in ,

7 Κόλπα για Πίτσα και Συνταγές

πίτσα,κόλπα για πίτσα,συνταγές για πίτσα,αλμυρές δημιουργίες
7 Κόλπα για Πίτσα και Συνταγές

Αν τα σάλια σας τρέχουν και μόνο που σκέφτεστε την πίτσα, τότε θα λατρέψετε αυτά τα απλά κόλπα για πίτσα και μερικές εκπληκτικές συνταγές για πίτσα. 7 Κόλπα για να Κάνετε Καλύτερη Πίτσα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεσταίνετε την πίτσα

7 Κόλπα για Πίτσα και Συνταγές

Δεν μπορούσατε να φάτε όλη την πίτσα σας χθες; Κανένα πρόβλημα! Αλλά μην την ζεστάνετε στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων, γιατί απλά θα ξεραθεί. Αντίθετα, μπορείτε να τη ζεστάνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ώστε η κρούστα να γίνει ξανά τραγανή. Προσθέστε λίγη ποσότητα νερού, βάλτε το καπάκι στο τηγάνι και αχνίστε την πίτσα για περίπου 1 λεπτό για να ζεσταθούν τα υλικά. Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε λίγο φρέσκο τυρί από πάνω. Μόλις λιώσει, η πίτσα σας θα έχει τη γεύση όπως όταν την παραγγείλατε.

Κουτί πίτσας για εξοικονόμηση χώρου

Με μερικα απλά κοψίματα μπορείτε να μειώσετε τον όγκο του κουτιού που συνήθως καταλαμβάνει η πίτσα που περισσεύει στο ψυγείο. Αρχικά, κόψτε το πάνω μισό του κουτιού πίτσας. Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι ή ένα μαχαίρι, χαράξτε 2 παράλληλες γραμμές στο χαρτόνι όπου θα διπλωθεί το νέο σας κουτί. Κόψτε τις άκρες του κουτιού ώστε να ταιριάζουν με τις γραμμές και τώρα μπορείτε να το διπλώσετε σε ένα μίνι κουτί πίτσας που θα χωρέσει τέλεια στο ψυγείο!

Πίτσα σε κούπα

Θα χρειαστείτε:
φλιτζάνι ή κούπα για φούρνο μικροκυμάτων
1 φέτα ψωμί
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας
τριμμένο τυρί
πεπερόνι ψιλοκομμένη ντομάτα
φρέσκος βασιλικός

Με αυτή τη συνταγή θα απολαύσετε μια νόστιμη, τυρώδης πίτσα μετά από μόλις 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων! Φρυγανίστε μια φέτα ψωμί, στη συνέχεια κόψτε την σε μικρότερα κομμάτια και τοποθετήστε τη σε ένα φλιτζάνι ή κούπα κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε το αυγό, στη συνέχεια προσθέστε λίγη σάλτσα ντομάτας, τριμμένο τυρί, πεπερόνι και ψιλοκομμένες ντομάτες. Βάλτε το φλιτζάνι στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεστάνετε το για 2 λεπτά. Ρίξτε λίγο φρέσκο βασιλικό και απολαύστε την σούπερ απλή πίτσα σας!

Δείτε ακόμη Κρουασάν-πίτσα για φαγάδες του σαλονιού και του λιμανιού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρουτόν πίτσας

Αν δεν είστε μεγάλος φαν της κόρα της πίτσας, αντί να πετάξετε τα υπολείμματά της στα σκουπίδια, μπορείτε να φτιάξετε τραγανά κρουτόν! Κόψτε την κόρα της πίτσας σε μικρά κομμάτια, απλώστε τα ομοιόμορφα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, περιχύστε τα με λίγο φυτικό λάδι και πασπαλίστε από πάνω τα αγαπημένα σας βότανα. Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε τα κρουτόν μέχρι να ροδίσουν. Μόλις κρυώσουν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε σαλάτα ή ως νόστιμο σνακ!

Εύκολη πίτσα πανίνι

Μπορείτε να φτιάξετε ένα λαχταριστό πανίνι πίτσας με όση σας έχει περισσέψει. Διπλώστε 2 κομμάτια πίτσα μαζί και ζεστάνετε τις σε μια βαφλιερα.

Τα πιο εύκολα ρολά πίτσας στον κόσμο

Το να φτιάξετε ρολά πίτσας μόνοι σας είναι αρκετά χρονοβόρο. Χρησιμοποιώντας μια κατεψυγμένη πίτσα είναι πολύ πιο εύκολο και θα έχει αυτή τη σπιτική αίσθηση! Βγάλτε μια πίτσα από την κατάψυξη και αφήστε την να ξεπαγώσει, στη συνέχεια τυλίξτε την σε ένα σφιχτό ρολό και κόψτε την σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε τα ρολά πίτσας σε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάλτε το στο φούρνο και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν.

Κλέψτε κρυφά περισσότερη πίτσα για τον εαυτό σας

Με μερικά στρατηγικά κοψίματα, μπορείτε να πάρετε περισσότερη πίτσα για εσας χωρίς να το καταλάβουν οι υπόλοιποι. Κόψτε 2 κάθετες λωρίδες από μια πίτσα κομμένη σε κομμάτια. Μετά ενώστε τα κομμάτια ξανά μαζί. Η πίτσα θα μοιάζει όπως πριν, λίγο πιο μικρή και οι φίλοι σας δεν θα το καταλάβουν!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πίτσα σε φόρμα κέικ! Η πιο γρήγορη! Πίτσα Monkey bread {ΒΙΝΤΕΟ}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

άσχημη γεύση,αιτίες άσχημης γεύσης,υγεία,συμβουλές υγείας

9 Αιτίες που Φανερώνει η Άσχημη Γεύση στο Στόμα σας

Πού βρίσκονται τα καταφύγια στην Αθήνα (περιοχές)