in , , , ,

ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ: 5 Κόλπα για να Ξεφορτωθείτε Άχρηστα Αντικείμενα και να αδειάσετε το σπίτι σας!

Με τον ερχομό του νέου έτους ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από ότι παλιό και άχρηστο βρίσκεται στο σπίτι σας και να μειώσετε την ακαταστασία. Απλά πάρτε την απόφαση και πετάξτε αυτά που δεν χρειάζεστε χωρίς δεύτερη σκέψη! Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά εάν ακολουθήσετε τα 5 κόλπα που σας προτείνουμε.

Ακολουθήστε τη μέθοδο KonMari και εξαφανίστε την αταξία από το σπίτι μια και καλή

Ξεκαθάρισμα παπουτσιών

Ιδιαίτερα για μια γυναίκα είναι δύσκολη απόφαση να πετάξει τα παλιά της παπούτσια γεμίζοντας όμως την ντουλάπα της χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πετάξτε όσα έχουν φθαρεί και δώστε όσα δεν φοράτε πια!

ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ: 5 Κόλπα για να Ξεφορτωθείτε Άχρηστα Αντικείμενα και να αδειάσετε το σπίτι σας!
ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ: 5 Κόλπα για να Ξεφορτωθείτε Άχρηστα Αντικείμενα και να αδειάσετε το σπίτι σας!

Ανοίξτε τα συρτάρια

Θα εκπλαγείτε από το τι είναι κρυμμένο τόσο καιρό μέσα στο σπίτι σας. Άχρηστα αντικείμενα από ρούχα έως και εφημερίδες. Ανακυκλώστε, δωρίστε ότι δεν χρειάζεστε και πετάξτε ότι υπόλοιπο μείνει!

Ξεκαθαρίστε συρτάρια
Ξεκαθαρίστε συρτάρια

Οργανώστε το μπάνιο

Το μπάνιο είναι συνήθως το πιο ακατάστατο δωμάτιο σε οποιοδήποτε σπίτι. Για να βάλετε μια τάξη στο χάος ξεχωρίστε τα πράγματα σε αυτά που χρησιμοποιείτε καθημερινά ενώ αυτά που δεν χρειάζεστε, αποθηκεύστε τα σε ένα ντουλάπι. Επίσης, ομαδοποιήστε παρόμοια αντικείμενα όπως όλες οι κρέμες προσώπου μαζί και ούτω καθεξής.

Το πιο βρώμικο σπίτι που έχετε δει ποτέ ανήκει σε αυτήν τη φοιτήτρια! Εικόνες που θα σας αφήσουν άφωνους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τακτοποιήστε τα καλλυντικά

Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης. Επίσης, η καθημερινή χρήση ειδών μακιγιάζ τα επιβαρύνει με τόνους βακτηρίων, οπότε είναι σημαντικό να τα αλλάζουμε συχνά. Για τη σωστή τακτοποίηση χρησιμοποιήστε τσαντάκια και θήκες οργάνωσης καλλυντικών.

Τακτοποιήστε τα καλλυντικά
Τακτοποιήστε τα καλλυντικά

Καθαρίστε την τσάντα σας

Μέσα σε μια τσάντα μπορείτε να βρείτε ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα από ληγμένες κάρτες τραπέζης έως χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα. Πετάξτε τα όλα στα σκουπίδια και αμέσως θα νιώσετε πιο ελαφρύ τον ώμο σας.

φωτ.: flashposts

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΜΟΥΧΛΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: Πώς να την ξεφορτωθείς μια για πάντα!!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Το Αλεξήλιο του Μέλλοντος για να μην Τυφλώνεται ο Οδηγός