in , , ,

6 Τάσεις Διακόσμησης Βρεφικών Δωματίων για το 2021 και 45 ιδέες

6 Τάσεις Διακόσμησης Βρεφικών Δωματίων για το 2021 και 45 ιδέες
6 Τάσεις Διακόσμησης Βρεφικών Δωματίων για το 2021 και 45 ιδέες

Νέοι και μελλοντικοί γονείς, γνωρίστε τις πιο καυτές τάσεις διακόσμησης για το 2021 που μπορεί να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό βρεφικό δωμάτιο για το μικρό σας. 8 Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικού για το 2021 και 80 Ιδέες

Στυλ διακόσμησης

Ουδέτερο

Τα ουδέτερο βρεφικά δωμάτια έχουν γίνει πολύ πιο δημοφιλή. Αυτό σημαίνει ότι τα θέματα όπως δάση, περιπέτεια, μοντέρνα, σκανδιναβικά, boho και άλλα σε ουδέτερα χρώματα, ταιριάζουν σε αγόρια και κορίτσια.

Δασικό

Τα δάση και η άγρια φύση είναι πολύ δημοφιλείς για τη διακόσμηση βρεφικών δωματίων και ταιριάζουν απόλυτα με το ουδέτερο στυλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο θέμα με ουδέτερα χρώματα, φυσικές αποχρώσεις όπως μουσταρδί και πράσινο και να τοποθετήσετε παιχνίδια σε σχήμα ζώου και έργα τέχνης με ζώα. Προσθέστε μια ινδιάνικη σκηνή ώστε το παιδί σας να έχει έναν πολύ ιδιωτικό χώρο.

Hygge

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Επιλέξτε το στυλ hygge για να κάνετε φιλόξενο και άνετο το βρεφικό δωμάτιο. Ενσωματώστε απαλό λαμπερό φως και υφές σε στρώσεις για να δημιουργήσετε ζεστασιά. Χρησιμοποιήστε φυσικά και οργανικά υλικά όπως ξύλο, μαλλί και ράταν καθώς και μια θερμή χρωματική παλέτα. Τοποθετήστε μόνο πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά και που θα κάνουν το μωρό σας χαρούμενο.

Δείτε ακόμη 8 Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2021 και 75 Ιδέες

Διακοπές

Τροπικά και εμπνευσμένα από τον ωκεανό και την παραλία βρεφικά δωμάτια είναι απίστευτα δημοφιλή, καθώς κάνει τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες χαρούμενους και θυμίζει ηλιόλουστες μέρες στις διακοπές. Επιλέξτε τροπική ταπετσαρία και λούτρινα ροζ φλαμίνγκο, φυτά και κλινοσκεπάσματα με μοτίβα ή μια τοιχογραφία με κύματα ωκεανών, μπλε αποχρώσεις παντού και όμορφα έργα τέχνης εμπνευσμένα από τον ωκεανό και τη θάλασσα.

Χρώματα

Γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις είναι η πιο καυτή τάση διακόσμησης σπιτιού φέτος, καθώς προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση και αυτό επιζητούμε όλοι λόγω πανδημίας. Εκτός αυτού, οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με ουδέτερα βρεφικά δωμάτια και φαίνονται καταπληκτικά με διακόσμηση boho. Ένας θερμός συνδυασμός χρωμάτων θα προσφέρει ζεστασιά στο δωμάτιο, οπότε αυτή η παλέτα συνιστάται ιδιαίτερα.

Παστέλ

Τα παστέλ είναι μια άλλη δημοφιλής ιδέα για διακόσμηση βρεφικού δωματίου το 2021, καθώς είναι επίσης πολύ χαλαρωτικά. Μια τέτοια παλέτα είναι υπέροχο για πολλά θέματα και στυλ διακόσμησης και σιγουρά θα βρείτε κάποιες παστέλ αποχρώσεις που σας αρέσουν ή ακόμα και να τις συνδυάσετε για μια πιο τολμηρή εμφάνιση.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Δείτε επίσης Επικίνδυνα ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ Δωμάτιου που Πρέπει να Αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά

7 Καθημερινές Συνήθειες που Καταστρέφουν τα Μαλλιά

7 Καθημερινές Συνήθειες που Καταστρέφουν τα Μαλλιά