in ,

10 Λάθη στην Επιλογή Νυφικού

Ο προγραμματισμός ενός γάμου δεν είναι εύκολος. Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη που είναι η πιο σημαντική: το νυφικό! Είναι το αντικείμενο στο οποίο θα επικεντρωθούν όλα τα μάτια και εκτός από αυτό θα είναι το πιο σημαντικό ένδυμα της ζωής σας. Όμως όταν πρόκειται για την επιλογή του, μπορεί να αισθάνεστε χαμένες μεταξύ των πολλών επιλογών και πιεσμένες να επιλέξετε το τέλειο για εσάς. Για να αποφύγετε όλα αυτά, δείτε μερικά από τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν επιλέγετε ένα νυφικό.

Ψάχνετε για νυφικό είτε πολύ νωρίς είτε πολύ αργά

© vadimphoto1@gmail.com / Depositphotos

Προσθήκη άρθρου

Προσθήκη τίτλου

Συνιστάται να το επιλέξετε 6 μήνες νωρίτερα, καθώς οι τροποποιήσεις και οι προσαρμογές χρειάζονται χρόνο. Εάν είστε πολύ ανυπόμονες και το επιλέξετε μόλις αρραβωνιαστείτε, πιθανότατα θα βρείτε άλλα σχέδια που μπορεί να σας αρέσουν καλύτερα από το νυφικό που έχετε ήδη παραγγείλει.

Αλλά αν είστε πιο χαλαρές και περιμένετε πολύ καιρό, θα καταλήξετε να επιλέξετε κάτι γρήγορο και απρόσωπο και μπορεί να χρεωθείτε ακόμη περισσότερο επειδή οι τροποποιήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα.

Φέρνετε πάρα πολλούς ανθρώπους όταν επιλέγετε ένα νυφικό

© Bridesmaids / Universal Pictures and co-producers

Παρόλο που πιθανότατα θέλετε να έχετε την έγκριση της μητέρας σας, των αδελφών, των φίλων, των θείων κ.λπ., το νυφικό δεν χρειάζεται να αρέσει στους άλλους, αλλά τι αρέσει και τι όχι σε εσάς. Εάν πρόκειται να το επιλέξετε με πολλούς ανθρώπους, θα επηρεαστείτε από πολλές διαφορετικές απόψεις και μπορεί να χάσετε το τι ψάχνατε.

Ξεπερνά τον προϋπολογισμό σας

© Bride Wars / Fox 2000 Pictures and co-producers

Ένα πράγμα που μπορεί να συμβεί σε εσάς όταν βρείτε το τέλειο νυφικό, είναι ότι ίσως να μην μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Η προσπάθεια για κάτι που είναι πολύ πέρα από αυτό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά θα προκαλέσει απογοήτευση και απελπισία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να προσαρμοστείτε σε πιο προσιτές επιλογές, αν και δεν πρέπει να παραμείνετε τυφλά σε μια τιμή ή να διευθετήσετε μια προσφορά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Να θυμάστε ότι το καλύτερο νυφικό δεν είναι το πιο ακριβό. Το πιο σημαντικό είναι να το λατρεύετε.

Δεν λαμβάνονται υπόψη τα υπόλοιπα αξεσουάρ

© OmarMedinaFilms / Pixabay

Ακόμα κι αν το κύριο κομμάτι της ενδυμασίας είναι το νυφικό, κατά την επιλογή του θα πρέπει να θυμάστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα φορέσετε, καθώς θα συμπληρώνουν την εμφάνισή σας. Ομοίως, συνιστάται να τα επιλέξετε αφού έχετε ήδη αποφασίσει για το νυφικό σας.

Αλλά αν θέλετε να φορέσετε τα σκουλαρίκια της γιαγιάς που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά ή το ζευγάρι παπούτσια που αγοράσατε σε ένα ταξίδι στο Παρίσι, βεβαιωθείτε ότι τα φοράτε όταν ψάχνετε για νυφικό, έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να σας συμβουλέψουν και να τα συνδυάστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είτε στενόμυαλες είτε ανοιχτόμυαλες για ένα στυλ

© Say Yes to the Dress / Half Yard Productions, © Say Yes to the Dress / Half Yard Productions

Εάν κοιτάζετε φωτογραφίες νυφικών ή έχετε επιλέξει ένα συγκεκριμένο νυφικό από τότε που ήσασταν παιδί και ονειρευόσασταν αυτήν την ημέρα, αυτό είναι ένα καλό σημάδι, αφού εστιάζετε σε ένα στυλ και δεν θα χαθείτε στις χιλιάδες επιλογές που έχουν τα καταστήματα. Αλλά δεν πρέπει να επιμείνετε, καθώς το νυφικό των ονείρων σας μπορεί να μην φαίνεται το ίδιο σε εσάς όπως στο περιοδικό γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί.

