in , , ,

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά
Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά

Η αλογοουρά είναι μερικές φορές το πιο εύκολο και πιο πρακτικό χτένισμα. Μπορείτε να το έχετε στο σπίτι με τις πιτζάμες σας, έξω με φίλους ή ακόμα και σε μια κοσμική εκδήλωση με ένα όμορφο φόρεμα και ψηλά τακούνια όπως ακριβώς έχουν κάνει οι αγαπημένες μας διασημότητες πολλές φορές. Αλλά είναι σημαντικό να προσέχετε πόσο συχνά κάνετε τα μαλλιά σας έτσι. Εάν έχετε τη συνήθεια να κάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά και να τα αφήνετε έτσι όλη την ημέρα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσάρεστα προβλήματα. 7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά

Μπορεί να έχετε ημικρανίες.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Ο πονοκέφαλος από αλογοουρά είναι τόσο πραγματικός όσο ακούγεται. Είναι ένας τύπος αλλοδυνίας, που σημαίνει ότι ένα φυσιολογικό πράγμα προκαλεί πόνο. Τα μαλλιά σας δεν είναι ευαίσθητα στον πόνο, αλλά κάτω από τα θυλάκια των τρίχων, υπάρχουν νεύρα που μπορούν να ερεθιστούν από το σφιχτό τράβηγμα και να προκαλέσουν πόνο.

Το τριχωτό της κεφαλής σας μπορεί να αρχίσει να πονάει.

© depositphotos.com, © shutterstock.com

Ο ερεθισμός των νεύρων που συνδέονται με κάθε τρίχα μπορεί αν προκαλέσει πόνο και στο τριχωτό της κεφαλής σας. Πιθανότατα θα τον αισθανθείτε αμέσως μετά τη χαλάρωση των μαλλιών σας.

Μπορείτε να αισθανθείτε πόνο στην πλάτη.

© depositphotos.com

Ο πόνος στο τριχωτό της κεφάλης, ιδιαίτερα εάν έχετε πυκνά μαλλιά, μπορεί να εξαπλωθεί μέχρι το λαιμό και την πλάτη σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ενεργοποιείτε τα αισθητήρια νεύρα ακόμη περισσότερο, αναγκάζοντας τα μαλλιά να παραμείνουν ευθεία. Και συχνά χρησιμοποιείτε ένα πολύ μικρό λαστιχάκι μαλλιών για να το κάνετε.

Δείτε ακόμη 10 Λάθη που Πρέπει να Αποφύγετε για ένα Υγιές Τριχωτό Κεφαλής και Μαλλιά

Το δέρμα στο πρόσωπό σας μπορεί να τεντωθεί.

© shutterstock.com

Η υπερβολική αλογοουρά σίγουρα δεν είναι καλή για το δέρμα σας επειδή χάνει την ελαστικότητά του. Με την πάροδο του χρόνου, θα φαίνεστε μεγαλύτερες. Εάν κρατάτε τα μαλλιά σας τόσο σφιχτά κάθε μέρα, το δέρμα σας μπορεί να παραμείνει τεντωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα μαλλιά σας μπορεί να μπερδευτούν.

© shutterstock.com, © shutterstock.com, © depositphotos.com

Το να έχετε μια σφιχτή αλογοουρά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει τριβή και ένταση στα μαλλιά σας. Να είστε προετοιμασμένοι να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να ξεμπερδεύετε τα μαλλιά σας.

Τα μαλλιά σας θα σπάσουν πιο εύκολα.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα μαλλιά σας είναι αρκετά εύθραυστα, οπότε το συνεχές τράβηγμα και το κράτημα με το λαστιχάκι δεν θα τα κάνει πιο δυνατά. Η πίεση μπορεί να αναγκάσει τις τρίχες να σπάσουν. Θα είναι χειρότερο αν επιλέξετε να κοιμηθείτε με αλογοουρά.

Μπορεί να εμφανίσετε αλωπεκία.

© shutterstock.com

Η αλωπεκία έλξης είναι ένα συγκεκριμένο είδος τριχόπτωσης κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών και συμβαίνει όταν πιέζετε τα μαλλιά. Ελέγξτε το τριχωτό της κεφαλής σας για μικρά εξογκώματα. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε αίσθηση κρούστας. Ευτυχώς, μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν κανονικά εάν αλλάξετε τη συνήθεια να έχετε αλογοουρά για πολύ καιρό.

Δείτε επίσης 9 Φυσικοί Τρόποι για να ξαναμεγαλώσετε πάλι τα Μαλλιά σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Απλοί Τρόποι για να Διατηρήσετε τα Λευκά Είδη

7 Απλοί Τρόποι για να Διατηρήσετε τα Λευκά Είδη

6 Τάσεις Διακόσμησης Βρεφικών Δωματίων για το 2021 και 45 ιδέες

6 Τάσεις Διακόσμησης Βρεφικών Δωματίων για το 2021 και 45 ιδέες