in , , ,

Χυμοί Πλούσιοι σε Βιταμίνες που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε τις βιταμίνες σας σε ένα ποτήρι; Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικες είναι για το το σώμα μας κάθε μέρα, αλλά μερικές φορές ειδικά όταν βιαζόμαστε, δεν μπορούμε να βρούμε χρόνο να τις καταναλώσουμε. Αυτός είναι ο λόγος που οι χυμοί πλούσιοι με βιταμίνες έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς.

Πράσινος χυμός

Για να ετοιμάσετε αυτόν τον υγιή πράσινο χυμό, χρειάζεστε ένα φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό, 3 φλιτζάνια σπανάκι, ½ λεμόνι, ξεφλουδισμένο, 2 μεσαία αχλάδια, κομμένα στα οκτώ, 6 μεγάλοι μίσχοι σέλινο, τριμμένα, παγάκια. Σε έναν αποχυμωτή, ρίξτε όλα τα υλικά. Βάλτε τα παγάκια σε ένα ποτήρι και ρίξτε το χυμό. Σερβίρετε αμέσως.

source

Χυμός μύρτιλο-λάχανο

Χρειάζεστε ένα μεσαίο κόκκινο λάχανο, κομμένο σε φέτες, 1 μεγάλο αγγούρι, ξεφλουδισμένο σε κομμάτια, 1 φλιτζάνι φρέσκα μύρτιλα, 1 μεγάλο μήλο, κομμένο στα οκτώ, παγάκια. Προσθέστε τα φρούτα και τα λαχανικά στον αποχυμωτή. Στύψτε καλά. Σερβίρετε το χυμό σε ένα ποτήρι με παγάκια.

source

Χυμός φράουλας-αγγουριού

Πάρτε 6 φρέσκες φράουλες, 1 μεγάλο αγγούρι, ξεφλουδισμένο σε κομμάτια, 1 μεγάλο κόκκινο μήλο, κομμένα στα οκτώ, 2 μεσαία καρότα, ξεφλουδισμένα και πάγο. Βάλτε πρώτα τις φράουλες στον αποχυμωτή και μετά τα αγγούρια, το μήλο και τα καρότα. Ρίξτε τον χυμό σε ένα ποτήρι. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να βάλετε πάγο.

source

Χυμός ντομάτας

Χρειάζεστε τα ακόλουθα συστατικά: 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες καρδιές μαρουλιού ρομάνα, ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο, 2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε σφήνες, 1/4 φρέσκια πιπεριά χαλαπένιο, με κοτσάνι και σπόρους, 1 μεγάλη κόκκινη πιπέρια, κομμένη στα οκτώ, 2 μεγάλους μίσχους σέλινο, κομμένο, 1 μεσαίο καρότο, ξεφλουδισμένο, παγάκια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα συστατικά σε ένα αποχυμωτή στη με μεγαλύτερη ταχύτητα. Σερβίρετε το χυμό αμέσως σε ποτήρι.

source

Χυμός καρότου-πορτοκαλιού

Χρειάζεστε 1 μεσαία κίτρινη ντομάτα, κομμένη σε σφήνες, 1 μεσαίο πορτοκάλι, ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέσσερα, 1 μεσαίο μήλο, κομμένο στα οκτώ, 4 μεγάλα καρότα, ξεφλουδισμένα, παγάκια. Βάλτε όλα τα συστατικά στον αποχυμωτή. Σερβίρετε τον χυμό σε ποτήρι με πάγο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη ύπνου στο πάτωμα,ύπνος στο πάτωμα,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Αρχίσετε να Κοιμάστε στο Πάτωμα

Προετοιμάστε τον Κήπο σας για τον Χειμώνα