«Το 90% των νυφών μας φεύγουν με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαν στο μυαλό τους», δήλωσε η Cristina DeMarco, αντιπρόεδρος της Bridal Reflections, ένα κατάστημα της Νέας Υόρκης. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ακούσετε τους συμβούλους και να τους δώσετε την ευκαιρία να σας δώσουν νέες και διαφορετικές επιλογές που θα σας κάνουν να φαίνεστε υπέροχοι.

Αγορά χωρίς να σκέφτεστε την τελετή του γάμου

© prattprattpratt / Instagram, © sofiavergara / Instagram

Όλοι οι γάμοι είναι μοναδικοί και διαφορετικοί, οπότε δεν είναι το ίδιο τη νύχτα με τη μέρα, ούτε το καλοκαίρι με το χειμώνα. Το νυφικό θα πρέπει επίσης να είναι προσαρμοσμένο στην εκάστοτε κατάσταση. Δεν θέλετε να είστε εκτός τόπου σε ένα φωτεινό και πομπώδες φόρεμα σε έναν γαμήλιο γάμο στην εξοχή ή να περάσετε απαραίτητη με ένα διακριτικό νυφικό στη γαμήλια δεξίωση.

Το να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσής κατά την επιλογή του νυφικού είναι σημαντική, ώστε να συνδυάζεται τέλεια με την ατμόσφαιρα και την αισθητική της περίστασης.

Δοκιμάζετε πάρα πολλά νυφικά

© 27 Dresses / Fox 2000 Presents and co-producers

Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει πιθανώς μεγαλύτερη σύγχυση καθώς θα χαθείτε στις χιλιάδες επιλογές και θα ξεχάσετε αυτό που ψάχνατε στην αρχή. Συνιστάται να δοκιμάσετε κάποια στυλ και όταν βρείτε το σωστό για εσάς, πηγαίνετε προς αυτή την κατεύθυνση για να βρείτε το τέλειο. Τότε μην διστάσετε να το αγοράσετε προτού αρχίσετε να αμφιβάλλετε.

Θυσιάζετε το προσωπικό σας στυλ

© Bride Wars / Fox 2000 Pictures and co-producers, © Say Yes to the Dress / Half Yard Productions

Παρόλο που η παράδοση υπαγορεύει ότι ένα λευκό νυφικό είναι αυτό που πρέπει να φοράτε, είναι άχρηστο εάν δεν είστε ευχαριστημένες με αυτό. Αν θέλετε, μπορείτε να σπάσετε τα στερεότυπα και να επιλέξετε έναν άλλο τύπο ενδύματος, χρώματος ή στυλ, καθώς είναι η μεγάλη μέρα μόνο για εσάς και τον σύντροφό σας.

Αγοράζετε ένα νυφικό που δεν σας αρέσει τελείως

© Say Yes to the Dress / Half Yard Productions

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το νυφικό που ονειρεύεστε, μην συμβιβαστείτε με κάτι που δεν θα λατρέψετε. Θυμηθείτε ότι αυτή είναι μια αξέχαστη μέρα στη ζωή σας που θα ζει στις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες σας και δεν πιστεύουμε ότι θέλετε να έχετε μια κακή ανάμνηση μόνο και μόνο επειδή δεν ήσασταν ευχαριστημένες με τον τρόπο που φαινόσασταν λόγω νυφικού.

Ψάξτε, ζητήστε συμβουλές και μην καταλήξετε στο πρώτο νυφικό που είδατε ή κάτι που οι άλλοι προσπαθούν να σας επιβάλουν.

Καταλήγετε με αυτό που το κατάστημα θέλει να σας πουλήσει

© photography33 / Depositphotos

Ακόμα κι αν οι υπάλληλοι του καταστήματος σας συμβουλεύουν και σας λένε τι φαίνεται καλύτερα με βάση την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους, είναι επίσης πωλητές και, στο τέλος της ημέρας, ένας από τους στόχους τους είναι να κάνουν μια πώληση. Έτσι, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουρες, μην ξεγελιέστε από τα κόλπα μάρκετινγκ και ακολουθείστε πάντα τη διαίσθησή σας. Θα σας δείξει πότε βρήκατε το τέλειο νυφικό σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

νηστεία και επίδραση στο σώμα,οφέλη νηστείας,διαλείπουσα νηστεία,παρατεταμένη νηστεία,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Νηστεύετε

εξώπορτες με έντονες αποχρώσεις,ιδέες για εξώπορτες με έντονες αποχρώσεις,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

26 Εξώπορτες με Έντονες Αποχρώσεις που Δίνουν Έμφαση στο Σπίτι