Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε σπιτικό γιαούρτι μόλις με 2 υλικά. Συνταγή βήμα βήμα για σίγουρη επιτυχία με μόνο δυο υλικά.
Υλικά συνταγής και εκτέλεση
- 3 λίτρα γάλα πρόβειο κατσικίσιο ή αγελαδινό
- 200γρ γιαούρτι
Βράζουμε το γάλα μεχρι τους 90-95 βαθμούς η μέχρι να φουσκώσει. Αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία στούς 45 βαθμούς και βάζουμε το γιαούρτι. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 6 ώρες τουλάχιστον. Βάζουμε στο ψυγείο για άλλες 6 ώρες.
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο πώς να φτιάξετε σπιτικό γιαούρτι
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!