in , , ,

Ιδέες για ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο

Ιδέες για ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο
Ιδέες για ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου μπορεί να γίνει πολύ εύκολη υπόθεση αν έχουμε στη διάθεσή μας τα σωστά προϊόντα που θα μας λύσουν τα χέρια. Σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού, η φαντασία ξεχύνεται ελεύθερη και μπορούμε να ξεφύγουμε από τα όρια που μας βάζει η συμβατική διακόσμηση των υπόλοιπων χώρων. Εκεί αρχίζει το μυθολογικό στοιχείο που ο καθένας μας κουβαλάει στην συνείδησή του να βγαίνει στην επιφάνεια και να δημιουργεί έξω από τα συνηθισμένα «κουτάκια». Παρακάτω θα σας προτείνουμε 4 ιδέες για να δημιουργήσετε μία όαση φαντασίας στον πιο ελεύθερο και παιχνιδιάρικο χώρο του σπιτιού σας.

Φωτοταπετσαρίες με νεραϊδοχωριά και βασίλεια στα σύννεφα

Οι φωτοταπετσαρίες μπορούν να σας λύσουν τα χέρια καθώς με ένα προϊόν μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να μετατρέψετε τον τοίχου του παιδικού δωματίου σε ένα φανταστικό σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται χρόνο και χρήμα χωρίς να φοβάστε ότι κάτι δε θα πετύχει. Η θεματολογία είναι τεράστια και το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο με το παιδί σας για να αποφασίσετε μαζί ποια εικόνα του αρέσει. Τα νεραϊδοχωριά και κάστρα έρχονται πάντα στην πρώτη προτίμηση των παιδιών.

Ταπετσαρίες για ένα πιο Scandinavian design

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν, από την άλλη, αγαπάτε τα πιο λιτά σχέδια και θέλετε μία πιο «ήσυχη» διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο, τότε η εξίσου πολύ εύκολη λύση είναι η ταπετσαρία. Οι ταπετσαρίες τοίχου βγαίνουν σε πολλά υλικά και σχέδια και η διαφορά τους με την φωτοταπετσαρία είναι τι μοτίβο τους είναι επαναλαμβανόμενο. Αν, λοιπόν, είστε πιο κοντά σε ένα minimal στυλ με σκανδιναβικές επιρροές τότε μία ταπετσαρία σε φλοράλ με παστέλ και ήρεμα χρώματα θα σας δώσει τη λύση. Συνδυάστε την με έπιπλα που παραπέμπουν σε αυτό Scandinavian interior design και θα έχετε δημιουργήσει ένα διαχρονικό παιδικό δωμάτιο που θα μπορούσε να γίνει και εφηβικό στο μέλλον.

Παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου για εύκολες και γρήγορες αλλαγές

Αν δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία επιλογής μιας ταπετσαρίας ή φωτοταπετσαρίας και φοβάστε ότι αυτό θα σας δεσμεύσει, τότε η λύση για εσάς είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Μπαίνουν πανεύκολα και βγαίνουν χωρίς να αφήνουν κανένα σημάδι στον τοίχο. Αν είστε από αυτούς που θέλουν να κάνουν συχνές αλλαγές στον χώρο σας, τότε η μεγάλη γκάμα σχεδίων που κυκλοφορούν θα σας πείσουν ότι μπορείτε να αλλάζετε στυλ ακόμα και κάθε μήνα. Τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου ποικίλουν σε σχέδια και υλικά και μπορείτε μαζί με το μικρό σας να βρείτε αυτό που πραγματικά το ενθουσιάζει από σούπερ ήρωες μέχρι ζωάκια, αστεράκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Εκτυπωμένοι παιδικοί πίνακες για μία γρήγορη αλλαγή

Ο εκτυπωμένος παιδικός πίνακας είναι η πιο απλή και εύκολη λύση για μια γρήγορη ανανέωση στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον χώρο σας για να συμπληρώσει ή να γεμίσει ένα άδειο σημείο τοίχου. Μπορεί επίσης να γίνει πιο προσωποποιημένος σε ορισμένα σχέδια καθώς υπάρχει η δυνατότητα να γραφτεί το όνομα του μικρού σας.

Πηγή: Wall&Design – Χιλιάδες σχεδιαστικές προτάσεις για ταπετσαρίες τοίχου από τη Wall&Design, φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου για το παιδικό δωμάτιο, πίνακες ζωγραφικής, αφίσες και πολλές άλλες διακοσμητικές λύσεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Επικίνδυνα 4 γνωστά εμφιαλωμένα νερά λόγω επικίνδυνων χημικών ουσίων - Βακτήρια, φυτοφάρμακα, Pfas

Επικίνδυνα 4 γνωστά εμφιαλωμένα νερά λόγω επικίνδυνων χημικών ουσίων – Βακτήρια, φυτοφάρμακα, Pfas

Στεγνωτήριο πάνω στο πλυντήριο: Πώς να τοποθετήσεις και να στοιβάξεις με ασφάλεια

Στεγνωτήριο πάνω στο πλυντήριο: Πώς να τοποθετήσεις και να στοιβάξεις με ασφάλεια