in , , ,

Διακόσμηση κήπου και βεράντας: 48 Ιδέες για να στήσεις ένα κρεβάτι στον κήπο

υπαίθριο υπνοδωμάτιο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο
48 Ιδέες για Υπαίθριο Υπνοδωμάτιο

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για ύπνο σε εξωτερικούς χώρους, αν το επιτρέπει ο καιρός. Θα χρειαστείτε απλώς μια άνετη ξαπλώστρα ή μια κούνια κρεβάτι, αν και μπορείτε να οργανώσετε ένα αξιολάτρευτο υπαίθριο υπνοδωμάτιο για να το κάνετε την προσωπική σας όαση χαλάρωσης και πηγή ενέργειας. 29 Ιδέες Φανταστικής Kαλοκαιρινής Διακόσμησης Κήπου που σίγουρα θα λατρέψετε!

Διακόσμηση κήπου και βεράντας: Πού να φτιάξετε ένα υπαίθριο υπνοδωμάτιο

Υπάρχουν διάφορα μέρη για να το κάνετε αυτό: χρησιμοποιήστε τη μεγάλη μπροστινή βεράντα καλύπτοντάς την με κουρτίνες για προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Βάλτε μια σκηνή στον κήπο σας. Χρησιμοποιήστε το σπίτι του κήπου σας αν έχετε ή απλώς τοποθετήστε ένα κρεβάτι (ίσως ένα κρεμαστό) στον κήπο. Μια μικρή σκηνή teepee ή ένα δεντρόσπιτο θα είναι μια υπέροχη λύση.

48 Ιδέες για Υπαίθριο Υπνοδωμάτιο

Τι στυλ και χρώματα να επιλέξετε για υπαίθριο υπνοδωμάτιο

Προτιμήστε ό,τι σας αρέσει και ό,τι ταιριάζει με τον εξωτερικό σας χώρο – boho, μοντέρνο, μινιμαλιστικό, vintage και ούτω καθεξής. Τα χρώματα εξαρτώνται επίσης από τον εξωτερικό σας χώρο και το στυλ που έχετε επιλέξει.

Δείτε ακόμη 21 Καλοκαιρινές Ιδέες για Φωτάκια Γιρλάντα

Τι να βάλετε σε ένα υπαίθριο υπνοδωμάτιο

Το κρεβάτι είναι το κύριο κομμάτι και πρέπει να είναι άνετο και πρακτικό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κρεβάτι με ουρανό, να φτιάξετε το δικό σας με παλέτες, να κρεμάσετε μια κούνια κρεβάτι, μια αιώρα ή κάποιο άλλο που σας αρέσει. Μην ξεχάσετε ένα κομοδίνο για να βάλετε το βιβλίο σας, ένα φλιτζάνι τσάι και ένα φωτιστικό ή φανάρι. Τα φωτάκια γιρλάντα θα είναι επίσης ένας ωραίος τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο, απλά έχετε κατά νου ότι όσο περισσότερα φώτα έχετε, τόσο περισσότερα κουνούπια προσελκύετε, οπότε προτιμήστε κουνουπιέρες και κεριά σιτρονέλλας.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης 30 Άνετα Κρεμαστά Υπαίθρια Κρεβάτια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές διατροφής,κόλπα διατροφής,διατροφή

10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι

μανικιούρ που λάμπουν στο σκοτάδι,συμβουλές για νύχια,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,μόδα,lifestyle

Τα 12 Καλύτερα Μανικιούρ που Λάμπουν στο Σκοτάδι