in , ,

10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι

συμβουλές διατροφής,κόλπα διατροφής,διατροφή
10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι

Η δίαιτα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα, και πιθανότατα σας αφήνει ένα αίσθημα πείνας τις περισσότερες φορές. Αλλά έχουμε καλά νέα για εσάς. Υπάρχουν μερικά εύκολα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την ποσότητα που θέλετε να φάτε χωρίς να λιμοκτονείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. 10 Τρόφιμα που Κάνουν Περισσότερο Κακό παρά Καλό

Φάτε περισσότερο πικάντικο φαγητό.

10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι

Πασπαλίστε λίγο καγιέν στα αγαπημένα σας φαγητά ή κόψτε μια πιπεριά με μερικά λαχανικά. Είναι ένα πολύ απλό κόλπο που ενισχύει τη γεύση του φαγητού και προωθεί την απώλεια βάρους μειώνοντας την πείνα. Διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου πιπεριού μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση της όρεξης και να κάψει περισσότερες θερμίδες μετά από ένα γεύμα, ειδικά για άτομα που δεν καταναλώνουν τακτικά μπαχαρικά.

Πιείτε από ένα ψηλό ποτήρι.

Τα ζαχαρούχα ροφήματα συνήθως δεν συνιστώνται σε μια δίαιτα. Ένα απλό κόλπο για να καταναλώνετε λιγότερο είναι να τα βάλετε σε μικρότερα, ψηλότερα ποτήρια. Προσθέστε λίγο επιπλέον πάγο για να φαίνεται ακόμα πιο γεμάτο (όταν είναι πραγματικά λιγότερο).

Απολαύστε τη μέντα.

Το άρωμα και η γεύση της μέντας μπορούν να προάγουν την απώλεια βάρους καταπολεμώντας τυχόν λιγούρες για φαγητό που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να μειώσετε, λοιπόν, το υπερβολικό σνακ, πιείτε ένα νόστιμο τσάι μέντας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φάτε με το μη κυρίαρχο χέρι σας.

Μπορεί να είναι λίγο πρόκληση, αλλά το να τρώτε με το «λάθος» χέρι θα σας κάνει να τρώτε πιο αργά και να είστε πιο προσεκτικοί. Αυτό θα μειώσει την πείνα και θα οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης μεταξύ των γευμάτων.

Αγοράστε ένα σετ από χρωματιστά πιάτα.

Η χρωματική αντίθεση μεταξύ του φαγητού και του πιάτου σας είναι το κλειδί για να σας κάνει να σερβίρετε λιγότερο. Παρόλο που ο λόγος δεν είναι ακόμη απολύτως σαφής, έρευνες διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που τρώνε από κόκκινα πιάτα καταναλώνουν λιγότερη ποσότητα, ανεξάρτητα από το χρώμα του φαγητού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Τα Μικροπράσινα είναι 40 Φορές πιο Χρήσιμα από τα Ωριμα Λαχανικά και Μπορείτε να τα Καλλιεργήσετε Σπίτι σας

Αγοράστε μικρότερα πιάτα.

Εάν σερβίρετε υπερβολικά, είναι πολύ πιθανό να υπερκαταναλώνετε φαγητό. Συγκλονιστικό είναι ότι σε μια έρευνα, ακόμη και οι ειδικοί στη διατροφή σέρβιραν 31% περισσότερο χωρίς να το γνωρίζουν όταν τους έδωσαν ένα μεγαλύτερο πιάτο για φαγητό. Προφανώς, είναι η απόσταση από το όριο του πιάτου που σας κάνει να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή μερίδα αντί για την ίδια την ποσότητα του φαγητού. Οπότε καλύτερα να αγοράσετε μερικά μικρά πιάτα.

Τελειώστε το γεύμα σας με ένα νέο είδος γλυκού.

Όλοι αγαπάμε τα γλυκά και οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το επιδόρπιο ενώ τρώμε δείπνο. Δυστυχώς, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτές οι λιχουδιές δεν ταιριάζουν πολύ σε μια δίαιτα. Προσπαθήστε με διαφορετικό τρόπο, όπως απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι γλυκό τσάι μετά το δείπνο.

Ξεκινήστε κάθε γεύμα με ένα ποτήρι νερό.

Τα συμπτώματα της αφυδάτωσης μπορεί να είναι αυτό που προκαλεί το γουργουρητό της κοιλιάς αντί για την πραγματική πείνα. Η κατανάλωση άφθονου νερού και τσαγιού από βότανα θα σας βοηθήσει να μείνετε χορτασμένοι όλη την ημέρα. Και ευτυχώς, το νερό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορείτε να καταναλώσετε όσο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη θερμίδων.

Προσθέστε χορτοφαγικά συνοδευτικά.

Ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες είναι γεμίζοντας τα γεύματά σας με πολλά λαχανικά. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς να τρώτε περισσότερα λαχανικά: αλλάξτε τα μανιτάρια με το μισό κιμά στις συνταγές, κάντε το πλιγούρι βρώμης πιο χορταστικό με μήλα κομμένα σε κύβους και χρησιμοποιήστε πίτα ολικής αλέσεως αντί για ψωμί, ώστε να μπορείτε να τη γεμίσετε με περισσότερα λαχανικά.

Βάλτε υδατάνθρακες στο πάνω μέρος αντί για τη βάση.

Τα δημητριακά αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μετά τα γεύματα, οδηγώντας σε αύξηση βάρους. Σας προτείνουμε λοιπόν να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, αντί να ξεκινήσετε με μια βάση γκρανόλα το πρωί, γεμίστε το μπολ σας με γιαούρτι και, στη συνέχεια, πασπαλίστε μόνο μια μικρή ποσότητα γκρανόλας από πάνω για την τραγανή γεύση που λαχταράτε.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 20 Τροφές που Αποφέρουν το Μέγιστο Όφελος Όταν Τρώγονται Μαζί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Μπάρμαν για να Ξοδέψετε Περισσότερα

12 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Μπάρμαν για να Ξοδέψετε Περισσότερα

υπαίθριο υπνοδωμάτιο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο

Διακόσμηση κήπου και βεράντας: 48 Ιδέες για να στήσεις ένα κρεβάτι στον κήπο