Κουλουράκια διαίτης ως υγιεινό πρωινό και σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας.
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
2 κ.τ.γ. σόδα
ξύσμα πορτοκαλιου
Εκτέλεση
Χτυπάμε την ζάχαρη και το λάδι. Μετά προσθέτουμε τον χυμό, τη σόδα και το μπέικιν. Τέλος λίγο λίγο το αλεύρι όσο πάρει μέχρι η ζύμη να μην κολλάει. Μισή ώρα στο ψυγείο με μεμβράνη. Ψήνουμε στη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Γκουβελη Αναστασια
Διάβασε επίσης:
- Τυρόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε μόλις 5 λεπτά, με ένα μυστικό υλικό που την κάνει αφράτη και τραγανή
- Σπιτικό παριζάκι (σαλάμι) χωρίς συντηρητικά & χρωστικές ουσίες Από Τον Γιώργο Ζώλη – Ιδανικό για τα παιδιά μας αλλά Και τους Μεγάλους [Βίντεο]
- 5 Πιάτα Λαχανικών Στο Air Fryer Που Θα Λατρέψετε: Χωρίς Θερμίδες, Χωρίς Ενοχές
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!