in , , , , ,

6 Υγιεινές Τροφές για να Προσθέσετε στη Διατροφή σας το 2021

6 Υγιεινές Τροφές για να Προσθέσετε στη Διατροφή σας το 2021
6 Υγιεινές Τροφές για να Προσθέσετε στη Διατροφή σας το 2021

Είναι μια νέα χρονιά και αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή, ξεκινήστε από τη διατροφή σας. Εάν ψάχνετε έναν τρόπο αντικατάστασης ανθυγιεινών τροφών, δείτε 6 υγιεινές τροφές που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας το 2021. 10 τροφές που μπορείς να τρως όσο θες χωρίς να παχαίνεις

Source

Αυγά

Μία από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών καθώς το μέσο αυγό περιέχει περίπου 7 γραμμάρια πρωτεΐνης και 70 θερμίδες. Επίσης, περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των ματιών.

Μούρα

Κάθε τύπος μούρων είναι μια πηγή φυτικών ινών, η οποία βοηθά να διατηρείτε το πεπτικό σύστημα υγιές. Μπορείτε να προσλάβετε αντιοξειδωτικά από την κατανάλωση βατόμουρων, ενώ οι φράουλες είναι γεμάτες βιταμίνη C.

Γλυκοπατάτες

Αντί για μια κανονική πατάτα, επιλέξτε μια που είναι λίγο πιο γλυκιά. Μια μεσαίου μεγέθους γλυκοπατάτα περιέχει σχεδόν τέσσερις φορές την ποσότητα βιταμίνης Α που συνιστάται να καταναλώνετε κάθε μέρα. Είναι επίσης πηγή βιταμινών C και B6, ζεαξανθίνης και καλίου.

Δείτε ακόμη 10 Απλοί Τρόποι και κολπάκια για να Μάθετε να Τρώτε Υγιεινά

Τσάι

Τώρα, ίσως να μην πιστεύετε ότι ένα ρόφημα μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά οφέλη για την υγεία, αλλά το τσάι θα σας αλλάξει άποψη. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή που μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες διαβήτη, Αλτσχάιμερ και ορισμένων καρκίνων. Όσοι πίνουν τακτικά τσάι έχουν υγιέστερα οστά, δόντια και ούλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σπανάκι

Το σπανάκι είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως σίδηρο, φυτικές ίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνες Α, C και Κ. Με βάση έρευνες, υπάρχουν ενδείξεις ότι η κατανάλωση τους μπορεί να διατηρήσει τον εγκέφαλο νέο και να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη.

Γιαούρτι

Το γιαούρτι βοηθά στη διατήρηση υγιών εντέρων καθώς περιέχει «καλά βακτήρια» με τη μορφή προβιοτικών. Είναι επίσης πλούσιο σε ασβέστιο και είναι μια πηγή για άλλα απαραίτητα συστατικά όπως βιταμίνη Β12, πρωτεΐνες, φώσφορο και ψευδάργυρο.

Επιπλέον, το γιαούρτι είναι ιδανικό για συνδυασμό με άλλες υγιεινές τροφές όπως φρούτα και ξηρούς καρπούς. Απλώς αποφύγετε τα γιαούρτια με γεύσεις, καθώς συχνά περιέχουν επιπλέον ζάχαρη.

Δείτε επίσης 8 Κόλπα Ώστε το Παιδί σας να Τρώει Υγιεινά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες για Σκανδιναβική Κουζίνα

25 Ιδέες για Σκανδιναβική Κουζίνα

DIY Καθρέφτης από Κονσερβοκούτια

DIY Καθρέφτης από Κονσερβοκούτια