in , , ,

12 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Μπάρμαν για να Ξοδέψετε Περισσότερα

12 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Μπάρμαν για να Ξοδέψετε Περισσότερα
12 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Μπάρμαν για να Ξοδέψετε Περισσότερα

Οι καλοί μπάρμαν που προσφέρουν δωρεάν κοκτέιλ και σνακ δεν είναι πάντα ειλικρινείς: ίσως προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας για να σας ξεγελάσουν. Μπορούν να γίνουν μάγοι μετατρέποντας το κρασί σε σαμπάνια και δυνατό τσάι με πιπέρι σε ακριβό κονιάκ τόσο καλά που δεν το παρατηρείτε καν. Για να μην ξεγελαστείτε ξανά δείτε ποια πονηρά κόλπα χρησιμοποιούν οι μπάρμαν.

Βρέξιμο με αλκοόλ

© depositphotos.com© depositphotos.com© depositphotos.com

Πριν σερβίρουν ένα κοκτέιλ, ένας μπάρμαν μπορεί να βρέξει την άκρη του ποτηριού σας σε ένα πιάτο με αλκοόλ ή να την σκουπίσει με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο με αλκοόλ, ώστε να παραμείνει λίγο αλκοόλ στο ποτήρι. Στη συνέχεια προσθέτουν πολύ πάγο, αναψυκτικό και μερικές σταγόνες τζιν. Και όταν πίνετε το ακριβό κοκτέιλ σας, μυρίζετε έντονα το αλκοόλ που προέρχεται από το ποτήρι σας, αλλά όχι το ποτό σας.

Ένα «μη δοσομετρητικό» ποτηράκι

© depositphotos.com© depositphotos.com

Όλοι έχουμε δει αυτό το μεταλλικό δοσομετρητή που χρησιμοποιούν οι μπάρμαν. Αλλά συχνά δεν έχουμε ιδέα ότι κρύβει ένα μυστικό που τους επιτρέπει να εξοικονομήσουν έως και 40% ποτό. Μερικοί μπάρμαν κολλούν μεταλλικούς δίσκους μέσα για να μειώσουν το χώρο και συνεπώς την ποσότητα αλκοόλ που ρίχνουν. Και δεν θα γνωρίζετε τη διαφορά, ειδικά εάν το ποτήρι σας είναι οβάλ.

Στόμιο ρύθμισης ροής

© depositphotos.com© depositphotos.com

Το στόμιο ρύθμισης ροής δημιουργήθηκε όχι μόνο για να διευκολύνει τη ζωή των μπάρμαν, αλλά δημιουργεί επίσης ένα οπτικό εφέ που σας κάνει να πιστεύετε ότι ρίχνει αλκοόλ στο ποτήρι σας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προσοχή στο καλαμάκι.

© depositphotos.com

Οι ειδικευμένοι μπάρμαν μπορούν να προσθέσουν λίγο αλκοόλ στο καλαμάκι του κοκτέιλ ή να το έχουν αφήσει πριν μέσα σε αλκοόλ. Έτσι, όταν ρουφάτε την πρώτη γουλιά , πιστεύετε ότι το ποτό σας έχει έντονη γεύση, παρόλο που δεν περιέχει πολύ αλκοόλ.

Κερασμένα σνακ

© depositphotos.com

Ορισμένοι έμπειροι μπάρμαν μπορεί να σας κεράσουν αλμυρά σνακ, πατατάκια ή ξηρούς καρπούς. Αυτό θα σας κάνει να θέλετε να πιείτε περισσότερο, έτσι πιθανότατα να παραγγείλετε περισσότερα κοκτέιλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διαφορετικές αναλογίες

© depositphotos.com

Οι μπάρμαν χρησιμοποιούν επίσης μια άλλη μέθοδο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Για παράδειγμα, προσθέτουν λιγότερο αναψυκτικό έτσι ώστε το ποτό σας να έχει δυνατότερη γεύση, αν και η ποσότητα αλκοόλ στο ποτήρι σας παραμένει η ίδια. Το πίνετε πιο γρήγορα και παραγγέλνετε ένα άλλο, γιατί νομίζετε ότι ο μπάρμαν έχει προσθέσει περισσότερο αλκοόλ στο ποτό σας.

