Η Kewpie Mayo είναι μια δημοφιλής μάρκα ιαπωνικής μαγιονέζας. Μπορείτε να το αγοράσετε σε ορισμένα παντοπωλεία και ασιατικά σούπερ μάρκετ, αλλά είναι εκπληκτικά εύκολο να τη φτιάξετε στο σπίτι. Εύκολη, Πεντανόστιμη Τυρόπιτα Μπουγάτσα. Θα πάθετε πλάκα!
θα χρειαστείτε:
1 φλιτζάνι λάδι κανόλα ή φυτικό λάδι
2 κρόκοι αυγών
2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού
1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικά)
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη ντασι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
Σε ένα μπολ, αναμείξτε το ξύδι ρυζιού, το αλάτι, τη σκόνη ντασι και τη μουστάρδα Dijon. Ανακατέψτε καλά με αυγοδάρτη.
Δείτε ακόμη Φτιάξτε Αφράτο Ψωμί του Τοστ Χωρίς Συντηρητικά
Προσθέστε τους κρόκους των αυγών και ανακατέψτε.
Προσθέστε το λάδι σε μια λεπτή, σταθερή ροή ενώ ανακατεύετε συνεχώς.
Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να γαλακτωματοποιηθούν και να πήξουν τα υλικά. Δοκιμάστε το και προσθέστε περισσότερο αλάτι ή σκόνη ντάσι αν θέλετε.
Απολαύστε τη σπιτική ιαπωνική μαγιονέζα σας με σούσι ή όπου συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε μαγιονέζα.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης Σπιτικά Κλειστά Πιτσάκια