in ,

7 Κόλπα για να Κάνετε Καλύτερη Πίτσα

Η ταπεινή πίτσα είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα φαγητά της ανθρωπότητας και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τις καρδιές όλων όσων είναι αρκετά τυχεροί για να εξερευνήσουν τις γευστικές αισθήσεις της. Υπάρχει ένα ρητό που λέει: «ακόμα και όταν η πίτσα είναι κακή, είναι αρκετά καλή», και ενώ δεν διαφωνούμε, πιστεύουμε ότι η ποιότητα της σπιτικής πίτσας ξεπερνά κάθε επιλογή από το κατάστημα. Εάν απολαμβάνετε να φτιάχνετε τη δική σας πίτσα τότε αυτά τα 7 κόλπα θα τη μετατρέψουν από μέτρια σε αστέρι Michelin.

worldinsidepictures

Όλα ξεκινάνε με τη ζύμη

Η βάση της πίτσας αποτελεί τα θεμέλια μιας εκπληκτικής πίτσας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε. Οπότε συνιστούμε να φτιάξετε τη δική σας ζύμη πίτσας από το μηδέν. Μια εξαιρετική συνταγή που είναι απλή, περιέχει ποιοτικό ελαιόλαδο, αλεύρι “00”, μαγιά και σιμιγδάλι καλαμποκιού.

Επενδύστε σε μια πέτρινη πλάκα ψησίματος πίτσας

Οι περισσότεροι δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε ξυλοφούρνο όπως οι πιτσαρίες, αλλά το επόμενο καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να επενδύσετε είναι μια ποιοτική πέτρινη πλάκα ψησίματος πίτσας. Θα εξασφαλίσει ότι η ζύμη σας θα ψηθεί και θα είναι τραγανή ακόμη και σε έναν τυπικό φούρνο κουζίνας. Το κόλπο πίσω από αυτό είναι σχετικά απλό: μια πέτρα πίτσας βοηθά στην αγωγή και τη συγκράτηση της θερμότητας, η οποία με τη σειρά της διατηρεί το φούρνο σας σε σταθερή θερμοκρασία. Αυτό βοηθάει την πίτσα να ψηθεί πιο ομοιόμορφα και διασφαλίζει ότι ακόμη και το κάτω μέρος της πίτσας σας είναι ψημένο και τραγανό.!

Σκεφτείτε έξω από τα τετριμμένα

Όταν κάποιος σκέφτεται πίτσα, σκέφτεται σάλτσα ντομάτας. Όμως μπορείτε να πειραματιστείτε και να χρησιμοποιήσετε διάφορες σάλτσες όπως μπάρμπεκιου, alfredo, salsa ή ακόμη και σάλτσα κάρυ ως βάση της πίτσας σας.

Πειραματιστείτε με το τυρί

Η μοτσαρέλα είναι συχνά το τυπικό τυρί για όλες τις πίτσες, αλλά για άλλη μια φορά μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους τυριών και να δημιουργήσετε ολοκαίνουργιους συνδυασμούς γεύσεων που μπορεί να μην μπορείτε να βρείτε στην τοπική πιτσαρία. Μερικές εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν το κατσικίσιο τυρί, τη βουβαλίσια μοτσαρέλα, τη φέτα, το προβολόνε, το παλαιωμένο τσένταρ, το Havarti και το πεκορίνο ρομάνο. Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από όλες τις αγαπημένες σας ποικιλίες τυριών και να δημιουργήσετε μια σπιτική πίτσα 4 τυριά.

Μην υπερφορτώνετε με υλικά

Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε με τα υλικά για πίτσα όταν βρίσκεστε στο σπίτι και θέλετε να βάλετε όλα αυτά που σας αρέσουν, αλλά συνιστούμε την απλότητα. Αν ταξιδέψετε στην Ιταλία, θα παρατηρήσετε ότι μερικές από τις καλύτερες πίτσες στον κόσμο είναι συχνά απλές και με υψηλής ποιότητας υλικά. Λάβετε υπόψη σας πόσο τυρί, αλλαντικά και λαχανικά βάζετε στην πίτσα σας, ώστε να μην καταστρέψετε τη νόστιμη σπιτική ζύμη σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην παραψήνετε τις πρωτεΐνες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από στεγνό, λαστιχένιο κοτόπουλο, μπέικον, γαρίδες ή οποιοδήποτε άλλο είδος αλλαντικών σε μια πίτσα. Προκειμένου να το αποφύγετε, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τα βάλετε και τα ψήσετε αφού έχετε μισοψήσει την πίτσα. Θα συνεχίσουν να ψήνονται καθώς η πίτσα σας ψήνεται και θα είναι ζουμερά αντί για σκληρά, στεγνά ή ξεροψημένα.

Έκρηξη θερμότητας

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι σημαντικό να δώσετε στην πίτσα σας την απόλυτη θερμότητα, ανάβοντας το φούρνο σας στη μέγιστη θερμοκρασία. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η πίτσα σε εστιατόριο ή πιτσαρία έχει καλύτερη γεύση από ό, τι στο σπίτι είναι απλώς και μόνο επειδή ο φούρνος τους είναι πολύ πιο ζεστός από τον δικό σας. Αν βάλετε το φούρνο σας στη μέγιστη θερμοκρασία (τουλάχιστον 250C), η ζύμη σας θα γίνει τραγανή, ελαφριά και αφράτη αντί για δύσπεπτη και άψητη.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΪ,φενγκ σουι καλοτυχία,φενγκ σούι κρεβατοκάμαρα,φενγκ σούι 2020,φενγκ σούι για γεμάτο πορτοφόλι,φενγκ σούι σπιτιού,φενγκ σούι στο σπίτι

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΪ: Αφιερώστε 5 λεπτά και βάλτε την καλοτυχία και την αγάπη στο σπίτι σας

Πώς να Οργανώσετε το Σπίτι σας με Μαγνήτες