in , , ,

Πως να Κρύψετε τα Καλώδια της Τηλεόρασης – 26 Ιδέες

απόκρυψη καλωδίων τηλεόρασης,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού
Πως να Κρύψετε τα Καλώδια της Τηλεόρασης – 26 Ιδέες

Τα καλώδια διαφόρων ειδών είναι οπτική όχληση και συνεχίζουμε να επινοούμε διάφορους τρόπους για να τα κρύψουμε και να κάνουμε τον χώρο να φαίνεται κομψός και ακατάστατος. Τα καλώδια τηλεόρασης είναι μεταξύ αυτών, ειδικά αν έχετε επιτοίχια, αυτή η ποσότητα καλωδίων μπορεί να χαλάσει όλη την εμφάνιση του χώρου σας. Μάθετε πώς να κρύψετε τα καλώδια της τηλεόρασης για κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται τέλεια τακτοποιημένο! 18 Δημιουργικές DIY Ιδέες για να Κρύψετε τα Καλώδια

Πως να Κρύψετε τα Καλώδια της Τηλεόρασης – 26 Ιδέες

Βασικές συμβουλές για απόκρυψη καλωδίων τηλεόρασης

Αγοράστε μικρότερα καλώδια που δεν θα ενοχλούν οπτικά τόσο πολύ όσο τα μακριά. Χρησιμοποιήστε velcro και διάφορες διαφανείς βάσεις για να κρατήσετε τα καλώδιά σας πιο κομψά. Είναι φθηνά και αφαιρούνται εύκολα. Συνδέστε τα στο πίσω μέρος των επίπλων σας, τοποθετήστε τα μέσα στους τοίχους ή κρύψτε τα σε ράγα βάσης.

Κρύψτε τα καλώδια

Η απόκρυψη των καλωδίων σε κοινή θέα είναι μια καλή ιδέα για να κάνετε την εμφάνιση του δωματίου σας τακτοποιημένη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάλετε μια στοίβα βιβλία εκεί που είναι τα καλώδια. Μπορείτε επίσης να τα κρύψετε σε ένα κουτί τακτοποίησης καλωδίων, ένα κοίλο ράφι τζακιού ή κάποια άλλα όπως ένα καλάθι.

Μετατρέψτε τα καλώδια τηλεόρασης σε έργα τέχνης

Μετατρέψτε τα καλώδια της τηλεόρασης σε έργα τέχνης: τοποθετήστε τα στον τοίχο χρησιμοποιώντας θήκες και δετικά ή βρείτε μια διακόσμηση σαν κλήμα για να τα στερεώσετε στον τοίχο και να κρύψετε όλα τα καλώδια με όμορφο τρόπο.

Καλύψτε την τηλεόραση με μια κορνίζα

Μια όμορφη και κομψή κορνίζα θα τονίσει την τηλεόρασή σας και μπορείτε να κρύψετε όλα τα καλώδια πίσω και μέσα σε αυτήν. Επιλέξτε ή φτιάξτε μια κορνίζα που ταιριάζει με την εμφάνιση της τηλεόρασής σας και με τη διακόσμηση που έχετε.

Δείτε ακόμα 10 Καθημερινά Λάθη που Κάνουν το Σπίτι να Φαίνεται Ακατάστατο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθετήστε τα καλώδια της τηλεόρασης σε πλαστικούς σπιράλ σωλήνες καλωδίων

Μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για να κρύψετε τα καλώδια είναι οι πλαστικοί σπιράλ σωλήνες καλωδίων που μπορεί να στερεωθούν στον τοίχο. Μπορείτε να κόψετε το σωλήνα στο μέγεθος που θέλετε και να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει με το στυλ και τα χρώματα του δωματίου.

Απόκρυψη καλωδίων τηλεόρασης σε έναν ψεύτικο τοίχο

Οι ψεύτικοι τοίχοι είναι επίσης μια πολύ μοντέρνα λύση που χρησιμοποιείται από πολλούς. Μπορείτε να προσθέσετε ένα λεκιασμένο ξύλο ή κομμάτι ξύλου, ένα ύφασμα ή κάποιο άλλο πάνελ για να στερεώσετε την τηλεόραση και να κρύψετε όλα τα ανεπιθύμητα καλώδια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 19 Ακατάστατοι Ανθρωποι που Ακολούθησαν τις Συμβουλές της Marie Kondo και Οργάνωσαν τα Σπίτια τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός τούβλινου τοίχου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Φυσικοί Τρόποι για να Καθαρίσετε Τούβλινους Τοίχους

Γιατί Δεν Πρέπει Να Βάζετε Ποτέ Χαρτί Υγείας Στο Κάθισμα Μια Δημόσιας Τουαλέτας;

Γιατί Δεν Πρέπει Να Βάζετε Ποτέ Χαρτί Υγείας Στο Κάθισμα Μια Δημόσιας Τουαλέτας;