in , , ,

8 Γρήγορα και Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

κόλπα μαγειρικής,κόλπα ζαχαροπλαστικής,συμβουλές μαγειρικής,συμβουλές ζαχαροπλαστικής,χρήσιμα
8 Γρήγορα και Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Η ζωή είναι πολύ μικρή για άνοστο φαγητό και για να περνάτε ώρες σκλαβωμένοι στην κουζίνα. Το μαγείρεμα μπορεί να είναι μια διασκεδαστική, χαλαρωτική δραστηριότητα, αλλά μπορεί επίσης να γίνει αγγαρεία – ειδικά όταν το πιάτο που μαγειρεύετε δεν βγαίνει σωστά ή χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τον αναμενόμενο για την προετοιμασία. Αυτά τα 8 γρήγορα και εύκολα κόλπα για την προετοιμασία και το σερβίρισμα του φαγητού θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τη χαρά στη μαγειρική! 12 Συνηθισμένα Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Συνταγή

Κέικ Oreo σε κούπα

Χρησιμοποιήστε έναν ξύλινο κόπανο κρέατος για να συνθλίψετε τα μπισκότα Oreo μέσα στη συσκευασία τους.

8 Γρήγορα και Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Βάλτε τα θρυμματισμένα μπισκότα σε μια κούπα και προσθέστε λίγο γάλα. Θερμάνετε την κούπα σε φουρνο μικροκυμάτων στα 600 W για 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, απολαύστε το λαχταριστό κέικ Oreo!

Μπάρα σοκολάτας με M&M

Ζεσταίνετε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα στους 45°C και βάλτε μια σοκολάτα με τη συσκευασία στο νερό για περίπου 5 λεπτά.

Τοποθετήστε τα M&M στη θηκες ενός παιχνιδιού pop it fidget και κόψτε 1 γωνία από το περιτύλιγμα της ζεσταμένης σοκολάτας. Πιέστε τη λιωμένη σοκολάτα σε όλο το παιχνίδι.

Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και απολαύστε τις διασκεδαστικές σοκολατένιες λιχουδιές σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σούπερ απλό σούσι

Θα χρειαστείτε:
σουσάμι
παγοθήκη
αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
φιλέτο τόνου, κομμένη σε φέτες
ρύζι σούσι, μαγειρεμένο

Τοποθετήστε το σουσάμι στις θήκες της παγοθήκης. Κόψτε το αβοκάντο και τον τόνο σε μικρά ορθογώνια στο μέγεθος των θηκών και τοποθετήστε τα εναλλάξ.

Ρίξτε λίγο μαγειρεμένο ρύζι σούσι με κουτάλι πάνω από το αβοκάντο και τον τόνο και πιέστε απαλά προς τα κάτω.

Αναποδογυρίστε την παγοθήκη και το πιο γρήγορο και εύκολο σούσι που έχετε φτιάξει ποτέ είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Κομψό μπολ σπαγγέτι

Θα χρειαστείτε:
μακαρόνια
1 χτυπημένο αυγό για άλειμμα
αντικολλητικο χαρτί
ξύλινη κουτάλα

Τοποθετήστε τα μακαρόνια σε ένα κομμάτι αντικολλητικο χαρτί. Αλείψτε με πινέλο σιλικόνης το χτυπημένο αυγό στα μακαρόνια.

Βάλτε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει, κρατήστε μια ξύλινη κουτάλα πάνω από το βραστό νερό και βάλτε τα μακαρόνια πάνω στην ξύλινη κουτάλα. Ρίξτε λίγο βραστό νερό πάνω στα ζυμαρικά ώστε σταδιακά να λυγίσουν στην κουτάλα. Επαναλάβετε με ένα δεύτερο μάτσο μακαρόνια.

Τοποθετήστε τα 2 λυγισμένα μάτσα κάθετα μεταξύ τους και τώρα έχετε ένα χαριτωμένο, πρωτότυπο μπολ σερβιρίσματος για σαλάτα ή συνοδευτικό!

Δείτε ακόμη 11 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Μαγειρική σας

Μπολ επιδορπίου από καραμέλα

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώστε σκληρές καραμέλες.

Τυλίξτε ένα μικρό μπολ σε αντικολλητικο χαρτί και τοποθετήστε το ανάποδα πάνω από ένα άλλο κομμάτι.

Περιχύστε το μπολ με τις λιωμένες καραμέλες και αφήστε να κρυώσει.

Αφαιρέστε το μπολ και το αντικολλητικο χαρτί και το μπολ επιδορπίου από καραμέλα είναι έτοιμο να χωρέσει τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές!

Διακόσμηση τοστ

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε χαριτωμένα σχέδια στο τοστ σας, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να πιέσετε πρόσωπα ή σχήματα στο ψωμί πριν το φρυγανίσετε. Μόλις φρυγανίσετε το ψωμί, τα σχήματα που πιέσατε σε αυτό θα είναι πιο ανοιχτόχρωμα από το υπόλοιπο τοστ.

Υπόλοιπο πίτσας

Αντί να ζεστάνετε ένα κομμάτι πίτσα στο φούρνο μικροκυμάτων και να λασπώσει, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε την τοστιέρα! Γυρίστε την τοστιέρα στο πλάι, βάλτε την πίτσα και ζεστάνετε την.

Κάντε τη ζύμη να φουσκώσει πιο γρήγορα

Εάν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού ή άλλων αρτοσκευασμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπολειπόμενη θερμότητα από το στεγνωτήριο ρούχων σας για να βοηθήσετε τη ζύμη σας να φουσκώσει πιο γρήγορα. Ο χρόνος φουσκώματος θα μειωθεί στο μισό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοψημένο ψωμί πολύ πιο γρήγορα!

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Μαγειρικής που Μόνο οι Επαγγελματίες Γνωρίζουν για να σώσετε το φαγητό σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνηθισμένα λάθη στο σούπερ μάρκετ,συμβουλές για το σούπερ μάρκετ,χρήσιμα

8 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνετε στο Σούπερ Μάρκετ

ΜΗΝ Πετάτε τα φθαρμένα παπούτσια! Επισκευή Παπουτσιών: Επιδιορθώστε τα Ξεφλουδισμένα Δερμάτινα Παπούτσια με Οικονομικό Τρόπο

ΜΗΝ Πετάτε τα φθαρμένα παπούτσια! Επισκευή Παπουτσιών: Επιδιορθώστε τα Ξεφλουδισμένα Δερμάτινα Παπούτσια με Οικονομικό Τρόπο