Υλικά:
2 δοχεία έτοιμη ζύμη πίτσας ή μπορείτε να χρηαιμοποιήσετε τη ζύμη που φτιάχνετε μόνοι σας.
2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα (ή το αγαπημένο σας τυρί)
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
250 γρ. πεπερόνι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
Προαιρετικά: Προσθέστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο σκόρδο ή σκόρδο σε σκόνη
Οδηγίες:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόψτε τη ζύμη πίτσας σε τέσσερα κομμάτια.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κόψτε το πεπερόνι σε μικρότερα κομμάτια.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ έτσι ώστε το λάδι να απλωθεί ομοιόμορφα σε κάθε κομμάτι της ζύμης.
Βάλτε το μείγμα σε μια λαδωμένη φόρμα κέικ και ψήστε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Εάν δεν έχει ψηθεί καλά, αφήστε άλλα 5 λεπτά μέχρι να γίνει.
Βάλτε σε μια πιατέλα ενώ είναι ακόμα ζεστό.
Εάν θέλετε σερβίρετε με την αγαπημένη σας σως και απολαύστε!
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ να το δείτε απευθείας στο youtube
via shared