in , , ,

7 Απλοί Τρόποι για να Διατηρήσετε τα Λευκά Είδη

7 Απλοί Τρόποι για να Διατηρήσετε τα Λευκά Είδη
7 Απλοί Τρόποι για να Διατηρήσετε τα Λευκά Είδη

Μπορείτε να κάνετε τα λευκά σας να διαρκέσουν περισσότερο αν τα φροντίσετε. Απλά υλικά οικιακής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε τα αγαπημένα σας λευκά είδη να μην γαριάσουν. Πως να Διατηρήσετε Περισσότερο τα Ρούχα σας

Αφαίρεση δύσκολων λεκέδων

Βράστε 2 λίτρα νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Πάρτε τρία λεμόνια και στύψτε το χυμό. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας αλάτι στο ζεστό νερό. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και ένα 1/4 φλιτζάνι σκόνη πλυντήριο. Αφήστε τα ρούχα σας να μουλιάσουν για περίπου 40 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με καθαρό νερό δύο έως τρεις φορές. Στεγνώστε τα στην απλώστρα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από λεκέδες ιδρώτα στις μασχάλες και το γιακά.

Κάντε τα λευκά πουκάμισα ακόμη πιο λευκά

Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα απευθείας στη λεκιασμένη περιοχή. Κόψτε το λεμόνι στη μέση και τρίψτε την κομμένη πλευρά πάνω από το λεκέ. Αφήστε για 15 λεπτά και μετά πλύνετε με ζεστό νερό.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά για την απομάκρυνση κίτρινων λεκέδων στις μασχάλες λευκών πουκάμισων. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια πάστα από μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού και στη συνέχεια να την τρίψετε για να καθαρίσετε τον λεκέ.

Λευκαντικό για όλες τις χρήσεις

Κόψτε δύο λεμόνια και προσθέστε τα σε ένα μπολ βραστό νερό (περίπου 1 λίτρο). Βάλτε τα λευκά ρούχα στο μπολ και αφήστε τα να μουλιάσουν για περίπου 40 λεπτά. Μετά το μούλιασμα, πλύνετε στο πλυντήριο. Το λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις για τα αγαπημένα σας ρούχα και δεν καταστρέφει τα υφάσματα.

Δείτε ακόμη Πώς να εξαφανίσεις κιτρινίσματα στα ρούχα από ιδρώτα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλύσιμο ευαίσθητων ρούχων

Ανακατέψτε 1/4 φλιτζάνι απορρυπαντικό πλυντηρίου με 1/4 φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου και προσθέστε το σε 2 λίτρα ζεστού νερού. Μουλιάστε τα ρούχα στο διάλυμα για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Για να διατηρήσετε την ποιότητα των ρούχων σας, είναι απαραίτητο να επιλέξετε προσεκτικά το απορρυπαντικό σας. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για πλύσιμο μάλλινων και άλλων ευαίσθητων υφασμάτων.

Έντονο πλύσιμο

Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου και 4 σταγόνες αμμωνίας σε 1 λίτρο νερό. Αφήστε τα ρούχα σας να μουλιάσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Αυτή η μέθοδος είναι ισχυρότερη από τις άλλες και, επομένως, πιο αποτελεσματική. Μην ξεχάσετε να φοράτε γάντια όταν τη χρησιμοποιείτε.

Φυσικό μαλακτικό υφάσματος

Μουλιάστε τα ρούχα σας για 40 λεπτά σε διάλυμα 1 λίτρου ζεστού νερού και 1/2 φλιτζανιού ξυδιού. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από λεκέδες ιδρώτα, ρίξτε ξύδι στην λεκιασμένη περιοχή και τρίψτε ένα κομμάτι σαπούνι πάνω του. Το ξύδι όχι μόνο λευκαίνει τα ρούχα, αλλά λειτουργεί και ως φυσικό μαλακτικό υφασμάτων.

Πλύσιμο λευκών κλινοσκεπασμάτων

Βάλτε τα άσπρα κλινοσκεπάσματα σε ένα κουβά με ξινό γάλα και αφήστε να μουλιάσουν για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια πλύντε τα ως συνήθως. Μπορείτε να επαναλάβετε το μούλιασμα εάν είναι απαραίτητο. Αυτή η τεχνική όχι μόνο βοηθά τα κλινοσκεπάσματα να διαρκέσουν περισσότερο, αλλά επίσης τα κάνει πιο απαλά και ευχάριστα στο δέρμα.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Δείτε επίσης 9 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Ρούχα σας σαν Καινούργια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αυτά τα Μακιγιάζ θα Κυριαρχήσουν το 2021

Αυτά τα Μακιγιάζ θα Κυριαρχήσουν το 2021

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά