in , , , ,

8 Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικού για το 2021 και 80 Ιδέες

8 Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικού για το 2021 και 80 Ιδέες
8 Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικού για το 2021 και 80 Ιδέες

Νιώθετε έτοιμοι για να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση στο σπίτι; Τότε ίσως πρέπει να ελέγξετε μερικές τάσεις για τη διακόσμηση του καθιστικού που θα κυριαρχήσουν το 2021 και σίγουρα θα βρείτε κάτι για το σπίτι σας. 8 Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2021 και 75 Ιδέες

Στυλ διακόσμησης

Παγκόσμιο

Τα μοντέρνα στυλ Japandi, σκανδιναβικό και mid-century μοντέρνο είναι δημοφιλή κάθε χρόνο, αλλά αν θέλετε κάτι διαφορετικό, σκεφτείτε το παγκόσμιο στυλ! Ενσωματώνει αντικείμενα από διάφορους πολιτισμούς στη διακόσμηση του σπιτιού, κάτι που είναι υπέροχο για όσους ταξιδεύουν πολύ και για όσους θέλουν να ταξιδέψουν . Ένα τέτοιο καθιστικό δεν θα φαίνεται ποτέ βαρετό.

Μαξιμαλισμός

Οι μαξιμαλιστικοί χώροι είναι επίσης πολύ τολμηροί και ελκυστικοί και καθόλου βαρετοί. Αυτό το στυλ αφορά τη μίξη χρωμάτων, σχεδίων και έντονης διακόσμησης, αντικειμένων και αξεσουάρ και όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο! Γίνετε φωτεινοί, τολμηροί και ξεχάστε όλους τους μινιμαλιστικούς και σκανδιναβικούς χώρους και απολαύστε χρώματα και υφές!

Χρώματα

Πράσινο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φέτος το βλέπουμε παντού καθώς λόγω της καραντίνας, σε όλους λείπει η φύση και το περπάτημα έξω. Οπότε προσπαθούμε να χαλαρώσουμε με τα χρώματα. Μη διστάσετε να βάψετε πράσινο το καθιστικό ή να προσθέσετε μερικές πινελιές με έπιπλα και διακοσμητικά.

Μπλε

Το μπλε είναι κλασικό και θα είναι πάντα υπέροχο για ένα καθιστικό. Οι τοίχοι και τα έπιπλα σε ναυτικό μπλε είναι παραδοσιακά. Το μπλε συνδυάζεται με χρυσό και ορείχαλκο προσθέτοντας κομψότητα στο χώρο.

Δείτε ακόμη 50 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Καθιστικού

Θερμά χρώματα

Μια άλλη παλέτα χρωμάτων που είναι μοντέρνα λόγω της επιθυμίας μας για χαλαρωτικές αποχρώσεις είναι των θερμών αποχρώσεων με τις γήινες να είναι στην κορυφή καθώς περιλαμβάνουν τα στυλ boho και 70s.

Ροζ

Το ροζ είναι μια τάση φέτος, μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά δωμάτια, από κουζίνες έως καθιστικά και θα δώσει μια χαριτωμένη πινελιά σε οποιοδήποτε χώρο. Όλες οι αποχρώσεις του ροζ και οι μονοχρωματικοί χώροι είναι ελκυστικού, και το μιλένιουμ ροζ είναι ίσως η κορυφαία ιδέα καθώς είναι χαρούμενο και δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Διακοσμητικά

Καμπύλα έπιπλα

Τα καμπύλα έπιπλα ήταν δημοφιλή πριν από αρκετά χρόνια και δεν βγήκαν ποτέ εκτός μόδας! Τέτοια εκλεπτυσμένα σχέδια θα τραβήξουν την προσοχή και θα κάνουν το καθιστικό σας υπέροχο χωρίς πολλή προσπάθεια – αρκεί μόνο ένας διπλός καναπές!

Πολλά φυτά

Φυτά σε γλάστρες όλων των ειδών φέτος είναι τάση και πάλι λόγω καραντίνας. Πολύ βλάστηση σε γλάστρες θα μετατρέψει εύκολα το σπίτι σας σε δάσος και δεν θα σας λείψει η φύση έξω. Εκτός αυτού, το πράσινο αναζωογονεί τους χώρους, τους ζωντανεύει και προσφέρει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Τοποθετήστε όσο το δυνατόν περισσότερο!

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Δείτε επίσης 49 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Καθιστικού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Απαλλαγείτε από Πονοκέφαλο ενώ Κάθεστε σε Υπολογιστή

Πώς να Απαλλαγείτε από Πονοκέφαλο ενώ Κάθεστε σε Υπολογιστή

9 Χρήσιμα Πράγματα για το Μπάνιο που Λίγοι Γνωρίζουν

9 Χρήσιμα Πράγματα για το Μπάνιο που Λίγοι Γνωρίζουν