ασκήσεις γυμναστικής όπου χρησιμοποιείτε το σώμα σας για να γυμναστείτε, με ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό για να σας βοηθήσει. Οι Burpees δημιουργούν μια μυϊκή απόκριση σε όλο το σώμα, επιτρέποντάς σας να χάσετε έως και 10 θερμίδες ανά λεπτό, ανάλογα με την ένταση.

Χάντμπολ – 446 θερμίδες

Τα αθλήματα είναι και εξαιρετικές ασκήσεις. Το χάντμπολ, ειδικότερα, είναι από αυτά που καίνε τις περισσότερες θερμίδες αφού οι παίκτες κινούνται όλη την ώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μπόνους: Παιχνίδι με τα παιδιά – 372 θερμίδες (1 ώρα)

Δεν πρέπει απαραίτητα να ασκηθείτε για να χάσετε βάρος. Μια ώρα παιχνιδιού με τα παιδιά σας μπορεί να είναι αρκετή για να κάψετε μια καλή ποσότητα θερμίδων. Οι μητέρες με μικρά παιδιά που δεν έχουν χρόνο να πάνε στο γυμναστήριο μπορεί να χαρούν με αυτό.

Σημείωση: Οι τιμές που αναφέρονται λαμβάνουν υπόψη μια μέση θερμιδική απώλεια ενός ατόμου που είναι περίπου 70 κιλά, εκτελώντας τις προαναφερθείσες ασκήσεις για 30 λεπτά, εκτός εάν υποδεικνύεται άλλος χρόνος.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Δείτε επίσης 9 Συμβουλές για να Χάσετε το Επίμονο Λίπος της Κοιλιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μωρά,μαλλιά,τριχόπτωση,περίεργα

Γιατί Μερικά Μωρά Έχουν Μαλλιά και Μερικά Όχι

11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες

11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες