in , , ,

11 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Μαγειρική σας

κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα
11 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Μαγειρική σας

Υπάρχουν πάντα νέες χρήσιμες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη μαγειρικής σας. Από εξοικονόμηση χρόνου μέχρι βελτίωση των μαγειρικων δεξιοτήτων, αυτά τα 11 κόλπα προετοιμασίας φαγητού θα σας διδάξουν γρήγορους και εύκολους τρόπους για να φτιάξετε το τέλειο σνακ, γεύμα ή γλυκό. 10 Κόλπα Μαγειρικής που Μόνο οι Επαγγελματίες Γνωρίζουν για να σώσετε το φαγητό σας!

Κόψτε την τέλεια ζύμη πίτσας

Ανοίξτε τη ζύμη της πίτσας σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας. Χρησιμοποιήστε ένα καπάκι κατσαρόλας για να κόψετε τη ζύμη και θα έχετε το τέλειο σχήμα πίτσας – απλή, γρήγορη και τέλεια στρογγυλή!

11 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Μαγειρική σας

Απολαυστικό ντεκόρ για επιδόρπιο

Διπλώστε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και τοποθετήστε μια σκληρή καραμέλα στο κέντρο. Με ζεστό σίδερο ισιώστε απαλά την καραμέλα. Χρησιμοποιήστε την ως διακόσμηση για cupcakes ή άλλα επιδόρπια.

Το τέλειο στάξιμο

Για να αποφύγετε να ρίξετε πολύ φυτικό λάδι ή ελαιόλαδο, απλώς αφαιρέστε τη σφραγίδα ασφαλείας από το πάνω μέρος του μπουκαλιού, γυρίστε το και τοποθετήστε το ξανά στο καπάκι ανάποδα. Όταν στάξετε το λάδι, θα βγει η τέλεια μερίδα.

Βρώσιμα μπολ για επιδόρπιο

Θα χρειαστείτε:
120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 ασπράδια αυγών
3/4 φλιτζάνι αλεύρι
4 κυκλικά στένσιλ
φόρμα για μάφιν

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C. Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί και μετά προσθέστε τα ασπράδια και το εκχύλισμα βανίλιας. Σταδιακά ρίξτε και ανακατέψτε το αλεύρι στο μείγμα σχηματίζοντας μια κολλώδη ζύμη. Στρώστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετήστε τα 4 στένσιλ. Γεμίστε το κέντρο των στένσιλ με ζύμη και απλώστε τη ζύμη γύρω-γύρω για να κάνετε λεπτές, ομοιόμορφες στρώσεις μέσα στα στένσιλ. Αφαιρέστε τα στένσιλ και θα πρέπει να έχετε 4 τέλεια στρογγυλά κομμάτια ζύμης. Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε στους 175°C για 10 λεπτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βγάλτε τους ψημένους κύκλους και αναποδογυρίζετε τη φόρμα τγια μάφιν. Τοποθετήστε τους ζεστούς κύκλους πάνω στα φορμάκια και σπρώξτε τους προσεκτικά προς τα κάτω για να δημιουργήσετε μικρά μπολ.

Αφήστε τα μπολ να κρυώσουν και γεμίστε τα με το γλυκό της επιλογής σας.

Εύκολο ποπ κορν καραμέλας

Θα χρειαστείτε:
σκληρές καραμέλες
βούτυρο
καλαμπόκι για ποπ κορν
μεγάλο πυρίμαχο μπολ

Λιώστε τις καραμέλες και το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε μέσα το ποπ κορν, τοποθετήστε το μπολ πάνω από το τηγάνι και αφήστε το καλαμπόκι να σκάσει. Μόλις το ποπ κορν είναι έτοιμο αναποδογυρίστε προσεκτικά τα πάντα κατευθείαν στο μπολ που χρησιμοποιήσατε ως καπάκι.

Δείτε ακόμη 8 Συμβουλές Μαγειρικής από Επαγγελματίες

Γαρνιτούρα μπισκότου

Σπάστε τα μπισκότα Oreo σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα σε έναν άδειο καθαρό μύλο πιπεριού. Αλέστε τον μύλο και προσθέστε μια επαγγελματική γαρνιτούρα στον καφέ, τα κέικ σας ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι θα μπορούσε να έχει μια επιπλέον πινελιά γλυκύτητας!

Σοκολατένια επιγραφή τούρτας

Λιώστε μια αλουμινένια συσκευασία κουβερτούρας σε μπεν μαρί και μετά ανοίξτε τη μια γωνία του περιτυλίγματος. Χρησιμοποιήστε τη λιωμένη σοκολάτα για να γράψετε ένα μήνυμα ή ένα σχέδιο σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και χρησιμοποιήστε τη για να διακοσμήσετε μια τούρτα.

Σοκολατένια μπολ

Θα χρειαστείτε:
φόρμα σιλικόνης για μάφιν
ξυλάκια παγωτού
σοκολάτα

Γεμίστε τη φόρμα σιλικόνης με νερό και τοποθετήστε 1 ξυλάκι παγωτού σε κάθε φορμάικά. Βάλτε τη φόρμα σιλικόνης στην κατάψυξη και παγώστε το νερό.

Λιώστε λίγη σοκολάτα, βουτήξτε 1 ημικυκλικό παγάκι στη σοκολάτα και αφήστε το για λίγο. Βγάλτε το παγάκι με επικάλυψη σοκολάτας από τη λιωμένη σοκολάτα και αφαιρέστε το παγάκι από το μπολ σοκολάτας. Χρησιμοποιήσετε ως βρώσιμο μπολ για επιδόρπιο.

Στύψιμο λεμονιών

Για να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό από το λεμόνι, πιέστε το ανάμεσα σε μια λαβίδα αντί να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Θα κάνετε λιγότερη προσπάθεια, και επιπλέον θα στύψετε ακόμα περισσότερο από ό,τι θα κάνατε αν χρησιμοποιούσατε τα χέρια σας!

Έλεγχος θερμοκρασίας για μαγειρικό λάδι

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα θερμόμετρο για να ελέγξετε τη θερμοκρασία του λαδιού όταν θέλετε να τηγανίσετε κάτι. Απλώς βουτήξτε μια ξύλινη κουτάλα στο καυτό λάδι και αν βγάζει φυσαλίδες το ξύλο, είναι αρκετά ζεστό για να ξεκινήσετε το τηγάνισμα.

Ψήστε Marshmallows σε τοστιέρα

Περάστε τα marshmallows σε ένα ξύλινο σουβλάκι, πατήστε την τοστιέρα για να ζεσταθεί και κρατήστε τα marshmallow από πάνω. Περιστρέψτε τα σουβλάκια ώστε τα marshmallows να φρυγανιστούν ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Λάθη Μαγειρικής που Κάνουμε Συχνά Χωρίς να το Παρατηρήσουμε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συρταριέρα Malm,IKEA Hacks,έπιπλα IKEA Hacks,κατασκευές για το σπίτι

25 Εύκολα IKEA Hacks για τη Συρταριέρα Malm

μινιμαλιστική διακόσμηση,ιδέες μινιμαλιστικής διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Τι Είναι το Μινιμαλιστικό Στυλ Διακόσμησης – 38 Ιδέες