in , , ,

13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!

13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!
13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα σε μια γυναικεία τσάντα: επιπλέον παπούτσια, καλσόν, ένα τεράστιο βιβλίο ή ακόμη και φαρμακείο. Μερικές φορές, είναι εκπληκτικό πώς ένας τεράστιος αριθμός πραγμάτων μπορεί να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό αξεσουάρ. Όμως, σύμφωνα με τους κανόνες εθιμοτυπίας, οι τσάντες δεν πρέπει να είναι πολύ γεμάτες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείτε από μερικά άχρηστα πράγματα.

Διάβασε επίσης: ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ: 5 Κόλπα για να Ξεφορτωθείτε Άχρηστα Αντικείμενα και να αδειάσετε το σπίτι σας!

Χρησιμοποιημένες μπατονέτες

brightside

Οι μπατονέτες είναι απολύτως απαραίτητες γιατί τις χρησιμοποιούμε καθημερινά για να αφαιρέσουμε το υπερβολικό μακιγιάζ ή τη μάσκαρα. Αλλά πολύ συχνά, ξεχνάμε να τις πετάξουμε και τις βάζουμε πίσω στις τσάντες μας. Μερικές γυναίκες τις χρησιμοποιούν περισσότερο από μία φορές.

Σπασμένη πούδρα ή ρουζ

© TUTSI / YouTube, © toraborah / depositphotos

Όλες έχουμε σπάσει την αγαπημένη μας πούδρα ή ρουζ. Επειδή δεν θέλουμε να την πετάξουμε την κρατάμε στην τσάντα μας. Αντ’ αυτού προσπαθήστε να αποθηκεύσετε τη σπασμένη πούδρα που δεν είναι ούτε τόσο σκληρή, ή πάρτε καινούργια το συντομότερο δυνατό.

Άδειες συσκευασίες χαπιών

© Bradatata / depositphotos

Δεν είναι περίεργο που μπορείτε να βρείτε πολλά χάπια σε μια τσάντα. Σχεδόν κάθε γυναίκα έχει παυσίπονα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι συχνά ξεχνούν να πετάξουν τις άδειες συσκευασίες.

Τσατσάρα ή βούρτσα με μεταλλικές τρίχες

© meepoohyaphoto / depositphotos, © youla.ru

Μια τσατσάρα δεν θα σας κάνει να φαίνεστε όμορφες και μια βούρτσα με μεταλλικές τρίχες μπορεί ακόμη και να βλάψει τα μαλλιά σας. Οι ξύλινες χτένες, ωστόσο, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύουν τη δομή των μαλλιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποδείξεις

© sonyagotovkina / twitter

Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να κρατάτε πολλές αποδείξεις στην τσάντα σας. Με την πάροδο του χρόνου, ξεθωριάζουν και βρωμίζουν την τσάντα. Εάν έχετε αγοράσει κάτι μεγάλο, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία της απόδειξης και να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας.

Άδεια πακέτα τσίχλας

brightside

Τα τσαλακωμένα και τα σκισμένα πακέτα τσίχλας κάνουν την τσάντα σας να φαίνεται βρώμικη. Λοιπόν, ξεφορτωθείτε τα το συντομότερο δυνατό.

Παλιά κραγιόν

brightside

Πολλές γυναίκες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα αγαπημένα τους κραγιόν για όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο τέλος, το κραγιόν φαίνεται τόσο άσχημα που είναι ενοχλητικό να το χρησιμοποιείτε. Εκτός αυτού, τα κραγιόν, όπως και οποιοδήποτε άλλο προϊόν ομορφιάς, έχουν ημερομηνία λήξης, επομένως προσέξτε.

Θήκη εκπτωτικών καρτών

© Sofjushka / depositphotos

Δεν χρειάζεστε πια αυτές τις κάρτες. Υπάρχουν εφαρμογές για κινητά που κάνουν τη ίδια δουλειά και δεν καταλαμβάνουν χώρο.

Ληγμένα κουπόνια

© payphoto / depositphotos

Τις περισσότερες φορές, ξεχνάμε τις εκπτώσεις μόλις φύγουμε από το κατάστημα. Τα κουπόνια συσσωρεύονται στο κάτω μέρος της τσάντας μας και δεν τα θυμόμαστε μέχρι να είναι πολύ αργά.

Ταμπόν με σπασμένα περιτυλίγματα

brightside

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι τσάντες είναι τα πιο βρώμικα αξεσουάρ σε μια γυναικεία ντουλάπα. Δεν προκαλεί έκπληξη. Τις μεταφέρουμε σε δημόσιους χώρους, τις ακουμπάμε στο πάτωμα, αποθηκεύουμε χρήματα, τα κινητά μας και άλλα πράγματα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κρατάτε τα ταμπόν σε προστατευτική θήκη, διαφορετικά μπορεί να μολυνθούν με μικρόβια.

Ληγμένες κρέμες χεριών

brightside

Πότε ελέγξατε τελευταία την ημερομηνία λήξης των προϊόντων ομορφιάς σας; Πετάξτε όλα όσα έχουν λήξει, είτε πρόκειται για κραγιόν είτε για κρέμα. Το θέμα είναι ότι μετά την ημερομηνία λήξης, η κρέμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Μεταλλική λίμα νυχιών

© OlyaSolodenko / depositphotos

Ήταν μια εξαιρετικά δημοφιλής λίμα νυχιών. Κατασκευασμένη από μέταλλο με σωματίδια ζαφειριού. Δυστυχώς, βλάπτουν τα νύχια αφήνοντας ρωγμές πάνω τους.

Παλιές επαγγελματικές κάρτες

flickr

Ένα σωρός χαρτιά με απαρχαιωμένα στοιχεία επικοινωνίας από καταστήματα, σαλόνια ομορφιάς, κλινικές και άλλα μέρη δημιουργεί μόνο χάος στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε να αποθηκεύετε αυτές τις πληροφορίες ψηφιακά στο τηλέφωνό σας και να απαλλαγείτε από αυτές τις άχρηστες κάρτες.

Διάβασε ακόμα: 22 τρόποι να μετατρέψετε παλιά και άχρηστα αντικείμενα σε θησαυρούς! Νο2

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

18 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Χαρτί και Χαρτόνι

18 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Χαρτί και Χαρτόνι

Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021

Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021