(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Χρόνος Προετοιμασίας 45 Λεπτά / Μερίδες8
Υλικά για το παγωτό ρολό (ice roll)
Υλικά για την γεύση μάνγκο – καρύδα
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 2 μάνγκο, αποφλοιωμένα και κομμένα σε κύβους.
- 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα καρύδας (προαιρετικά)
- ½ φλιτζάνι νιφάδες καρύδας
- Ινδοκάρυδο και αποξηραμένο μάνγκο για το γαρνίρισμα
Πώς να φτιάξουμε σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή μεσα σε 5 λεπτάκια!
Υλικά για την γεύση μύρτιλο
- 1 φλιτζάνι μύρτιλα κομμένα σε κύβους
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα καρύδας (προαιρετικά)
- Ινδοκάρυδο για το γαρνίρισμα
Υλικά για την γεύση φυστικοβούτυρο – φράουλα
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 3/4 του φλιτζανιού φυστικοβούτυρο
- ½ φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα
- 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα καρύδας (προαιρετικά)
- Φιστίκι αποφλοιωμένο για το γαρνίρισμα
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για την φράουλα – μπισκότο
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 8 μπισκότα της επιλογής
- 1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε κύβους
- Θρυμματισμένο μπισκότο ,φράουλες κομμένες σε φέτες και σιρόπι σοκολάτας για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Συνταγή με μάνγκο και καρύδα
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μάνγκο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να συνδυαστούν.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί, πασπαλίστε με την υπόλοιπη καρύδα και το μάνγκο και παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ και καλύψτε με ινδοκάρυδο και αποξηραμένο μάνγκο.
H πιο εύκολη συνταγή για παγωτό με ζαχαρούχο που έχετε δει ποτέ! δοκιμάστε το …
Συνταγή με μύρτιλα
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, τη κρέμα γάλακτος και τα μύρτιλα για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί, πασπαλίστε με ινδοκάρυδο και παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ και πασπαλίστε με ινδοκάρυδο.
Συνταγή για φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, την κρέμα γάλακτος και το φυστικοβούτυρο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ενωθούν.
Ρίξτε το μίγμα σε ένα μακρόστενο ταψί και προσθέστε τη μαρμελάδα φράουλας σε κουταλιές κατά μήκος. Απλώστε την με ένα κουτάλι σχηματίζοντας «νερά». Παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ, πασπαλίστε με φυστίκια και λίγη ακόμα μαρμελάδα φράουλα.
Συνταγή με φράουλες και μπισκότο
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μπισκότο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να τα συνδυάσετε.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί, πασπαλίστε με το υπόλοιπο θρυμματισμένο μπισκότο και τις φράουλες κομμένες σε μικρούς κύβους και παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ, πασπαλίστε με μπισκότο, φέτες φράουλας και σιρόπι σοκολάτας.
via foodmaniacs