in ,

9 Φυσικά Χαρακτηριστικά που Είναι οι Νέες Τάσεις Ομορφιάς

9 Φυσικά Χαρακτηριστικά που Είναι οι Νέες Τάσεις Ομορφιάς
9 Φυσικά Χαρακτηριστικά που Είναι οι Νέες Τάσεις Ομορφιάς

Την περίοδο που ζωγράφιζε ο Ρούμπενς, οι χοντρές γυναίκες ήταν δημοφιλείς. Και στη βικτοριανή εποχή, το ανοιχτόχρωμο δέρμα σαν πορσελάνη και οι λεπτοί καρποί ήταν τάση. Και σήμερα, οι τάσεις μπορούν εύκολα να αλλάξουν πολλές φορές μέσα σε μια δεκαετία, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τις ακολουθούμε. Όμως, κάθε άτομο είναι ελκυστικό με τον δικό του τρόπο, ακόμη και χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις. Ωστόσο, 9 φυσικά χαρακτηριστικά θα είναι οι νέες τάσεις ομορφιάς. 8 Καυτές Μεσαιωνικές Τάσεις Ομορφιάς που Επέστρεψαν

Έντονα φρύδια

© natasupernova / Instagram

Όλο και περισσότερες διασημότητες και απλές γυναίκες έχουν σταματήσει να βγάζουν τα φρύδια τους. Αντ’ αυτού, τα μεγαλώνουν και τα αφήνουν να γίνουν πυκνά ακόμη και αν δεν φαίνονται τέλεια. Όπως φαίνονται φυσικά στη Νατάλια Βοντιάνοβα.

Μεγαλύτερες ρίζες

Όχι πολύ καιρό πριν, οι μεγάλες ρίζες ήταν ένδειξη κακής φροντίδας. Αλλά σήμερα, πολλοί κομμωτές παραδέχονται ότι δεν πρέπει να κρύβονται. Περισσότερο από αυτό, οι στυλίστες συνιστούν την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων ρίζων.

Καθόλου μανικιούρ

© serezniy / depositphotos

Η τάση για ένα πιο φυσικό ή καθόλου μανικιούρ είναι πλέον πολύ δημοφιλής. Λιγότερες γυναίκες πλέον βάφουν τα νύχια τους. Φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί οπαδοί των μανικιούρ, που είναι μια τάση που μπορεί να επιβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι απλά λιγότερο δημοφιλής τώρα.

Λακκάκια

© East News

Τα λακκάκια ήταν πάντα ένα πολύ ελκυστικό φυσικό χαρακτηριστικό. Αλλά σήμερα, μπορούν να γίνουν τεχνητά. Μερικοί άνθρωποι πιέζουν στα μάγουλά τους για να εμφανίσουν λακκάκια. Για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα ομορφιάς. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε καφέ eyeliner και να σχεδιάσετε μια μικρή κάθετη γραμμή στο μάγουλό σας. Στη συνέχεια, απλώστε το προϊόν με τα δάχτυλά σας.

Δείτε ακόμη 7 Τάσεις Μακιγιάζ που Ανήκουν στο Παρελθόν

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθόλου μέικ-απ

Πολλές γυναίκες σταματούν να χρησιμοποιούν μέικ-απ και κονσίλερ. Προτιμούν τη φυσική ομορφιά. Μαζί με αυτό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν το δέρμα τους να φαίνεται και να είναι πραγματικά υγιές.

Μακριές αφέλειες

© tiamowry / Instagram

Οι μακριές, πυκνές αφέλειες ήταν δημοφιλή στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και του 2010 και τώρα κερδίζουν ξανά δημοτικότητα. Όλο και περισσότερες διασημότητες αποκτούν αφέλειες. Και σε μερικές γυναίκες, φαίνονται υπέροχες επειδή συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και εφιστούν την προσοχή στα καλύτερα σημεία.

Φυσικό χρώμα μαλλιών

© bozonhiggsa / depositphotos

Το βάψιμο των μαλλιών είναι κάτι που λατρεύουν πολλές γυναίκες. Και πολύ συχνά, οι γυναίκες δεν αλλάζουν δραματικά το χρώμα των μαλλιών τους. Απλώς θα τα κάνουν ελαφρώς πιο ανοιχτά. Πλέον οι κομμωτές και οι στυλίστες προτείνουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

Στρογγυλό πρόσωπο

© gigihadid / Instagram

Στο παρελθόν, τα κορίτσια ήθελαν να αλλάξουν το στρογγυλό σχήμα των προσώπων τους. Έκαναν περίγραμμα στα ζυγωματικά τους για να κάνουν το σχήμα πιο μυτερό. Αλλά τώρα, προσπαθούν να επιτύχουν το αποτέλεσμα ενός στρογγυλού και λαμπερού προσώπου, επειδή είναι ένα σημάδι για νεανικό και υγιές δέρμα. Χρησιμοποιούν προϊόντα ομορφιάς γεμάτα κολλαγόνο που βοηθούν στην αποκατάσταση της δομής του δέρματος και της ελαστικότητάς του.

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

© saracarstens / TikTok, © saramariecarstens / Instagram

Σύμφωνα με τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια θεωρούνται άσχημοι. Οι γυναίκες πάντα προσπαθούσαν να τους ξεφορτωθούν χρησιμοποιώντας διαφορετικά προϊόντα φροντίδας. Αλλά πρόσφατα, εμφανίστηκε μια νέα τάση απέναντι στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Πλέον, πολλές γυναίκες μακιγιάρουν σκούρα την περιοχή κάτω από τα μάτια τους.

Δείτε επίσης 16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Τρόποι για να Δείτε εάν Έχετε Δύσοσμη Αναπνοή

8 Τρόποι για να Δείτε εάν Έχετε Δύσοσμη Αναπνοή

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κόψετε τη Ζάχαρη

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κόψετε τη Ζάχαρη