in ,

10 Νόστιμες Συνταγές Τοστ για Τέλειο Πρωινό

Τι μπορεί να είναι καλύτερο πρωινό από μερικά τοστ; Τίποτα! Είναι νόστιμα και πολύ θρεπτικά και δεν θα αισθανθείτε πεινασμένοι σύντομα. Για να κάνετε το τέλειο πρωινό ετοιμάσαμε μερικές νόστιμες συνταγές για να επιλέξετε!

Πανέμορφο παχύ γαλλικό τοστ με ψιλοκομμένο ζαμπόν, τυρί Emmental και τηγανητό αυγό.

kitchenmason

Κρεμώδη ρικότα και μελωμένα ψητά κεράσια πάνω από ψημένο τοστ με σταγόνες μέλι και βαλσάμικο και πασπαλισμένο με θαλασσινό αλάτι. Ένα απλό, εκπληκτικό και υπέροχο πρωινό ή ορεκτικό! Ο συνδυασμός των γεύσεων και των υφών είναι καταπληκτικός!

thebakermama.com

Αυτό το γαλλικό τοστ είναι φτιαγμένο με παχιές φέτες ψωμί με επικάλυψη καρύδας, φρούτα και σταγόνες μέλι.

champagne-tastes.com

Βούτυρο και σιρόπι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να σερβίρετε τοστ το πρωί του Σαββάτου. Πασπαλίστε τα με λίγη ζάχαρη άχνη πριν τα σερβίρετε για να φαίνονται ξεχωριστά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ψωμί που έχει λίγο ξεραθεί.

welcometonanas.com

Τοστ με αυγό με κρέμα σχοινόπρασου και αρωματισμένο με λαιμ λιωμένο αβοκάντο !! Είναι μια εύκολη συνταγή που είναι έτοιμη σε 15 λεπτά και είναι τέλεια ανά πάσα στιγμή!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

averiecooks

Οι ντομάτες Heirloom είναι αξιολάτρευτες και ένα τέτοιο τοστ είναι πραγματικά το τέλειο γεύμα για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Ώριμες ντομάτες, τραγανό ψωμί, λίγη μαγιονέζα και φυσικά αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αυτό είναι ό, τι χρειάζεστε για την τελειότητα. Για διάφορες παραλλαγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ελαιόλαδα, ξύδια, να προσθέσετε τυριά όπως κατσικίσιο τυρί ή μοτσαρέλα ή να προσθέσετε ό, τι μυρωδικά σας αρέσουν.

saltpepperskillet

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τοστ ροδάκινο! Προσθέστε τοστ, burrata και λίγο αλμυρό προσούτο και είστε έτοιμοι να φάτε. Είναι πρωινό, brunch, ορεκτικό, επιδόρπιο, σνακ!

hungerthirstplay.com

Τοστ με ψητό ροδάκινο και μπλε τυρί χτυπημένο με ζουμερά ροδάκινα και μέλι είναι ένα υπέροχο και εύκολο ορεκτικό! Οι γλυκοί χυμοί από το ροδάκινο ηρεμούν την ξινή, αλμυρή γεύση του τυριού.

www.climbinggriermountain.com

Πηγαίνετε το πρωινό σας στο επόμενο επίπεδο με αυτό το τοστ με μαριναρισμένα μαύρα κεράσια σε βασιλικό και τυρί ρικότα.

forkintheroad.co

Το τοστ με μπριζόλα και τσένταρ είναι μια πλούσια συνταγή γεμάτη με όλα τα καλύτερα μέρη του brunch. Η τρυφερή μπριζόλα είναι στρωμένη πάνω από ένα τοστ με τυρί και συμπληρώνεται με ένα αυγό και πράσινα κρεμμύδια. Ένας όμορφος κρόκος αυγού είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε πιάτο.

www.thecreativebite.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Φτιάξετε Εύκολα DIY Βιτρό - Σχέδιο και Οδηγίες!

Πώς να Φτιάξετε Εύκολα DIY Βιτρό – Σχέδιο και Οδηγίες!

11 Ασυνήθιστα Ράφια που Μπορείτε να Φτιάξετε