in , , , , , , ,

Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021

Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021
Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021

Μετά από πολλά χρόνια στο ίδιο σπίτι, οι άνθρωποι αρχίζουν να βαριούνται. Και, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξετε το σπίτι και είναι πολύ ακριβό να αλλάξετε τα έπιπλα, η εύκολη λύση είναι να αλλάξετε τους τοίχους. Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να τους βάψετε ξανά, μπορείτε απλά να προσθέσετε μερικά διακοσμητικά τοίχου, όπως πίνακες ζωγραφικής και να έχετε μια ανανεωμένη όψη αμέσως. Παρακάτω θα βρείτε τις δημοφιλέστερες τάσεις για έργα τέχνης τοίχου που σηματοδότησαν το 2020. Δοκιμάστε μερικές από αυτές για να δώσετε στο σπίτι σας μια κομψή εμφάνιση.

Ποιες οι Τάσεις στους Διακοσμητικούς Πίνακες για το 2020-21

Το ανθρώπινο σώμα

Τα ανθρώπινα σώματα αποτέλεσαν την έμπνευση για τη δημιουργία των μεγαλύτερων έργων τέχνης ποτέ. Και το 2020 τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Πολλοί διακοσμητές εσωτερικών χώρων τείνουν να εισάγουν αυτό το είδος τέχνης σε μοντέρνους και εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους που ανήκουν σε ανοιχτόμυαλους ιδιοκτήτες. Το σώμα ως έμπνευση για τη δημιουργία αριστουργημάτων δίνει μεγάλη ευελιξία. Μπορεί να παρουσιαστεί μέσω παραδοσιακών ελαιογραφιών, χειροποίητων σκίτσων ή color-blocked σχημάτων. Ανεξάρτητα από το ποιο θα επιλέξετε για το σπίτι σας, δεν θα κάνετε λάθος.

source

Γραμμικά πρόσωπα

Ίσως μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στους εσωτερικούς χώρους, τα γραμμικά πρόσωπα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο τέλος του 2019, αλλά η μεγαλύτερη τους δημοφιλία ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2020. Παρουσιάζουν ένα ή περισσότερα πρόσωπα ανθρώπων με απροσδιόριστες γραμμές. Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων προσπαθούν να τα προσθέσουν στη διακόσμηση μέσω μαξιλαριών, βάζων, πετσετών, ταπετσαριών… Αλλά, σίγουρα το καλύτερο είναι ένα πορτρέτο σε κορνίζα τοποθετημένο στον τοίχο ή σε μια επιφάνεια επίπλου. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με λευκή ή ουδέτερη διακόσμηση, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ανοιχτά ροζ ή γήινα αντικείμενα δίνοντας στο χώρο μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

DIY Πίνακες από Επαναχρησιμοποιούμενη Τσάντα Αγορών

source

Χάρτες και τοποθεσίες

Οι χάρτες και οι τοποθεσίες σε πλαίσια διαφορετικού μεγέθους είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις διακόσμησης τοίχων για το 2020. Επιλέξτε αγαπημένους προορισμούς που έχετε ήδη επισκεφτεί κατά τη διάρκεια διακοπών ή χώρες που θα θέλατε να επισκεφθείτε στο μέλλον. Ο παγκόσμιος χάρτης μπορεί να δημιουργήσει ένα πραγματικό έργο τέχνης που πολλοί επισκέπτες στο σπίτι σας θα κοιτάξουν ευχάριστα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

source

Βιοφιλία

Οι άνθρωποι τείνουν να συνδέονται με τη φύση περισσότερο καθώς απομακρύνονται όλο και περισσότερο από αυτήν . Ένας τρόπος να το κάνετε είναι να την φέρετε στο σπίτι. Το 2020, όταν οι διακοσμητές λένε ότι φέρνουν τη φύση στο σπίτι, δεν αναφέρονται μόνο σε φρέσκα φυτά, αλλά σε εικόνες με φυσικά τοπία, λουλούδια, φυτά και κυρίως πράσινα φύλλα. Η βιοφιλία έχει καταστεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ως απάντηση στο αίτημα για γαλήνια, χαλαρωτική διακόσμηση σπιτιού που μειώνει το άγχος. Το πράσινο είναι επομένως το χρώμα της χρονιάς που σηματοδότησε την διακόσμηση του τοίχου.

source

Βρισιές

Τα υβριστικά σχέδια προήλθαν από τον τεράστιο θυμό και την απογοήτευση που προκλήθηκαν από τις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Κυρίως παρουσιάζουν κάποιο κωμικό περιεχόμενο που δεν υπάρχει σε ένα μέσο οικογενειακό σπίτι. Όμως, όλο και περισσότεροι νέοι απογοητευμένοι από τα γεγονότα γύρω τους τα χρησιμοποιούν ως διακοσμητικά τοίχου.

source

Καμπύλες

Οι ευκρινείς, ευθείες γραμμές τέλειωσαν το 2020. Η αρχή της νέας δεκαετίας έφερε μια νέα τάση στη διαμόρφωση των επίπλων και των αντικειμένων. Οι καμπύλες, οι κύκλοι και οι καμάρες έχουν γίνει η νέα τάση για το 2020 και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη διακόσμηση τοίχου με έργα τέχνης με αφηρημένες καμπύλες.

source

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ με ΠΙΝΑΚΕΣ: Πώς να διαλέξεις τον ιδανικό πίνακα για το Σπίτι σου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!

13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!

Ρίξτε Ξύδι στα Φυτά σας και Δείτε τι θα Συμβεί

Ρίξτε Ξύδι στα Φυτά σας και Δείτε τι θα Συμβεί