Οι πολυάσχολες εβδομάδες χρειάζονται εύκολες λύσεις και το τι να σερβίρετε για μεσημεριανό δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο από σπιτικά κλειστά πιτσάκια. Είναι εύκολο να φτιαχτούν και να διατηρηθούν στον καταψύκτη για κάποια άλλη στιγμή. Ζύμη για πίτσα με μόνο 2 υλικά
Θα χρειαστείτε
0,5 κιλό ζύμη πίτσας
1/4 φλιτζάνι σάλτσα πίτσας
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
8-10 φέτες πεπερόνι ή ότι άλλο προτιμάτε
Ελαιόλαδο
Νιφάδες θαλασσινό αλάτι
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° C. Ανοίξτε τη ζύμη σε ένα μακρύ ορθογώνιο.
Κόψτε τη ζύμη σε λωρίδες πλάτους 10 εκατοστών.
Προσθέστε τη σάλτσα στο μισό της λωρίδας, αποφεύγοντας την άκρη.
Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για να Κάνετε Καλύτερη Πίτσα
Προσθέστε το τυρί, το πεπερόνι και όσα υλικά σας αρέσουν.
Διπλώστε και πατήστε για να κλείσει. Εάν η ζύμη δεν σφραγίσει καλά, βρέξτε τις άκρες με νερό.
Ανοίξτε μια τρύπα στο πάνω μέρος για να αφήσετε τον ατμό να διαφύγει.
Τοποθετήστε τα πιτσάκια σε μια λαμαρίνα καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί. Πιέστε τα άκρα με ένα πιρούνι για να τα σφραγίσετε καλά.
Με ένα πινέλο περάστε το πάνω μέρος στα πιτσάκια με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με νιφάδες θαλασσινό αλάτι.
Ψήστε έως ότου η ζύμη φουσκώσει και γίνει χρυσοκαφέ, περίπου 10 έως 12 λεπτά.
πηγή φωτογραφιών: ehow