in , ,

Πως να Μετατρέψτε το Γιαούρτι σε Σπιτικό Βούτυρο

Πως να Μετατρέψτε το Γιαούρτι σε Σπιτικό Βούτυρο
Πως να Μετατρέψτε το Γιαούρτι σε Σπιτικό Βούτυρο

Εκ πρώτης όψεως, η μετατροπή του γιαουρτιού σε βούτυρο μπορεί να φαίνεται δύσκολη ωστόσο στηρίζεται σε μια απλή και οικονομική διαδικασία. Με ένα μόνο συστατικό και λίγη υπομονή, θα φτιάξετε σπιτικό βούτυρο που θα προσθέσει μια απολαυστική πινελιά στα γεύματά σας. Η Αυθεντική Μυστική Συνταγή για Κοτόπουλο KFC για να την φτιάξεις στην κουζίνα του σπιτιού σου

Πως να Μετατρέψτε το Γιαούρτι σε Σπιτικό Βούτυρο!

Πώς να φτιάξω βούτυρο από γιαούρτι

Ξεκινήστε στραγγίζοντας το απλό γιαούρτι με πλήρη λιπαρά για να αφαιρέσετε την περίσσεια ορού γάλακτος. Αυτό μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας στο ψυγείο χρησιμοποιώντας ένα τουλουπάνι ή ένα σουρωτήρι με λεπτό πλέγμα. Θα σας μείνει πηχτό γιαούρτι, που είναι ιδανικη βάση για το βούτυρό σας.

Τοποθετήστε το πηχτό γιαούρτι σε ένα μεγάλο μπολ. Με μίξερ ξεκινήστε να αναδεύετε το γιαούρτι σε μέτρια προς υψηλή ταχύτητα. Θα αρχίσει να διαχωρίζεται σε βούτυρο και βουτυρόγαλα.

Σταματήστε το ανάδευμα και μαζέψτε τα μικρά κομμάτια βουτύρου με μια σπάτουλα. και Μεταφέρετέ τα σε ένα καθαρό τουλουπάνι ή ένα σουρωτήρι με λεπτό πλέγμα για να στραγγίξει το βουτυρόγαλα.

Ξεβγάλτε το βούτυρο κάτω από κρύο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν βουτυρόγαλα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του. Στη συνέχεια, πλάθετε το βούτυρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, είτε σε κορμό είτε σε τετράγωνο.

Είτε αλειμμένο σε τοστ, λιωμένο πάνω από λαχανικά ή ενσωματωμένο στις αγαπημένες σας συνταγές, αυτό το σπιτικό βούτυρο φέρνει όχι μόνο την πλούσια, κρεμώδη γεύση του στο τραπέζι αλλά και την ικανοποίηση και τη χαρά να το φτιάξετε με τα χέρια σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Πώς να Φτιάξετε Εύκολα Τυρί Κρέμα στο Σπίτι με 1 Λίτρο Γάλα Ένα Γιαούρτι και Ένα Λεμόνι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πασχαλινά Δέντρα: 54 Ιδέες για Μοναδική Πασχαλινή Διακόσμηση στο Σπίτι σου

Πασχαλινά Δέντρα: 54 Ιδέες για Μοναδική Πασχαλινή Διακόσμηση στο Σπίτι σου

85 Ιδέες για Άνετες και Φιλόξενες Γωνιές Πρωινού

85 Ιδέες για Άνετες και Φιλόξενες Γωνιές Πρωινού