in , , ,

Γιατί με Τσιμπάνε τα κουνούπια: Μήπως φταις εγώ; Το Κόλπο για να απαλλαγείς που λειτουργεί πραγματικά

Γιατί σε Τσιμπάνε τα κουνούπια: Μήπως φταις εσύ; Το Κόλπο για να απαλλαγείς που λειτουργεί πραγματικά
Γιατί σε Τσιμπάνε τα κουνούπια: Μήπως φταις εσύ; Το Κόλπο για να απαλλαγείς που λειτουργεί πραγματικά

Κάποτε είμασταν συνηθισμένοι να βλέπουμε κουνούπια το καλοκαίρι. Δυστυχώς πλεόν τα βλέπουμε όλο τον χρόνο και φυσικά μας τσιμπάνε. Παρόλο που η θερμοκρασία πέφτει τα κουνούπια δεν λένε να ησυχάσουν και να κάνουν πάρτι ειδικά το βράδυ και γύρω από τα αυτιά μας. Βέβαια και την ημέρα δεν φοβούνται και κάθονται πάνω μας με τόσο θράσσος!

11 αρώματα που διώχνουν τα κουνούπια επιτόπου

Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους τα κουνούπια δεν τρέφονται μόνο με το αίμα μας. Τα κουνούπια τρέφονται κυρίως με γύρη και νέκταρ λουλουδιών.

Γιατί σε τσιμπάνε τα κουνούπια: Ίσως φταις εσύ και οι συνήθειες σου

Τα κουνούπια έχει παρατηρηθεί ότι προτιμούν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και σε αρκετές περιπτώσεις εμείς οι ίδιοι προκαλούμε τα τσιμπήματα των κουνουπιών χρησιμοποιώντας προϊόντα σώματος που θυμίζουν το άρωμα των λουλουδιών και του νέκταρ που τόσο πολύ αγαπούν τα κουνούπια.

Επιπλέον τα κουνούπια προσελκύονται από την μυρωδιά του ιδρώτα και από τα έντονα χρώματα στα ρούχα.Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε αφρόλουτρα με λεβάντα ή λεμονόχορτο, μυρωδιά που δεν αγαπούν τα κουνούπια.

Φυτά που διώχνουν τα κουνούπια: Τα αντικουνουπικά της φύσης – 10 φυτά για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, που διώχνουν τα κουνούπια το καλοκαίρι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η διατροφή μας προσελκύει τα κουνούπια

Η διατροφή μας καθορίζει και την μυρωδιά μας. Κάποια είδη τυριών, τα τηγανητά, η μπίρα και οι μπανάνες μας κάνουν έναν λαχταριστό μεζέ για τα κουνούπια.

Συνοψίζοντας λοιπόν αν προσέχετε τι τρώτε, τα αφρόλουτρα και τα αρώματα πυο χρησιμοποιείτε και πως ντύνεστε θα κάνει την διαφορά και θα γίνεται λιγότερο θελκτικοί για τα κουνούπια.

Image by jcomp

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κουλουράκια Διαίτης με 4 Υλικά και λίγες θερμίδες

Κουλουράκια Διαίτης με 4 Υλικά και λίγες θερμίδες

Τι Χρώμα Είναι Η Κούπα Που Πίνεις Τον Καφέ Σου; Αν Είναι Κόκκινη Άλλαξε την

Τι Χρώμα Είναι Η Κούπα Που Πίνεις Τον Καφέ Σου; Αν Είναι Κόκκινη Άλλαξε την