in , ,

7 Τάσεις Μακιγιάζ που Ανήκουν στο Παρελθόν

7 Τάσεις Μακιγιάζ που Ανήκουν στο Παρελθόν
7 Τάσεις Μακιγιάζ που Ανήκουν στο Παρελθόν

Το βαρύ μακιγιάζ στο δέρμα καθίσταται περιττό καθώς οι άνθρωποι επιλέγουν να αγκαλιάσουν τη δική τους φυσική ομορφιά. Για να είστε πάντα στη μόδα, δείτε μια λίστα με τις τάσεις μακιγιάζ που αντικαθιστούν αυτές που έχουν φορεθεί εδώ και χρόνια. 13 Κόλπα για να Φαίνεστε Εντυπωσιακές Χωρίς Μακιγιάζ

Σκούρο κραγιόν

© Evan Agostini/Invision/AP/East News, © Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Διάφορες αποχρώσεις σκούρων κραγιόν ήταν τα αγαπημένα των γυναικών για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η τάση αντικαθίσταται σταδιακά. Οι πιο θερμοί τόνοι όπως το ροζ και το ροδακινί δίνουν μια φυσική εμφάνιση και είναι κατάλληλα τόσο για την καθημερινότητα όσο και για ειδικές εκδηλώσεις.

Smokey μάτια

© PacificCoastNews/EAST NEWS, © PacificCoastNews/EAST NEWS

Από τη δεκαετία του 2010, αυτή η τάση μακιγιάζ ματιών δεν έχει χάσει τη δημοτικότητά της. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε μαύρη σκιά αλλά οι λάτρεις του μακιγιάζ σύντομα ενσωμάτωσαν άλλες αποχρώσεις και λάμψη σε αυτό. Αλλά τώρα η τάση είναι πιο φωτεινές και λαμπερές σκιές ματιών.

Ματ δέρμα

© Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER, © zendaya / instagram

Δεν χρειάζεται πλέον το πρόσωπό σας να καλύπτεται πλήρως με μεικ απ και πούδρα. Τώρα, οι γυναίκες επιλέγουν ματ δέρμα που δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου καλλυντικά. Τελειωμένο με την απαλή πινελιά ενός highlighter, κάνει τα πρόσωπά τους να φαίνονται υγιή, λαμπερά και απόλυτα φυσικά.

Παχιές μεγάλες βλεφαρίδες

© badgalriri / instagram, © AXELLE WOUSSEN/Bauer Griffin/East News

Οι βλεφαρίδες αράχνες είναι μια ανεπιθύμητη όψη όταν εφαρμόζετε μάσκαρα, αλλά η Rihanna κατάφερε να το μετατρέψει σε τάση. Παρόλο που η τάση είναι η φυσική εμφάνιση τώρα, οι λάτρεις του μακιγιάζ συνεχίζουν να πειραματίζονται με χρώματα γύρω από τα μάτια τους. Σκούρα μοβ, μπλε και πράσινη μάσκαρα κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα.

Δείτε ακόμη Γιατί Όλο και Περισσότεροι Άντρες Φοράνε Μακιγιάζ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επισημασμένα χείλη

© Charles Sykes/Invision/AP/East News, © Si, PacificCoastNews/EAST NEWS

Το μολύβι χειλιών είναι μια εύκολη λύση όταν πρόκειται για την πληρέστερη εμφάνιση των χειλιών. Ωστόσο, τα μεγάλα χείλη έχουν γίνει όλο και λιγότερο δημοφιλή. Τα ασαφή χείλη είναι σήμερα μόδα καθώς είναι εύκολο να γίνουν και μπορούν να κάνουν την καθεμιά να φαίνεται αθώα και γλυκιά.

Περιγράμματα

© face to face/FaceToFace/REPORTER, © Invision/Invision/East News

Μαζί με ένα βαρύ μεικ απ, το περίγραμμα (contouring) ήταν μια βασική ρουτίνα του μακιγιάζ. Αλλά αυτό γίνεται πλέον περιττό. Τα καθορισμένα ζυγωματικά και οι μη ρεαλιστικές ευθείες μύτες δεν θεωρούνται πλέον ελκυστικές. Αντ’ αυτού, οι γυναίκες προσπαθούν να τονίσουν τις δικές τους μοναδικές γραμμές προσώπου και ατέλειες.

Λεπτά φρύδια

© Xavier Collin/Image Press Agency/BWP Media/East News, © face to face/FaceToFace/REPORTER

Φαίνεται ότι η μόδα των λεπτών φρυδιών εξαφανίζεται σιγά σιγά. Εν τω μεταξύ, τα χοντρά, βουρτσισμένα φρύδια γίνονται πιο αποδεκτά. Δεν είναι καν σημαντικό, αν έχουν τέλειο σχήμα – όσο πιο φυσική εμφάνιση, τόσο το καλύτερο.

Δείτε επίσης Οι 9 Καλύτερες Συμβουλές Μακιγιάζ για Τέλεια Φυσική Εμφάνιση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Συμβουλές για να Κοιμάστε Καλύτερα τη Νύχτα

10 Συμβουλές για να Κοιμάστε Καλύτερα τη Νύχτα

25 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

25 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου