in , , ,

8 Συμβουλές Μαγειρικής από Επαγγελματίες

επαγγελματικές συμβουλές μαγειρικής,επαγγελματικά κόλπα μαγειρικής,χρήσιμα
8 Συμβουλές Μαγειρικής από Επαγγελματίες

Σε όλους αρέσουν τα διαφορετικά νόστιμα φαγητά και πολλοί λατρεύουν τη μαγειρική. Σύμφωνα με μελέτες, κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι περνούν 6,5 ώρες την εβδομάδα στην κουζίνα. Και μόνο 1 στους 3 απολαμβάνει το μαγείρεμα. Για να το απολαμβάνετε και εσείς δείτε 8 συμβουλές μαγειρικής από επαγγελματίες για να κάνετε τέλεια τα συνηθισμένα γεύματα. 8 Κινεζικά Κόλπα Μαγειρικής

Μαγειρέψτε ζυμαρικά όπως οι Ιταλοί

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από τα ζυμαρικά, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια κατσαρόλα τουλάχιστον 6 λίτρων. Γεμίστε την κατά τα 3/4 με νερό αλλιώς τα ζυμαρικά θα είναι κολλώδη και μαλακά. Και αν τα σερβίρετε με σάλτσα, μην προσθέτετε λάδι στο νερό. Θα τα καλύψει με μια μεμβράνη και θα εμποδίσει τη σάλτσα να πέσει πάνω τους.

© lilivanili / Flickr, © Depositphotos.com

Και το πιο σημαντικό, βράστε τα ζυμαρικά 1-2 λεπτά λιγότερο από ό, τι λέει η συσκευασία. Στη συνέχεια, βάλτε τα σε σάλτσα που βράζει και τελειώστε το μαγείρεμα. Για παράδειγμα, ο διάσημος σεφ, Michael Chiarello, συνιστά να βγάζετε τα ζυμαρικά 4 λεπτά νωρίτερα για να τα αφήσετε να μουλιάσουν στη σάλτσα περισσότερο.

Εύκολη τραγανή κρούστα ψαριού.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι εύκολο να κάνετε τραγανή κρουστά, ακόμα και για ερασιτέχνες σεφ. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί. Η επιλογή του σωστού τηγανιού έχει επίσης σημασία. Μην χρησιμοποιείτε αντικολλητικές επιφάνειες: τα ψάρια δεν θα στεγνώσουν ποτέ αρκετά σε αυτές. Ο χυτοσίδηρος δεν είναι ούτε η σωστή επιλογή γιατί θα δώσει στο ψάρι μερικές ξένες οσμές και γεύσεις. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι η τέλεια επιλογή.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να αρχίσει να βγάζει λίγο καπνό. Βάλτε το ψάρι με το δέρμα στο κέντρο του τηγανιού και πιέστε το. Θα κολλήσει, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Περιμένετε 3-4 λεπτά. Όλη η υγρασία θα φύγει και το δέρμα θα πάρει το σωστό χρώμα. Γυρίστε το κομμάτι και τελειώστε το τηγάνισμα από την άλλη πλευρά σε χαμηλή θερμοκρασία.

Συμβουλές για το μαγείρεμα αυγών.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Συνιστάται να μαγειρεύετε τηγανητά αυγά σε χαμηλή θερμοκρασία με λάδι ή βούτυρο. Τα αυγά πρέπει να σπάσουν πολύ κοντά στο τηγάνι, ώστε να μην σπάσει ο κρόκος. Στη συνέχεια κόψτε τα ασπράδια για να απλωθούν. Απλά αγγίξτε τα με την άκρη ενός μαχαιριού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πως να καθαρίσετε ένα τηγάνι και να μαγειρέψετε σάλτσα ταυτόχρονα.

© Depositphotos.com, © techfun / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 2.0

Μετά το τηγάνισμα κρέατος ή λαχανικών υπάρχουν υπολείμματα και λίπος στην επιφάνεια του τηγανιού . Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι δυνατό να φτιάξετε σάλτσα από αυτά. Ρίξτε λίγο ζωμό κρέατος ή λαχανικών στο τηγάνι που μόλις χρησιμοποιήσατε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε περίπου 1 φλιτζάνι υγρό και βράστε το μέχρι να εξατμιστεί λίγο η υγρασία της σάλτσας.

Δείτε ακόμη 12 Έξυπνα Κόλπα Μαγειρικής

Μπορείτε να κάνετε τη γεύση της ζεστής σοκολάτας ακόμα καλύτερη.

© Andrew Duthie / Flickr, © Depositphotos.com

Προσθέστε αλάτι στη ζεστή σοκολάτα. Δεν την κάνει αλμυρή αλλά κάπως πιο σοκολατένια. Το νάτριο στο αλάτι κάνει τους υποδοχείς γεύσης να λειτουργούν πιο ενεργά, οπότε η γλυκιά γεύση εντείνεται.

Το μυστικό συστατικό στη σάλτσα ντομάτας

© Depositphotos.com

Τηγανίστε το σκόρδο και το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο, προσθέστε λίγη ντομάτα και μαγειρέψτε για 20 λεπτά. Το μυστικό συστατικό είναι το βούτυρο. Κάνει τις ντομάτες λιγότερο όξινες και τη σάλτσα πιο απαλή. Χρειάζεστε 1-2 μικρά κομμάτια και θα γίνει πολύ καλύτερη.

Μαγείρεμα αυγών ποσέ

© Stacy Spensley / Flickr, © Ted Major / Flickr

Το μαγείρεμα αυγών ποσέ δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να είστε γρήγοροι και η εμπειρία είναι απαραίτητη. Ο σεφ Jamie Oliver συνιστά στους ερασιτέχνες σεφ να χρησιμοποιούν μεμβράνη τροφίμων. Βάλτε την στο κάτω μέρος ενός μικρού μπολ, τρίψτε την με βούτυρο και σπάστε τα αυγά μέσα. Στη συνέχεια βράστε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα και βγάλτε το από το μάτι ώστε να εξαφανιστούν οι φυσαλίδες. Μετά βάλτε την κατσαρόλα ξανά σε χαμηλή θερμοκρασία και βάλτε τα αυγά μέσα για 3-4 λεπτά. Το σχήμα θα είναι τέλειο.

Μουλιάστε το κοτόπουλο για να γίνει πιο τρυφερό.

© Tasty / YouTube, © Depositphotos.com

Το τηγανητό κοτόπουλο είναι ένα από τα αγαπημένα γεύματα του σεφ Marcus Samuelsson. Σίγουρα γνωρίζει όλα τα μυστικά για το τέλειο μαγείρεμα. Μία από τις καλύτερες συμβουλές είναι να το μουλιάσετε εκ των προτέρων. Βράστε 1 φλιτζάνι αλάτι σε 2 φλιτζάνια νερό για να διαλυθεί το αλάτι. Στη συνέχεια, προσθέστε άλλα 6 φλιτζάνια κρύο νερό, βάλτε το κοτόπουλο και στο ψυγείο για 90 λεπτά.

Δείτε επίσης 20 κόλπα και συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις χυμού λεμονιού στον κήπο,για τον κήπο,χρήσιμα

7 Απίθανες Χρήσεις Χυμού Λεμονιού στον Κήπο

νυχτερινές αφυπνίσεις,λόγοι νυχτερινών αφυπνίσεων,ξύπνημα ίδια ώρα κάθε νύχτα,χρήσιμα,περίεργα

Γιατί Ξυπνάτε την Ίδια Ώρα Κάθε Νύχτα