Δοκιμάστε, μην επιλέγετε μόνο με τα μάτια σας.

© depositphotos.com

Το απλούστερο τέχνασμα που χρησιμοποιούν οι μπάρμαν και οι ιδιοκτήτες μπαρ είναι ότι αντικαθιστούν το ποτό σε ένα ακριβό μπουκάλι με μια φθηνότερη μάρκα. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας. Εάν κάτι δεν φαίνεται σωστό ή δεν έχει γεύση, στείλτε το πίσω.

Ποτήρια

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι έμπειροι μπάρμαν προτιμούν σκούρα ή ματ ποτήρια με χοντρό πάτο, έτσι ώστε να νομίζετε ότι υπάρχει περισσότερο ποτό από ό, τι πραγματικά υπάρχει.

Προσθέτουν λίγο κρύο νερό.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσος πάγος μένει αφού τελειώσετε το ποτό σας; Για να αποφευχθεί το λιώσιμο του πάγου πολύ νωρίς, οι μπάρμαν προσθέτουν λίγο κρύο νερό στο ποτό σας. Σε κρύο νερό, ο πάγος λιώνει πιο αργά και, επομένως, ο πάγος αραιώνει λιγότερο το αλκοόλ.

Ειδική παραγγελία

© depositphotos.com

Αν θέλετε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ, αλλά δεν περιλαμβάνεται στο μενού, ένας μπάρμαν μπορεί να το ετοιμάσει για εσάς. Κατά κανόνα, δεν θα χρησιμοποιηθεί ένα πολύ ακριβό ποτό, αλλά αυτό το κοκτέιλ θα κοστίσει σίγουρα μια περιουσία.

Περισσότερος αφρός

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι μπάρμαν μπορούν να ρίξουν λιγότερη μπύρα από ό, τι θα έπρεπε στην πραγματικότητα και να κτυπήσουν το αφρό πάνω από την μπύρα σας χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ. Συνιστάται να μην την πιείτε αμέσως, αλλά περιμένετε έως ότου ο αφρός να ηρεμήσει και ζητήστε ευγενικά να συμπληρώσουν την μπύρα σας.

Ποτά φτιαγμένα από αέρα

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι μπάρμαν είναι πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι και μερικές φορές επινοούν απίστευτα κοκτέιλ που αποκτούν παγκόσμια δημοτικότητα. Αλλά μερικά από αυτά δημιουργούν νέες μεθόδους παρασκευής ακριβών ποτών, χρησιμοποιώντας απλά και φθηνά υλικά. Έτσι, το «κονιάκ» μπορεί να δημιουργηθεί αναμειγνύοντας βότκα, πιπέρι και δυνατό τσάι, και η «σαμπάνια» δημιουργείται με τη βοήθεια φτηνού λευκού κρασιού και σιφόν που δημιουργεί φυσαλίδες στο ποτό σας.

Για να μην αφήσετε τους μπάρμαν να σας ξεγελάσουν, προσέξτε τους ενώ ετοιμάζουν το ποτό για εσάς. Παραγγείλετε απλά κοκτέιλ, μην ζητήσετε πάγο και να μην αναμίξουν τα συστατικά, ώστε να μπορείτε να δείτε την ποσότητα αλκοόλ. Είναι καλύτερο να γίνετε καλοί φίλοι με έναν μπάρμαν και να μην ξεχνάτε ποτέ τη συμβουλή τους.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σπιτικό Σαμπουάν για Ψύλλους

Βήμα – Βήμα Σπιτικό Σαμπουάν για Ψύλλους

συμβουλές διατροφής,κόλπα διατροφής,διατροφή

10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι