in , , ,

11 Συμβουλές για να Συνδυάσετε Ρούχα και Αξεσουάρ με Άψογο Τρόπο

συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,lifestyle
11 Συμβουλές για να Συνδυάσετε Ρούχα και Αξεσουάρ με Άψογο Τρόπο

Από κοσμήματα, καπέλα και τσάντες μέχρι κασκόλ, ζώνες και παπούτσια, οι τρόποι για να προσθέσετε στο ντύσιμό σας φαίνονται να είναι ατελείωτοι.

Ο συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ μπορεί να φαίνεται σαν μια δεξιότητα που χρειάζεται μια ζωή για να κατακτηθεί, αλλά στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο. Μερικές συμβουλές ειδικών στο μανίκι σας μπορεί να σας μετατρέψει σε στυλίστα και να δείχνετε άψογες στην καθημερινή ζωή και σε ειδικές περιστάσεις. 10 Μικρά Κόλπα και λάθη να αποφύγετε για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας

Διαλέξτε τη σωστή ζώνη για το ντύσιμό σας για πιο κομψή εμφάνιση.

11 Συμβουλές για να Συνδυάσετε Ρούχα και Αξεσουάρ με Άψογο Τρόπο

Η προσθήκη της σωστής ζώνης μπορεί να ανεβάσει την εμφάνισή σας. Για παράδειγμα, οι μικροκαμωμένες κυρίες πρέπει να επιλέξουν μια μονόχρωμη στενή ζώνη, ενώ μια φαρδιά ζώνη φαίνεται υπέροχη σε ψηλές και αθλητικές γυναίκες. Οι φαρδιές ζώνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εναρμόνιση διαφορετικών μοτίβων.

Οι σούπερ στενές ζώνες ταιριάζουν καλά με μονόχρωμα τοπ ή κάτω, αλλά θα χαθούν σε πολλά μοτίβα. Οι φαρδιές ζώνες ταιριάζουν υπέροχα με ολόσωμες φόρμες και φορέματα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να σφίξουν ένα πουλόβερ ή ένα σακάκι και να τονίσουν τη σιλουέτα σας. Αν θέλετε κάτι σίγουρο προτιμήστε μια ζώνη μεσαίου πάχους καθώς ταιριάζει σχεδόν με οτιδήποτε.

Επιλέξτε τα παπούτσια σύμφωνα με το στρίφωμα της φούστας.

Όσο πιο κοντή είναι η φούστα, τόσο χαμηλότερο είναι το τακούνι είναι ένας χρυσός κανόνας ώστε να μην φαίνεστε κακόγουστες σε μια μίνι φούστα. Αλλά όταν η ίδια μίνι φούστα συνδυάζεται με μπαλαρίνες, μοκασίνια ή ακόμα και ένα ωραίο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μπορεί να φαίνεται άψογη. Από την άλλη, μην φοβάστε να φορέσετε ψηλοτάκουνες γόβες με μίντι και μάξι φούστες. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να συνδυάσετε ψηλοτάκουνα και μίνι φούστα, ένα καλσόν μπορεί να κάνει την όλη εμφάνιση πολύ πιο σοφιστικέ.

Φορέστε κοσμήματα ή φουλάρι για να καλύψετε ατέλειες.

Αν σας αρέσει να φοράτε φούστες που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, αλλά έχετε λίγη κοιλιά, μπορείτε να φορέσετε ένα χρωματιστό φουλάρι ή μεγάλου μεγέθους κοσμήματα για να αποσπάσετε την προσοχή από τη μέση σας στο πρόσωπό σας. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε shapewear για να κάνετε τη σιλουέτα σας ακόμα πιο αδύνατη. Αποφύγετε τις στενές φούστες με στολίδια και λεπτομέρειες στη μέση, αν έχετε λίγη κοιλίτσα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η ισορροπία των αξεσουάρ είναι το κλειδί.

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε με υπέροχα αξεσουάρ και να το παρακάνετε με τις λεπτομέρειες. Όταν προσθέτετε ένα φουλάρι στην εμφάνισή σας, αποφύγετε να το περιπλέκετε υπερβολικά ενσωματώνοντας πάρα πολλά κοσμήματα. Για να αποφύγετε αυτό το λάθος, μπορείτε να ακολουθήσετε τον απλό κανόνα 1:1: ένα κασκόλ + κολιέ ή ένα φουλάρι + σκουλαρίκια.

Πειραματιστείτε με πολύχρωμα φουλάρια αλλάζοντας τον σκοπό τους.

Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο να φοράτε απλώς ένα φουλάρι στο λαιμό σας. Οι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε το ντύσιμό σας είναι σχεδόν ατελείωτοι. Μπορείτε να φρεσκάρετε μια παλιά τσάντα, ως κεφαλόδεσμο, διακόσμηση καπέλου ή ακόμα και να το φορέσετε για ζώνη.

Δείτε ακόμη Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Μην επιλέγετε μια υπερμεγέθη τσάντα αν θέλετε να φαίνεστε πιο ψηλή.

Οι περισσότερες συχνά αποσπώνται από υπέροχα σχέδια και σχήματα όταν ψωνίζουν μια τσάντα, ξεχνώντας ότι το μέγεθος είναι στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό μέρος.

  • Οι μικροκαμωμένες γυναίκες θα πρέπει να επιλέξουν μια τσάντα μικρού έως μεσαίου μεγέθους με μεσαίου μήκους ή κοντές τιράντες. Οι φαρδιές ή υπερμεγέθεις τσάντες δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας καθώς μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές.
  • Οι ψηλές γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τις τσάντες σε σχήμα κουτιού που στέκονται μακριά από το σώμα. Το ίδιο ισχύει και για τα τσαντάκια καθώς θα σας κάνουν να μοιάζετε με γίγαντα. Οι στρογγυλεμένες, χαλαρές τσάντες ώμου που αλλάζουν εύκολα σχήμα είναι μια καλύτερη επιλογή.
  • Οι γυναίκες με καμπύλες θα πρέπει να επιλέξουν μεσαίου μεγέθους τσάντες αντί για πολύ μικρές ή μεγάλες τσάντες. Μια υπερμεγέθης άμορφη τσάντα μπορεί να προσθέσει όγκο στις ατέλειές σας, ενώ οι πολύ μικρές τσάντες μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη. Εάν είστε λάτρης των μικρών τσαντών, το να αγοράσετε ένα φάκελο μπορεί να είναι μια υπέροχη επιλογή.

Αποφύγετε να ταιριάξετε το χρώμα των παπουτσιών με την τσάντα.

Αν στοχεύετε σε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, προσπαθήστε να αποφύγετε τους ταιριαστούς συνδυασμούς. Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό να φοράτε μια μαύρη τσάντα με μαύρα παπούτσια, αν προσπαθείτε να τονίσετε ένα βασικό ντύσιμο με κάποιο χρώμα, είναι καλύτερο να ταιριάξετε το χρώμα της τσάντας σας με άλλα κομμάτια, όπως τα σκουλαρίκια ή το σακάκι σας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για σχέδια και μοτίβα είναι λίγο διαφορετικό. Αν αγαπάτε μια τσάντα ή παπούτσια με σχέδια, προσπαθήστε να προσδιορίσετε το βασικό χρώμα και να το εναρμονίσετε ανάλογα. Για παράδειγμα, αν το βασικό χρώμα της τσάντας με σχέδια είναι γκρι, τότε φορέστε ένα ζευγάρι απλά γκρι παπούτσια — ή το αντίστροφο.

Το κολιέ και το ντεκολτέ δεν πρέπει να ενώνονται.

Το να προσθέσετε λάμψη στην εμφάνισή σας ενσωματώνοντας κοσμήματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε το ντύσιμό σας πιο εκλεπτυσμένο, αλλά όταν επιλέγετε ένα κολιέ θα πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη το ντεκολτέ.

