in , , ,

10 Τάσεις Ομορφιάς 2023 που Πρέπει να Δοκιμάσετε αν Θέλετε μια Τεράστια Μεταμόρφωση

τάσεις ομορφιάς 2023,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
τάσεις ομορφιάς 2023,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Οι πειραματισμοί για αυτοέκφραση φέτος είναι ο μεγαλύτερος στόχος της βιομηχανίας ομορφιάς. Είτε πρόκειται για την επιστροφή του ρετρό στυλ των ’70s είτε για την τόλμη των ’90s, το 2023 είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά για όσες θέλουν να κάνουν μια τεράστια μεταμόρφωση. Μην φοβάστε λοιπόν να ρισκάρετε. Πάσχα 2023: Οι 32 Καλύτερες Ιδέες για Πασχαλινά Νύχια που θα σας Ξετρελάνουν

Λεπτά φρύδια

© dojacat / Instagram

Η δημοφιλής τάσης ομορφιάς των ’90s επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά με φάνκι παραλλαγή. Μεταμορφώστε τα παραδοσιακά λεπτά φρύδια προσθέτοντας σχέδια. Η ομορφιά δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική.

Ρουζ μύτης

© emrata / Instagram

Αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο contouring, αυτό είναι για εσάς. Η τάση του ρουζ μύτης κερδίζει δημοτικότητα από πέρυσι και θα κατακτήσει το 2023. Συνίσταται στην εφαρμογή ρουζ στην άκρη της μύτης για να δώσει μια όψη που μοιάζει με ηλιακό έγκαυμα.

Ψεύτικες σακουλές ματιών

© ladygaga / Instagram

Στην επιδίωξη της εξύμνησης της φυσικής ομορφιάς, οι ψεύτικες σακούλες ματιών έχουν γίνει τάση στο TikTok. Χρησιμοποιώντας μωβ, μπλε και κόκκινες σκιές ματιών, οι λάτρεις του μακιγιάζ τις φτιάχνουν για να δημιουργήσουν μια πιο φυσική και απλή εμφάνιση.

Μουτζουρωμένο eyeliner

© avrillavigne / Instagram

Αφήστε το στην Avril Lavigne να επαναφέρει αυτή την τάση. Ξεχάστε τα τέλεια μάτια γοργόνας ή γάτας. Η τάση του 2023 είναι το μουτζουρωμένο eyeliner, επομένως δεν χρειάζεται να είστε ειδικες στα eyeliner. Όσο πιο έντονο, τόσο το καλύτερο.

Ρετρό hair flip

© arianagrande / Instagram

Το ρετρό glam επιστρέφει, αυτή τη φορά αναφέρεται στις δεκαετίες του 1960, του 1970 και του 1980. Ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχετε και να παραμείνετε στην τάση είναι με ένα εντυπωσιακό hair flip. Προσθέστε λίγο όγκο στην αλογοουρά σας και ένα κομψό βαθύ πλαϊνό μέρος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 5 μοντέρνες ιδέες για ανοιξιάτικα χτενίσματα 2023, για να μοιάζεις σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο

Φτερά χειλιών

Invision/Invision/East News

Ο στόχος αυτής της τάσης είναι να αποκτήσετε ένα εφέ όγκου χειλιών χρησιμοποιώντας το lip liner. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας σκούρο καφέ μολύβι και να αρχίσετε να τραβάτε τις γωνίες του στόματός σας προς τα έξω και ελαφρώς προς τα πάνω. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τα χείλη σας, συνδέοντας το lip liner με τις σχεδιασμένες γραμμές χαμόγελου σας σε σχήμα φτερού. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να αναμειγνύετε και να τελειώνετε με το αγαπημένο σας lip gloss.

Mullet κούρεμα

© jennaortega / Instagram

Αν αυτό που ψάχνετε είναι να δώσετε στα μαλλιά σας έναν φρέσκο και ξεκούραστο αέρα, το κούρεμα Mullet είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Αυτό το κούρεμα έχει τόσα πολλά στρώματα καθιστώντας το να φαίνεται πιο ανάγλυφο και εύκολο στο χτένισμα το πρωί όταν τρέχετε.

Παιχνιδιάρικη εμφάνιση

© wolfiecindy / Instagram

Το μακιγιάζ κούκλας είναι μια τάση που θα είναι δυνατή το 2023. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πετύχετε αυτή την εμφάνιση, αλλά η καλύτερη περιλαμβάνει πολλά glitter. Χρησιμοποιήστε ένα πολύ λαμπερό concealer, επικεντρωθείτε στην επίτευξη μουτρωμένων χειλιών, μαργαριταρένια φινιρίσματα, ροδαλά μάγουλα και ελαφίσια μάτια.

Ανάποδο μακιγιάζ

© kendalljenner / Instagram

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το μυστικό των διασημοτήτων για να αποκτήσουν ένα φυσικά σμιλεμένο πρόσωπο, εδώ έχουμε την απάντηση. Η makeup artist της Kendall Jenner αποκάλυψε ότι το μυστικό για μια φυσικά σμιλεμένη εμφάνιση είναι το ανάποδο μακιγιάζ. Η τεχνική είναι να ξεκινήσετε με το περίγραμμα, στη συνέχεια να το κρύψετε και μετά να το αναμίξετε όλα μαζί με μια μικρή ποσότητα μέικ-απ.

Baby bangs

© bellahadid / Instagram

Αν θέλετε ένα τεράστιο makeover ενώ εξακολουθείτε να είστε μοντέρνες, αυτό είναι για εσάς. Τα baby bangs είναι ένας τολμηρός τρόπος και θα σας μεταφέρουν πίσω στη δεκαετία του ’70. Μπορείτε να το κάνετε όσο κοντό θέλετε και ακόμη και να προσθέσετε λίγο χρώμα ombre για να απογειώσετε αυτήν την εμφάνιση.

πηγή

Δείτε επίσης Έτσι θα κάνεις το μαλλί σου αν είσαι 50 και πάνω: Τάσεις του 2023 σε χρώμα και κούρεμα που κόβουν χρόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση κήπου με παχύφυτα,ιδέες διακόσμησης κήπου,διακόσμηση κήπου,

Παχύφυτα Στον Κήπο: 58 Ιδέες Διακόσμησης για να Αλλάξετε την Εμφάνιση του Κήπου σας

Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας

Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας