in ,

8 Κόλπα Μαγειρικής που Εξοικονομούν Χρόνο

κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,μαγειρική
8 Κόλπα Μαγειρικής που Εξοικονομούν Χρόνο

Η ζωή είναι συνήθως πολυάσχολη, οπότε υπάρχουν μερικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το μαγείρεμα όσο το δυνατόν χωρίς άγχος και τα πιάτα σας να έχουν καλή γεύση! 15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής

Τέλεια ποσέ αυγά

8 Κόλπα Μαγειρικής που Εξοικονομούν Χρόνο

Ξεκινήστε βράζοντας ένα λεπτό στρώμα νερού σε ένα τηγάνι, μετά σπάστε ένα αυγό σε φόρμα σιλικόνης για cupcake και αλατοπιπερώστε το. Τοποθετήστε προσεκτικά τη φόρμα στο βραστό νερό και μετά από λίγα μόλις λεπτά, μπορείτε να απολαύσετε ένα τέλεια αυγό ποσέ!

Ψημένο τοστ σοκολάτας

Τοποθετήστε 2 κομμάτια σοκολάτας στο κέντρο μιας φέτας ψωμιού τοστ και βάλτε μια δεύτερη από πάνω. Κόψτε το κέντρο του ψωμιού χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι και πιέστε τις άκρες του ψωμιού για να κλείσει. Βάλτε το στην τοστιέρα για 1-2 λεπτά και θα έχετε ένα τέλειο σνακ!

Πιο εύκολο άνοιγμα ζύμης

Όταν ανοίγετε ζύμη, μερικές φορές συνεχίζει να γλιστράει από τον πλάστη σας. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σας απογοητεύσει άλλο! Με ένα μαχαίρι κάντε μια τομή σε σχήμα σταυρού πάνω από τη ζύμη και τραβήξτε απαλά τις άκρες. Τώρα, όταν απλώσετε τη ζύμη, θα μείνει ακριβώς εκεί που θέλετε!

Στραγγίξτε αποτελεσματικά τα ζυμαρικά

Μερικές φορές όταν στραγγίζετε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών, μερικά βγαίνουν από την κατσαρόλα και πέφτουν στο νεροχύτη. Δοκιμάστε να βάλετε ένα σουρωτήρι πάνω από την κατσαρόλα για να αδειάσετε το νερό. Όχι μόνο θα κρατήσετε όλα τα ζυμαρικά μακριά από τον νεροχύτη, αλλά θα μείνουν και στην κατσαρόλα που τα μαγειρέψατε!

Δείτε ακόμα 12 Εύκολες και Αποτελεσματικές Συμβουλές Μαγειρικής από Master Chef

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γλυκιές καραμελένιες καρδιές

Προσθέτοντας μια μικρή τελική πινελιά στα αρτοσκευάσματα σας μπορεί να τα κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. Αντί να σκλαβώνετε για ώρες για να φτιάξετε κάποια περίπλοκα σχέδια δοκιμάστε αυτές τις απλές σπιτικές καρδιές. Ρίξτε λίγη μαύρη ζάχαρη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και με μια ξύλινη κουτάλα κάντε τη ζάχαρη σε σχήμα καρδιάς. Ζεσταίνεται σταδιακά το τηγάνι και περιμένετε να καραμελώσει η ζάχαρη, αφήστε να κρυώσουν οι καρδιές και μετά διακοσμήσετε cupcakes ή άλλα αρτοσκευάσματα.

Ξεφλουδίστε τις ντομάτες

Το ξεφλούδισμα της ντομάτας μπορεί να είναι μια εξαιρετικά κουραστική εργασία, αλλά υπάρχει ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος που θα σας εξοικονομήσει χρόνο. Κόψτε τις ντομάτες στη μέση και ζεσταίνετε τις για λίγο σε ένα τηγάνι. Θα ξεφλουδίσουν αμέσως αν τις τσιμπήσετε ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη σας!

Τέλεια μερίδα βουτύρου

Η μεριδοποίηση του βουτύρου είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε! Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να τραβήξετε ελαφρά γραμμές στο βούτυρο που ενώνουν τις απέναντι γωνίες μεταξύ τους. Το σημείο όπου τέμνονται οι γραμμές είναι το κέντρο, οπότε μπορείτε να χωρίσετε το βούτυρο στη μέση κάνοντας μια κάθετη τομή σε αυτό το σημείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνική για να χωρίσετε το βούτυρο σε τέταρτα – απλώς επαναλάβετε το πρώτο βήμα στα 2 μισά που έχετε ήδη χωρίσει.

Κόψτε πιπεριές χωρίς σκουπίδια

Μερικές φορές όταν κόβετε μια πιπεριά, πολλή πιπεριά κολλάει στο κοτσάνι, γεγονός που δημιουργεί πολλά απόβλητα. Για να μην συμβεί αυτό, κόψτε την πιπεριά μέχρι το κοτσάνι αρκετές φορές και στη συνέχεια τραβήξτε προσεκτικά τα κομμάτια. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το κοτσάνι και δεν θα μείνουν σχεδόν καθόλου ενοχλητικοί σπόροι – συν ότι θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ολόκληρες!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διατροφικές συνήθειες,συμβουλές διατροφής,διατροφή,υγεία,συμβουλές υγείας

10 Διατροφικές Συνήθειες για να Είστε Υγιείς Χωρίς Δίαιτα

λούσιμο στο ντούς,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά

Περιποίηση μαλλιών στο σπίτι: Γιατί Είναι Καλύτερα να Μην Λούζετε τα Μαλλιά σας στο Ντους