Τα κοντά κολιέ γενικά λειτουργούν καλύτερα όταν ακουμπούν πάνω από το ντεκολτέ, αλλά μπορούν επίσης να δείχνουν υπέροχα εάν το ντεκολτέ είναι αρκετά ψηλό ώστε να μπορεί να χρησιμεύσει ως φόντο για τα κοσμήματα. Με άλλα λόγια, το κολιε δεν ακουμπάει μισό στα ρούχα και μισό στο δέρμα. Από την άλλη, τα μακριά κολιέ λειτουργούν με χαμηλά και ψηλά ντεκολτέ, ακόμα και με ζιβάγκο, αλλά μπορεί να φαίνονται κάπως αταίριαστα με τετράγωνα ή ασύμμετρα ντεκολτέ.

Φορέστε τα βραχιόλια σας σαν επαγγελματίας.

Υπάρχει αρκετός χώρος στο χέρι για να συνδυάσετε τα βραχιόλια σας, αλλά να θυμάστε ότι η ισορροπία είναι το κλειδί. Το να φοράτε ογκώδη και στους δύο καρπούς μπορεί να αφαιρέσει την προσοχή από το ντύσιμό σας και ακόμη να δείχνει λίγο κιτς. Επίσης, συνδυάστε τα χρώματα ώστε τα κοσμήματα και τα ρούχα σας να φαίνονται εναρμονισμένα.

Επιλέξτε το κατάλληλο καπέλο για το ντύσιμό σας.

Είναι συχνά δελεαστικό να φορέσετε οποιοδήποτε καπέλο για να κάνετε το ντύσιμο πιο ενδιαφέρον, αλλά αυτό μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει εναντίον σας. Σκεφτείτε τις αναλογίες του προσώπου και του σώματος πριν προσθέσετε ένα καπέλο στην εμφάνισή σας. Ο χρυσός κανόνας είναι ότι το χείλος του καπέλου δεν πρέπει να είναι πιο φαρδύ από τους ώμους σας.

  • Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η επιλογή σας πρέπει να είναι μια ρεπούμπλικα, ένας μπερές, ένα μακρύ σκουφί ή ένα γωνιώδες καπέλο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε καπέλα με ένα μικρό κάλυμμα κεφαλής για να επιμηκύνει το πρόσωπο.
  • Οι γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο πρέπει να διαλέγουν μεγαλύτερα καπέλα χωρίς έντονες γραμμές για να απαλύνουν το πρόσωπό τους. Προτιμήστε ένα καπέλο με στρογγυλό γείσο, ένα καπέλο κλος, έναν πλεκτό μπερέ ή ένα σκουφάκι.
  • Εάν το πρόσωπό σας είναι μακρύ, επιλέξτε καπέλα που κόβουν το μέτωπο και καπέλα με φαρδύ γείσο.
  • Οι τυχερές κυρίες με οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να φορέσουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω και να φαίνονται πανέμορφες.

Τονίστε την εμφάνισή σας με ένα χρωματιστό καλσόν ή κάλτσες.

Αυτός είναι ένας απλός, αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να αναδείξετε το ντύσιμό σας και να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος στην εμφάνισή σας. Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα χρώμα στο ντύσιμό σας και να εναρμονίσετε το καλσόν με άλλα κομμάτια που φοράτε ή να επιλέξετε ένα καλσόν σε χρώμα που κάνει αντίθεση, ώστε να κάνει τα άλλα ρούχα να ξεχωρίζουν.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βιταμίνη D,ανεπάρκεια βιταμίνης D,βιταμίνη D και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Σημάδια ότι Χρειάζεστε Απεγνωσμένα Περισσότερη Βιταμίνη D

παχύφυτα,μύθοι για παχύφυτα,συμβουλές για παχύφυτα,για τον κήπο

Διάσημοι Μύθοι για τα Παχύφυτα που Καταρρίφθηκαν