in , , ,

Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας

Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας
Γυναίκες πάνω από 50: 9 στιλιστικές συμβουλές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μικρότερες από την ηλικία σας

Υπάρχουν στιλιστικές συμβουλές για πενηντάρες που θα πρέπει ν’ ακολουθούν, προκειμένου να δείχνουν κομψές και μοντέρνες, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τα όμορφα χαρακτηριστικά τους.

Στιλιστικές συμβουλές για πενηντάρες: Για να φαίνονται όμορφες, κομψές και μοντέρνες

Από μοντέρνα ρούχα και παπούτσια μέχρι συμβουλές για μακιγιάζ και για μαλλιά, όλα μετράνε ώστε να φαίνεσαι πιο εντυπωσιακή και όμορφη σε κάθε περίοδο της ζωής σου.

Έντονα χρώματα

Advertisement

Τα έντονα χρώματα μπορούν να φορεθούν άψογα από γυναίκες 50+, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψην και το χρώμα του δέρματος. Στις λευκές επιδερμίδες οι πιο έντονες αποχρώσεις κάνουν αντίθεση και αναδεικνύουν το δέρμα σου. Στις πιο σκούρες επιδερμίδες, οι παλ αποχρώσεις δένουν άψογα.

Καλοχτενισμένα μαλλιά

Τα καλοχτενισμένα μαλλιά πάντοτε τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και δείχνουν τη γυναίκα πιο φρέσκια και όμορφη. Μην το παρακάνεις με το φορμάρισμα στις ρίζες, υιοθετώντας ένα πιο κλασικό look, προτίμησε να δώσεις λιγότερο όγκο και περισσότερη μοντέρνα όψη.

Εκκεντρικά ρούχα

Τα μοντέρνα και εκκεντρικά ρούχα ακόμα και αν τα φοβάσαι, μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητά σου και να σου χαρίσουν έναν πιο νεανικό αέρα που σίγουρα θα λατρέψεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αξεσουάρ για κάθε γυναίκα

Διάλεξε αξεσουάρ που συμπληρώνουν με όμορφο τρόπο το ντύσιμό σου. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με πολλά κοσμήματα. Ιδανικά τα μακριά κρεμαστά είναι πάντα τέλεια για κάθε look και μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Ζώνη στη μέση

Προσπάθησε να τονίζεις περισσότερο τη μέση σου γιατί έτσι τονίζεις περισσότερο το σώμα σου σε αυτό το σημείο, κολακεύοντας το σε μεγάλο βαθμό. Ταιριάζει ιδανικά σε φορέματα και μακριές ζακέτες.

Statement κομμάτια

Τα statement ρούχα είναι αυτά που συνήθως έχουν ένα πιο τολμηρό μοτίβο ή χρώμα και φορώντας το κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των άλλων. Για μια πιο επίσημη βραδιά, μην τα φοβηθείς καθώς θα έχεις ένα μοντέρνο και παράλληλα κομψό ντύσιμο που όλοι θα θαυμάσουν.

Απαλό μακιγιάζ

Το απαλό μακιγιάζ θα σε βοηθήσει να καλύψεις τυχόν ατέλειες χωρίς να βαρύνεις υπερβολικά το δέρμα σου. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και άκρως γοητευτικό. Αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ ταιριάζουν τέλεια σε κάθε γυναίκα και μπορούν να αναδείξουν με διακριτικό τρόπο την ομορφιά σου.

Μοντέρνα παπούτσια με άνεση

Στα παπούτσια πρωταρχικός σκοπός είναι η άνεση που προσφέρουν, αλλά μην θυσιάζει και την κομψότητά τους. Διάλεξε κομμάτια όμορφα και παράλληλα άνετα που θα ολοκληρώνουν με άψογο τρόπο το look σου.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 49

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

τάσεις ομορφιάς 2023,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

10 Τάσεις Ομορφιάς 2023 που Πρέπει να Δοκιμάσετε αν Θέλετε μια Τεράστια Μεταμόρφωση

διακόσμηση εσωτερικής σκάλας με φυτά,ιδέες διακόσμησης εσωτερικής σκάλας,διακόσμηση σπιτιού με φυτά,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

34 Ιδέες Διακόσμησης Εσωτερικής Σκάλας με Φυτά